onsdag 27. oktober 2010

-nille i vinden!

Vi er stolte av at vi ble tildelt Norsk Designråds hovedpris!
Vi har jobbet hardt og målbevist over lengre tid med å endre kundeopplevelsene av -nille fra billig og lav kvalitet - til dagens rimelig med høy kvalitet. Og med Design Effekt Grand Prix oppleves dette som en klapp på skulderen for strategien vi har holdt på hele tiden; god design er effektivt!

Designen på -nillelogoen har vi forbedret og gjort tydeligere. Vi har inngått avtaler med kjente leverandører og sammensetningen i butikken våre har blitt strammere. I tillegg er det luftigere og lysere i våre nyeste butikker, noe vi håper er med på å heve helhetsinntrykket i -nillekjeden.

I forkant av prisutdelingen fra Norsk Designråd var det et intervju med Norsk Designråds Marte Grevsgard på Nitimen, 15. oktober på NRK P1 - hvor det snakkes om de tre nominerte -nille, Lerum og Posten Norge som alle var nominerte til den prestisjetunge prisen.Så, nå er det ingen her som har planer om å hvile på laubær eller andre hvileanretninger. Her er det tid for å brette opp ermene og fortsette vår spennende ferd videre i vårt eget -nilleeventyr!

Vi håper du har lyst til å følge med oss videre for dette er kun en start!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar