onsdag 24. november 2010

Fotoshoot med -nille

Har du lyst til å bli med en tur bak kulissene hos oss i -nille? 

I slutten av oktober tok vi med kamera og ville dokumentere for bloggen en liten del av jobben som gjøres for å  levere en så inspirerende katalog til dere som mulig.  Vi har godt samarbeid med et par fotografer og denne gangen var det fotograf Brustad som skulle hjelpe oss med å skape vinterkatalogen vi ønsket oss.


På bildene her ser vi hvordan fotografen Kjell Brustad, sammen med reklamesjef Bodil Tallaksen og pakningsdesigner Lara Martin jobber seg frem til best mulig bilder. I forkant av dagens fotoshoot har våre dyktige og kreative kategorisjefer, Bente Hesmyr og Hilde Karlsrud, dekket bordene slik at alle varene skal komme frem på best mulig måte.

Det går en rød tråd gjennom helle prosessen i -nille og med alle menneskene som er involvert. Fra Bente og Hilde, som er de som har kjøpt inn varene og som vet hvilke varer som er tenkt å kunne matche hverandre - og som deretter dekker bordene. Til hvordan varene fotograferes og fremstilles i katalog, som er reklamesjef Bodil ansvar, til hvordan de fremstår i butikk, separat (med Laras pakningsdesign blant annet) og som en helhet med andre relaterte varer.

Det rigges opp kunstige vegger med dekorative bilder for at dette skal bli så hjemmekoselig som mulig. Bordet dekkes som om maten kommer til å bli servert hvert øyeblikk, stearinlysene er tent og blomstene står på bodet. Er det flere som kjenner forventningene stige - enda vi vet at dette kun er en fotoshoot?


Det sjekkes at lysforholdet er korrekt. Ny vinkler prøves ut. Lighteren på bordet fjernes, vasen bakenfor flyttes mange ganger - alt for at deres skal få et så virklighetstro og smakfult bilde som mulig. Mac'en benyttes for å sjekke ut hvordan bildene blir seende ut på trykk. At bilde kommer direkte på skjermen gjør at de får jobbet raskt og får sjekket resultatet umiddelbart.


Når resultatet er godkjent og alle er svært fornøyde, snur vi om på hele rommet! Med bord, løsvegger og interiør - det må gjøres klart til en ny fotosession. Dynamikken er til å ta og føle på i rommet. At arbeidsdagen er både morsom, givende, spennende og kreativ ser vi på de som jobber med dette!På slutten av fotosessionen fikk vi også tatt en portrett av våre fine medarbeidere, Lara (pakningsdesigner) og Bodil (reklamesjef), og resultatet deler vi med dere her. De har absolutt grunn til å smile etter en slik fantastiskt innsats!


Vi gleder oss veldig til å tilby dere inspirasjonskatalogen på nyåret og høre hva deres syns om det endelige resultatet. Vi har en god følelse i hvert fall - så blir det spennende å se hva deres dom er!

Vi lurer også på hva dere syntes om å få bli med bak i kulissene til -nille, få se litt hvordan vi jobber. Har dere lyst til å bli kjent med flere av oss, at vi forteller mer av måten vi jobber på - så håper vi dere vil si det til oss i kommentarfeltet!

Ønsker dere en strålende mandag og uke
- og takk for at du stikker innom bloggen vår!

5 kommentarer:

 1. Så morro å få ett innblikk bak i kulissene, altid morro å se hvordan ting blir til.
  Gleder meg til katalogen kommer :-)

  SvarSlett
 2. Kjempegøy å få en titt bak kulissene, for en gøy jobb å ha, blir helt misunnelig *♥*

  SvarSlett
 3. Dette er veldig inspirerende for alle oss som elsker å pynte fint:-)

  SvarSlett
 4. Jeg jobber i en nillebutikk, og jeg har lyst til å vite alt om nille. Så dette var kjempe artig :o)

  SvarSlett