tirsdag 24. august 2010

En av våre butikker - Nesodden

Vi har åpnet ny butikk på Nesodden og selv om den butikken er i et midlertidig lokale i påvente av nytt senterbygg om ett års tid, tenkte vi det likevel kunne være gøy å vise frem hvordan en av våre butikker ser ut. Målet er at denne bloggen kan vise frem både et spredt utvalg av våre butikker, snakke med de ansatte som jobber der og kanskje få høre noen spesielle og interessante ting om akkurat deres butikk, deres kunder og hva de er opptatt av. Høres det interessant ut?

Høsten er på vei inn i butikkene våre...

Butikken vår på Nesodden er som sagt helt ny, men ikke i sine endelige lokaler. Om ett års tid vil butikken både bli større og få en bedre beliggenhet i et helt nytt senter og det er det klart at butikksjefen Lene gleder seg til. Hun synes likevel de var kommet veldig godt igang på Nesodden, med mange kunder innom, mange fine varer.

Det var kommet flere høstvarer på plass i hyllene, i tillegg til at mye av vår- og sommervarene var på salg og dermed var mulig å sikre seg for en veldig rimelig penge. Butikksjef Lene kunne også fortelle meg at det var mye mer høstnyheter på vei inn også - så det er ikke umulig at jeg må ta en ny tur når butikken bugner over av høstproduktene.
Bildene i dette innlegget illustrerer noe av det vi har lyst til å skrive om i bloggen vår;

  • Vi har lyst til å spre inspirasjon til hus og hjem, vise ulike måter vi kan pynte bord og gjøre det hyggelig for våre nære og kjære. Bruke lys, servietter, bordpynt og mer - sette dette sammen på en spennende måte og vise hvordan vi kan bruke farger til å skape et helt eget preg.
  • Vi vil vise frem det fine scrappeutstyret vi har. Kanskje også få vise frem noe av det dere der ute lager av kort, pakker, gaver og mye annet. Det er en hel scrappeverden der ute, mange med egne blogger - og vi mottar gjerne tips om det er noe av dere som bruker mange av våre ting til å lage fine ting!
  • Vi vil være tidlig ute på de ulike sesongene vi har og vise hvordan du kan fornye og fremheve akkurat den sesongen vi er inne i. Nå står høsten for turen og vi har Halloween med mye gøy for dere som liker å gjøre ekstra stas på den skumle delen av dere selv. Etterhvert kommer julehøytiden med alle dens tradisjoner og pynt og vi gleder oss til å vise frem julepyntede bord og mye annet fint! 


Med andre ord;
Vi har mye gøy vi har lyst til å skrive om og vise dere - og vi håper DU har lyst til å følge med videre! Vi setter stor pris på alle kommentarer - og om du vil si noe om hva du har lyst til å lese mer om, tipse oss om andre som skriver om oss eller bare for å gi oss ris eller ros, så er det hjertelig velkomment!

Takk til butikksjef Lene i vår butikk på Nesodden for at hun tok seg tid til å ta en liten prat med meg og lot meg tusle rundt i butikken med kameraet for å vise frem noen utsnitt fra butikken!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar