fredag 26. november 2010

Et lys i mørketiden...

Ettersom kulden virker å ha satt seg over stort sett hele landet, er vi nok mange som nå fyrer i peisen, tenner lys og har funnet frem pledd og tepper. Vi løfter bena opp fra det kalde gulvet og setter oss litt bedre til rette i sofaen. Kanskje nyter vi en god, varm tekopp og finner frem boken vi lenge har ønsket lese begynne på. Dette er en tid for innetid, kos og varme.

Disse lysholderne har plass til de største telysene våre og brenner dermed lenge!

Telys og kubbelys. Hver for seg og flere sammen. I fine lysholdere eller rett og slett bare på en liten glassplate. Mulighetene til å variere er uendelige og med det enorme utvalget som finnes i butikk etter butikk etter butikk, i alt fra dagligvarebutikker til eksklusive interiørbutikker, burde det absolutt være noe for enhver smak. Noen lys og lysholdere som er akkurat slik du ønsker at de skal være. Favorittfargen din, med akkurat så mye pynt som du liker og i akkurat den lysholderen som du liker.
Juletrær i massivt glass.
Tunge, fine og enkle dekorative, synes jeg.

Vi i -nille får mange fine tilbakemeldinger på lysene våre. Mange av kundene blir overrasket over kvaliteten, over hvor lange den faktiske brennetiden på lysene er, hvor fint de brenner og at de ikke renner. Og slike tilbakemeldinger setter vi naturligvis stor pris på! Vi vil rett og slett være veldig gode på lys! Vi har tro på at stearinlys er noe som gir økt kos og hygge rundt om i de norske hjem, både vår, sommer, høst og ikke minst; nå på vinteren - og om vi kan fortsette å selge kvalitetslys til en rimelig penge, så gir vi det norske folk muligheten til å kose seg litt mer.

Et hot tips om man ønsker store (som i gigantiske) kubbelys
som brenner bra, lenge og er rimelige, anbefaler jeg
herved våre 'alterlys' til kr 89! De varer en evighet!Våre -nillehjerter gledes ved tanken på alle dere der hjemme som koser dere litt
ekstra både til hverdag og til fest med våre stearinlys, lys og lykter! 

Vi ønsker alle som er innom en strålende og varm helg!(Bildene i dette innlegget viser noen produkter fra -nille som jeg som skriver denne bloggen har i mitt eget hjem. Bildene er denne gangen tatt med et enkelt mobilkamera, så kvaliteten er nok ikke helt på topp, men lyset måtte fanges og da tager man vad man haver... Så vet dere det!)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar