fredag 3. september 2010

En av våre butikker - Lagunen

Husk; Alle bildene kan klikkes på for å få de større!

Tidligere denne uken dro jeg på besøk til en av våre butikker i Bergen, nærmere bestemt den vi har på Lagunen kjøpesenter. Der møtte jeg butikksjef Hilde og butikkansatt Eli og siden Eli tross alt har jobbet i den butikken i 14-15 år, så kunne hun glede oss med en liten fortelling om hvordan butikken pleide å se ut før;
Butikken var mye mindre, sier Eli, og den var så trang at folk med barnevogn måtte sette vognene fra seg for å kunne komme til helt bakerst i lokalet. Vi hadde vegg-til-vegg tepper i hele butikken og knall gule vegger! 
Nå får de mange hyggelige tilbakemeldinger fra kunder som sier butikken er oversiktlig, så det er nok ikke bare undertegnede som har litt utfordringer med å forestille seg butikken slik hun beskriver den.

Høstfargene er på plass i butikken!

Jeg spurte Hilde om hun kunne gi meg noen eksempler på tilbakemeldinger de fikk fra kundene sine og det var hun selvfølgelig behjelpelig med. Hun kunne fortell meg at det kundene trakk frem oftest var at stearinlysene var så gode. At de både brant lenger og ikke minst; brant penere og ikke rant, i forhold til mange av konkurrentene sine lys, enda de oftest koster mindre enn det kundene måtte gi i andre butikker.

Stearinlys i høstfarger

En annen ting som kundene til -nille Laksevåg trakk frem, var at de ofte ble overrasket over å finne leker til ungene i butikken til Hilde, til en lavere pris enn der de vanligvis handlet - men at leken var akkurat samme merke. Fisher Price er leverandør av både leker og babyutstyr og det var noe Hilde kunne fortelle meg at det gikk mye av i hennes butikk.

Fisher Price til baby

Og til slutt kunne hun fortelle at flere kunder nå hadde komme dit etter å ha vært hos optikere, fått beskjed om at de trengte briller og optikeren hadde da anbefalt de å kjøpe brillene sine på -nille. Slikt synes naturligvis vi er utrolig hyggelig ...og er naturligvis med på å forklare hvorfor vi selger såpass mange briller i butikkene våre. Takk for kompliment til dere optikere og fine kunder!


Kopper i ulike farger og utførelser.
Denne uken; kun 10 kr for de øverste krusene!


En siste ting som butikksjef Hilde vil formidle, var til alle dere som har lurt på når våre angorasokker også kommer i barne- og herrestørrelser; Nå er disse sokkene på plass til både barn, herre og dame, så det bare å legge turen innom -nille på Lagunen!Er det noen av våre blogglesere som har noen favoritter i våre butikker? Eller som kanskje har noen ønsker om produkter vi burde ha eller produkter dere ønsket at vi endret på? Vi setter pris på alle tilbakemeldinger - enten det er som en kommentar på denne bloggen, på vår facebookvegg eller direkte på mail til jeg som skriver denne bloggen; astrid@nille.no - på forhånd takk for all hjelp!

Takk for praten, Hilde og Eli, det var virkelig hyggelig å være på besøk i butikken deres! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar