fredag 1. oktober 2010

-nille i Indonesia

Flere av våre ansatte kom nylig tilbake fra en jobbtur til Indonesia og jeg har vært så heldig at jeg har fått lov til å dele noen bilder med dere som følger denne bloggen her. Slike turer tas av og til, for å sjekke at produksjonen går som det skal, at produktene blir slik vi ønsker og for å se på muligheter for nye design, nye produkter, nye sesongvarer. Men ikke minst; for inspirasjon til  trender, design og nye varer!

Det blir mye jobbing og lange dager for de som er ute på slike reiser, men innimellom presses det inn tid til sightseeing for inspirasjonens skyld - og det fikk de heldigvis tid til denne gangen også.

Kanskje bildene under betyr at det blir mange fine produkter med dyremotiv og dyreprint på?

Et av hovedformålene med turen til Asia denne gangen, var å arbeide med produkter til en helt konkret sesong som vi straks går inn i. Kan noen gjette på hvilken sesong det er snakk om? De jobbet med denne sesongen for 2011 på denne turen, for varene til 2010 er naturligvis klar for lenge siden. Om noen ikke vet hvilken sesong jeg hinter om, så kan jeg gi enda et lite hint;


Naturligvis, jeg snakker om julesesongen! 

Flere bilder av produksjonen, menneskene og produktene fra turen til Asia kommer i et nytt innlegg om kort tid. Enn så lenge håper vi dere likte disse bildene og hvem vet; kanskje dere vil se igjen dyrene i ulike motiv og produkter hos -nille om et år eller to? 

Kom gjerne med kommentarer, innspill til hva du vil lese om hos oss eller tips og råd til oss! 

Ønsker dere alle en strålende helg! 

1 kommentar: