torsdag 11. november 2010

En lilla smak av advent

I går tok jeg turen innom butikken vår på Vinterbro i Akershus for å se hva jeg fant av lilla detaljer. Ønsket om et lilla innlegg på bloggen vår kom fra en amerikaner som twitret at hun savnet julehøytiden i Norge og som var fornøyd med at vi var godt igang med å pynte til høytiden vi har foran oss. Så klart vi vil imøtekomme slike ønsker!Gleder du deg til jul og teller ned til desember og adventstiden kan begynne? Liker du din adventstid lilla eller bruker du en annen farge? Del gjerne dine adventstanker i kommentarfeltet! 

Håper dere likte bildene og ønsker alle en strålende torsdag!

5 kommentarer:

 1. åååh de telysestakene med engel på var skjønne! Jeg skal på nille i morgen og kjøpe noen julegaver, så da må jeg nok kanskje nødt til å handle litt til advent også :D

  SvarSlett
 2. http://miesmirakler.blogspot.com/2010/11/ny-giveaway-nye-premier.html Har blogget litt om -nille i dag :) Var der og handlet tre julegaver og noen premier til et gratislotteri jeg skal ha på den andre bloggen min, og SUPERBILLIG julepapir, det var jo kjempefint også. Kjempefornøyd. -og så må jeg ha meg en tur en dag snart uten ungene på slep for å se nærmere på all den fine pynten som er kommet inn nå. Utrolig mye fint *♥*

  SvarSlett
 3. I love this purple post! You are amazing! Thank you so, so much! You've made my holiday season! :)

  Elle♥
  xoxo

  SvarSlett
 4. Jeg elsker jula og klarer nesten ikke å vente! :-)
  Jeg og bestevennina mi skal kjøpe masse hobbysett fra nille og ha et lite juleverksted, det er så koselig og man blir aldri for stor til det. Gleder meg så mye!

  Men jeg lurer på når dere kårer vinneren av julekalenderen? er så spent på hvem som vinner! :)

  SvarSlett
 5. Jeg bruker ikke lilla i hele tatt. Tilogmed adventlysene er røde her i huset. Skal det være jul, så skal det være rødt! ;)

  SvarSlett