tirsdag 21. september 2010

Skummelt, skummelt... Halloween!

Nå er det kun litt over en måned til mange små og store skal pynte hus og folk, bake og kokkelere, og samle venner og familie - feiring av Halloween står for tur! 31. oktober er det duket for en tradisjon som nok er mer innarbeidet i USA, men som stadig flere her i Norge har adoptert  Vi engasjerer oss alt fra ikke i det hele tatt til de som tar fullstendig av og bruker flerfoldige timer på planleggingen av denne ene dagen.


Vi i -nille synes denne dagen står for mye humor, glede og sosiale sammenkomster og at vi har hatt det moro med å velge ut årets Halloween-varer, det skal det ikke være noe tvil om. Vi har designet en egen produktserie for Halloween-temaet og innkjøperne har gjort en strålende jobb med å velge ut ekle, skumle og inspirerende varer - så dette håper vi dere merker om dere tar turen innom en av våre butikker.


Vil dere se flere bilder? Bildene i dette innlegget er tatt i vår butikk i Askim og selv om fotografen nok ikke hadde det beste lysforholdet for gode bilder, så kommer vi likevel med følgende advarsel;  Dette er ikke for sarte sjeler, så hold dere fast og husk at dette ikke er på ekte, bare på lat...

Trick or treat? 
Evt den norske varianten; Digg eller deng? 

 Trykk på bildene om du ønsker å se dem større.
Nå håper vi å høre fra DEG som leser her; 
Hvordan gjør du det med dine venner og / eller din familie? Er dette en tradisjon du ikke er spesielt glad i eller er dette noe som gjør at du samler troppene og lager noe gøy ut av? Om du er av den siste typen, så tar vi gjerne imot hva gøy du har gjort tidligere eller hører om planer du har for kommende feiring!

Legg igjen en kommentar under dette innlegget, davel! 

2 kommentarer:

  1. kuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuult

    SvarSlett
  2. jeg elsker halloween og jeg har en halloween fest hvert år!
    jeg kjøper alt jeg trenger av godteri, kostyme og pynt på nille:)uuuuuuuuuu......

    SvarSlett