lørdag 25. september 2010

En liten smakebit

For noen uker siden var ca 600 -nillefolk samlet på Storefjell for å utvikle seg og lære om nye varer, nye kampanjer og nye fokusområder. En annen vel så viktig grunn til at de var samlet, var naturligvis det sosiale. Det er mye kreativitet og nytenkning i luften når så mange, så flinke og så engasjerte folk samles under ett og samme tak!


I løpet av tiden på fjellet, ble alle introdusert for kommende varer, fint presentert i et stort showroom. Jeg fikk tatt noen bilder som kommer til å bli presentert her på bloggen etterhvert. Planen er å kunne ligge akkurat et lite hakk før varene kommer i butikken, sånn at lesere av denne bloggen skal bli belønnet med å få vite om det aller nyeste aller først!

Hva tror dere om det?


Vi har mye spennende foran oss! Tid som oser av interiør, kos og sosiale sammenkomster. Vi er allerede et godt stykke inn i høsten, snart står Halloween for tur - og etter det kan vi være helt sikre på at høsten fullstendig er over oss. Og for en fin tid det er... Stearinlys, pledd, peis og godt selskap - enten i form av andre mennesker eller kanskje en god bok eller et håndarbeid.Så følger advent - lilla og håpfull som den er. Forventningene lades opp og mange av oss bruker denne tiden på koselige aktiviterer med familie og venner. Og så klart; Adventstiden leder frem til julen - som deretter raskt går over i nyttårsaften og feiringen av et helt nytt år med blanke ark og et hav av muligheter.


Om vi klarer å følge dere i disse forskjellig tidene vi har foran oss, tilføre dere inspirasjon, kreativitet og muligheter for mye kos og glede - da sier vi oss særdeles godt fornøyd!

Vi ønsker våre lesere en helt strålende helg! 


PS: Bildene i dette innlegget er en smakebit av bildeseriene som kommer utover året, så dette er ikke varer du finner i butikkene våre nå. Det er ment å gi dere som leser her en liten idé om hva dere har i vente - og forhåpentligvis vil dere følge med oss videre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar