fredag 8. oktober 2010

Strikkedilla og håndarbeidsinteressert?

I forrige uke ble -nille Mosjøen besøkt og ettersom jeg alltid spør butikksjefen eller de jeg får snakke med om hva som er spesielt med akkurat deres butikk, hva akkurat deres stamkunder er mest opptatt av, så måtte jeg naturligvis stille disse spørsmålene til butikksjef Mette også.Som veldig mange av de andre butikksjefene jeg har snakket med, så trakk også Mette frem at de fikk så mange fine tilbakemeldinger på våre stearinlys. Noe som vi selvfølgelige setter veldig pris på og som vi stadig jobber videre med, for stearinlys og -nille, det skal virkelig være en god match for våre kunder.
Det som var ekstra gøy at Mette fra -nille Mosjøen meldte tilbake om, var at de fikk så mye
skryt for garnet sitt! Om du har vært på -nille, så har du kanskje sett en stor, fargespraktende reol full av garn i alle mulige farger og nyanser. Alt fra ensfargede, duse farger, til fargesprakende og sterke farger - og til og med noen flerfarget nøster, for de av oss som ønsker å strikke uten mønster, men som likevel synes det er fint med en form for effekt på plagget. God kvalitet, god pris og godt utvalg - det var det kundene ga tilbakemelding om!

Slikt er naturligvis veldig hyggelig å høre!Så vidt vi har skjønt er det mange hobby- og håndarbeidsinteresserte folk i blogglandia. Mon tro om noen av dere er innom -nille og handler garn eller andre ting av oss? Vi leker med tanken om en slags give away eller konkurranse snart og en tanke er å knytte det opp mot tips til innlegg dere har skrevet om ting dere har laget / gjort med noen av våre varer.


Hva tror dere om det? 


Vi synes naturlig det er veldig hyggelig at kundene våre komme tilbake gang etter gang for å kjøpe garn og andre håndarbeidsartikler hos oss - og også på dette området vil vi stadig bli bedre. Derfor; er det noen av dere som har spesielle ønsker til produkter vi skal ta inn, type garn, farger eller andre ting - så ikke nøl med å legg igjen et lite spor etter der. Vi hører gjerne fra dere og så skal alle gode ideer og innspill sendes videre til riktige person hos oss!


Ønsker alle med strikkedilla eller andre håndarbeidsforelskelser en strålende innehøst!
Takk til Mette og de andre på -nille Mosjøen, som villig viste frem butikken sin og 
lot meg ta bilder og spørre spørsmål for å kunne dele det med dere blogglesere. 


1 kommentar: