fredag 19. november 2010

Bananas med stearinlys!

En skikkelig populær vare i våre -nillebutikker er stearinlys. Telys og kubbelys i alle mulige varianter, farger og fasonger. Lys og lykter er noe av det vi får aller mest skryt for, både når det gjelder hvor lenge de brenner, at de ikke drypper og at de i tillegg er rimelige. Og det synes vi er veldig hyggelig, naturligvis!

Faktisk er lysene våre så populære at det til og med lages blogginnlegg om!


 
Anita, med den fine bloggen Anitas Interiørverden, skriver i innlegget sitt at hennes venninne har gått til innkjøp av stearinlys hos -nille. Faktisk har venninnen handlet så mange stearinlys, at vi muligens burde øke beholdningen etter hennes innrykk i butikkhyllene? Neida, butikken får fyllt opp igjen. Hun skriver i bloggen sin at venninnen rett og slett har handlet hele 178 lys. Og det ble vi så imponerte over, at vi naturligvis måtte lage et eget blogginnlegg og fortelle om dette her!

Vi håper både du og venninnen din blir fornøyd med lysene dine, Anita - og det skulle være noe som helst problem eller spørsmål i forbindelse med lysene, så håper vi du ikke nøler med å ta kontakt!

Håper lysene kan bidra til å skape glede og hygge for deg, venninnen din og deres nære og kjære i den koselig tiden vi nå går inn i!

Vi kommer til å ta bilder av noen av våre lys og lyktere og dele med dere fine blogglesere, så om du er av typen som liker tente lys og mørke kvelder, så håper vi du følger med oss videre!

Er du en av de som synes tente stearinlys er noe av det mest positive med den mørke tiden vi er inne i nå? Hvor mange stearinlys tenner du hver kveld - eller er du kanskje typen som har tente stearinlys hele dagen, uansett hvor du er?

Del gjerne i kommentarfeltet under!

Vi ønsker deg en strålende fredag, en deilig helg og mange koselige stearinlysstunder!

5 kommentarer:

 1. Masse tente stearinlys her hos mæ hver kveld ...10-15 te lys er ikke helt unormalt + et par kubbelys gjerne.
  I tillegg tennes te lys lykter (kjøpt hos Nille selvfølgelig) ute- når været tillater det.
  Bruker såååååå mye telys at æ skulle egentlig laget et eget budsjett....masse kos er det!

  SvarSlett
 2. Noe av de lysene det går mest av nå for tiden er sånne telys med gjennomsiktig kant i plast, der ønsker jeg meg enda større pakker, det er mer og mer bruk av lykter og andre lysestaker hvor telys med gjennomsiktig kant gjør seg best inni, så det tror jeg flere ønsker seg større pakker med, både av de hvite og de fargede *♥*

  SvarSlett
 3. Jeg tenner stort sett lys når det blir mørkt ute. Gjerne mange i kjøkkenvindu, for da kan de som går forbi se hvor koselig det er :)

  Var innom nille i går og kjøpte inn diverse stæsj til adventstaken min. nille har virkelig fått mye fint!!!

  SvarSlett
 4. Flott å se at dere bruker lilla, det er jo det som er farven til advent.

  SvarSlett
 5. Tenner også masse stearinlys:-) Det er så utrolig koselig og avslappende!
  Ble så glad da jeg fant denne bloggen, -nille har jo så mye flott til en rimelig penge. Jeg skal til dere og lete etter kalendergaver i morgen, akkuratt som mange år tidligere;-)

  SvarSlett