torsdag 9. september 2010

En av våre butikker - Kilden, Bergen

Bildene er lastet opp og vi er klare for å presentere dere for enda en av våre butikker. Denne gangen er det butikken som ligger på Kilden senter, i Bergen, som strå for tur. Butikksjefen Lillian var gått for dagen, så jeg ble vist rundt av søte Anita. Hun kunne fortelle at butikken åpnet dørene 11. juni i år, så dette er en av våre nyeste butikker.

Håper dere tar en titt og kommenter gjerne på ting dere liker eller ikke liker - vi liker dialog!

Det er ingen tvil om at høsten har kommet til våre butikker, men med flere farger enn kun de helt mørke, som brun og svart. Vi har også mye i lilla, en trendfarge som vi vil se mye av i månedene som kommer. Er lilla en farge du vil bruke utover høsten, tror du?
Det er også tid for lykter, små og store - la de hjelpe oss med å lyse opp mørke høstkvelder. For selv om sommeren er på hell og noen går inn i høsten strittende imot og med ville protester, så er det virkelig noen fine ting med høsten også. Eller hva sier du til en stor god tekopp, mykt og varmt pledd, stearinlys og lykter og en god bok? Hver årstid har sin sjarm, mener nå vi. 


Butikken vår på Kilden hadde fremme på disken noen andre ting som vi også tror kan bringe energi og farge inn i en mørk høst - eller hva tror dere om disse armbåndene? Det er morsomme fargeklatter i hverdagen, det er i hvert fall sikkert! 


Jeg spurte Anita hva kundene var spesielt opptatt av eller likte best i butikken deres og hun kunne fortelle at stearinlysene våre var det aller flest folk trakk frem. Og folkens, det er ikke bare damene som er opptatt av kos og hygge - de fikk stadige tilbakemeldinger fra mannlige kunder som syntes at lysene våre var av god kvalitet og med fin utforming. Sånt er naturligvis veldig hyggelig å kunne videreformidle! 

Hun kunne også fortelle at våre silkeorkidéer var svært populære og at de ofte ble kjøpt flere i slengen - men nå hadde vi heldigvis fått en god del inn igjen, så nå er det fritt frem for folk å ta turen innom oss igjen. Selv kunne hun fortelle at hun hadde en vinduskarm hvor ingenting levende ville holde seg levende, selv ikke med stell fra henne - så nå var hun selv lykkelig eier av noen slike silkeorkidéer og hun var storfornøyd!


Takk for titten, Anita! Håper du, Lillian og de andre flinke folkene som jobber i butikken vår på Kilden er godt fornøyd med den fine butikken dere har! 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar