fredag 27. august 2010

Høstinspirasjon

Til tross for noen fine og varme solskinnsdager i det siste, så er det liten tvil om at høsten er på vei. Høsten betyr mørkere dager og svarte kvelder, det betyr lavere temperaturer og at naturen endrer farger.

Men - det betyr også dette;
Høsten kan være en veldig koselig, varm årstid! Kvelder med ruskevær ute betyr strålende anledninger til å krølle seg opp i sofaen med en stor kopp te, et varmt pledd, tenne noen stearinlys og kose seg med håndarbeid, en god bok eller fine samtaler med kjære og nære.

Etter å ha brukt mye tid ute i hagen i løpet av sommeren, så trekker vi nå inn i hus og leiligheter igjen. Fra hagefester til hjemmekoselige, festlige lag inne. Naturlig nok kribler det da ofte i fingrene etter å bytte om på og fornye seg litt i den forbindelse. Det er ofte ikke så mye som skal til. En annen del av fargeskalaen, noen nye toner og noen tente stearinlys - og brått har man klart å skape en ganske annen stemning.Vi i -nille gleder oss til alt høsten har å by på, både inne og ute - og vi gleder oss også til å vise dere enda flere høstinspirasjonsbilder i et senere blogginnlegg. Håper dere har lyst til å se flere slike bilder!

Hva med deg, liker du høsten? Er du en av de som gleder deg til mørkere og kjøligere tider - eller fryser du på ryggen bare ved tanken? Del gjerne din kommentar med oss! 

3 kommentarer:

  1. Så fin blogg. Dere må jo ha en give away snart :-)
    Det er alltid morsomt. Kriteriene kan være at man melder på som "følger".
    jeg har lagt til bloggen på min blogg.

    SvarSlett
  2. Takk for fine ord om bloggen vår! Ja, det kommer til å skje mye morsomt her fremover - forhåpentligvis både av inspirasjon, informasjon og også konkurranser / give-aways! Håper dere følger med videre :)

    SvarSlett