torsdag 28. oktober 2010

Gøy med fornøyd Halloween-vinner!

I vår aller første konkurranse her på -nillebloggen, trakk random.org ut Emmeline som vinner av 1.000 kr i Halloween-produkter fra en av våre butikker. Emmeline er en interiørblogger av rang, en dame med snert i pennen, uhøytidlig og med et lass av humor godt pakket inn i de aller fleste av ordene hun bruker, så er det klart vi må videreformidle innlegget hun skrev etter å ha vært hos oss.


Vi har lånt bilde fra hennes blogg, så klikk på bildet eller på linken her for å lese hennes morsomme beskrivelse av utfordringen med å bruke 1.000 kr på Halloween-produkter i vår butikk på Lagunen.

Vi håper hele Emmelinefamilien og deres nabolag får en formidabel Halloween-fest!


Er det flere av våre lesere som skal feire Halloween? Del gjerne hva dine planer er i kommentarfeltet!

1 kommentar:

  1. Legger meg til som følger jeg, Nille er en av mine favorittbutikker, alltid noe fint å finne hos dere :) Ser frem til å følge bloggen og håper på flere konkurranser fremover. Vi skal feire Halloween, og endel av pynten vår ble innkjøpt på Nille i fjor ;) Vi må dessverre nøye oss med feiring i heimen siden sønnen min har fått vannkopper, men skal nå pynte og kose oss så godt vi kan selv om vi ikke kan gå på dørene og sanke snop.

    SvarSlett