mandag 25. oktober 2010

Vi har trukket en Halloween-vinner!

Vi fikk inn 36 bidrag til Halloween-konkurransen vår og det er naturligvis inkludert dere som ikke var spesielt glade i Halloween og hadde tips og råd om hvordan man på best mulig måte kunne unngå hele tradisjonen. Vi lot Random.org trekke et vilkårlig nummer fra 1-36 og heldigvis for vinneren, kan man vel si, så var det en som liker Halloween som vant.

 Betjeningen på -nille Stjørdal i arbeidsuniformen!


Premien er et gavekort på Halloween-produkter fra din nærmeste -nillebutikk pålydende 1000 kr - så med fine -nillepriser kan den heldige vinneren nå sikre seg mange Halloween-produkter!

Vinneren av vår uhøytidlige Halloween-konkurranse ble kommentar nr 5; Emmelines og vi gratulerer så mye og håper dette kan bidra at naboungene nå kommer igjen og igjen, år etter år!


Vinneren ble altså en som liker Halloween, men som ikke har fått lov til å feire Halloween av mannen sin - og hun vant med følgende kommentar; 

Hei:) Her i huset har far over LANG tid lagt ned forbud mot Halloweeen.... hehehe:) Men det nyttet jo lite, vi kan jo ikke akkurat stenge ute alle barna i nabolaget;) ERGO begynte vi å gi frukt til alle ungene for noen år siden. Knaskerøtter, druer og Kiwi...Men de kommer likevel. Alle mann. Selv om de vet at de får sunne ting...I år har jeg derfor bestemt meg for å bake Halloweenboller, med skummel pynt.... Så da får jeg krysse fingre for at ikke ryktet om alle gulrøttene har gått foran oss. Har veldig lyst til å vinne Halloween startpakke:)Dette blir dermed mitt lodd:) Krysser fingre!!!


Gaven er altså et gavekort på 1000 kr plukket ut i -nilles Halloween-kolleksjon - og det inkluderer alt fra bordpynt, kostymer, masker, godteri, lys, servietter og mye annet. Gavekortet må benyttes i sin helhet og kan ikke overføres til tilgodelapp eller fordeles over flere kjøp.

Så, Emmelines - send meg en mail på astrid@nille.no med din kontaktinformasjon, sånn at vi får tatt kontakt med deg, hørt i hvilken -nillebutikk du vil handle og overføre gavekortet ditt dit.


Vi gratulerer Emmelines og takker for engasjementet til alle dere andre som var med!


Om dere synes det er stas med konkurranser på -nillebloggen, så legg gjerne igjen en kommentar om det, så skal vi se om vi ikke klarer å få til en ny konkurranse om ganske kort tid!

Ønsker alle en strålende mandagskveld!

2 kommentarer:

  1. Gratulerer Emelines! ... og JAAAA! Det ER stas med konkurranser.

    Hilsen Fama

    SvarSlett
  2. I Nille butikk på Ski fikk jeg se plakat hengende fra taket der det stod: "digg eller deng" . Er det dette Nille ønsker barna skal si? hvis jeg ikke får digg, denger jeg deg? Jeg er ikke for å kjøpe masseproduserte ting i denne forbindelse og regner heller ikke halloween for å være en naturlig norsk tradisjon. Jeg regner det ikke for positivt at barna feirer med uhyggelige masker for å fråtse i godteri. Utsagn som dette får meg i sterkere grad til å mislike denne komersielle feiringen.

    SvarSlett