torsdag 4. november 2010

Hvorfor besøker du -nillebutikkene? (konkurranse)

UPDATE: 
Vi trekker vinneren av denne konkurransen etter kl 16:00 i dag - og på grunn av deres supre engasjement trekker vi også to trøstepremier! Så vil du være med, les videre og legg igjen en kommentar før kl 16:00 - da stenges nemlig kommentarfeltet.

Vi er nysgjerrige på å vite på hvilken måte dere bruker -nillebutikkene i deres juleforberedelser!
Er du innom for å hente inspirasjon? For å gjøre julegaveinnkjøp? Eller julepynt? Henter du kreative forslag for måter å dekke bord, pakke gaver eller pynte hus - for så å gå hjem til deg selv og gjøre noe tilsvarende - eller noe helt annet? Bruker du -nillebutikkene og varene vi har til å pakke inn gavene du skal gi bort? Har du juleverksted eller lager du julekortene dine selv? Eller; duger -nille rett og slett best til å være tilbyderen av julegodteriet?

Om dere besøker -nille som en kilde til juleinspirasjon og juleglede,
så håper vi dere har lyst til å fortelle oss om det nå!


Alle som legger igjen en kommentar på dette innlegget og forteller oss på hvilken måte jul og -nille kombineres i deres hus og hode, er med i trekningen av en komplett adventskalender fra -nille. Og nei, ikke en sånn julekalender med 24 luker med en liten sjokoladebit i hver luke. Vi snakker om en ekte pakkejulekalender med 24 pakker - hvor hver pakke inneholder en vare fra vår butikk. Kalenderen kan du gi bort eller beholde selv - og vi lover at vi skal sørge for at den heldige vinneren har den i god tid til 1. desember.

Vi kommer ikke til å velge ut en heldig vinner, men la random.org trekke ut en heldig vinner blant alle som deltar. Om du kun kommer innom butikkene våre for å hente inspirasjon, tips og råd - så fortell oss om det i kommentarfeltet for slikt varmer helt klart våre -nillehjerter.

Lykke til alle sammen - vi håper på mange bidrag!

107 kommentarer:

 1. jeg bruker nille til det meste, til å pynte til jul, pynte til påske og bursdag og jul. det meste jeg har i stua er fra nille. for nille har noe for en hver smak..
  jeg forelsker meg alltid i ting, og på nille går jeg i min egen drømmeverden.. jeg har ikke så mye penger så om jeg hadde vånne noe sånnt har jeg blitt kjempe glad:)

  SvarSlett
 2. Bredt vareutvalg. Alltid noe man trenger på -nille. Mye fint, mye praktisk, mye nyttig, mye unyttig (som man bare mååå ha) og mye billig(",)Liker meg best på -nille Mysen!!

  SvarSlett
 3. nille er rett og slett en kjempe butikk, der får du alt til hver en annledning, jul,nyttår, påske, hjem hytta osv. og ikke minst til en rimelig penge:) jeg bruker nille til det meste:)

  SvarSlett
 4. bruker -nille til alt...alltid...mye fint..mye rart..og bra priser...hyggelig betjening...er innom og handler ofte..og spesielt tilhøytider..:-)tonut@live.no

  SvarSlett
 5. Jeg drar til Nille,
  for der er de snille.
  Også har de så mye,
  ja jeg kan alltid fornye.
  Det er så mye fint å finne,
  og nå håper jeg at jeg kan vinne,
  denne flotte premie til min søster,
  ellers så kommer jeg og kjøper nøster,
  slik at jeg får strikket henne en gave,
  ja tenk at jeg kan lage,
  så flotte gaver til liten pris,
  ja Nille er grunnen til mitt store glis :D

  Hilsen Anne M Torg på Facebook :)

  SvarSlett
 6. I går kjøpte jeg 84 m julepapir og 120 vakre bobble til og fra lapper på Nille. Jeg fikk ikke med meg bånd for det var ikke kommet enda, men jeg tuslet lykkelig derifra for å sette i gang med å pakke inn 6 hjemmelagde julekalendere. (det er 144 gaver det!!)
  Så med 84 m papir og lapper til 5 av kalenderene var jeg klar til å sette i gang med innpakkning, men det jeg hadde glemt å kjøpe var teip... *blush*

  SvarSlett
 7. Heisann, jeg besøker nille ofte, og jeg er bare 15 år. Jeg elsker salg, og jeg har en følelse av at det ALLTID er salg på nille, jeg handler alt mulig der, alt fra sminke til garn, jeg har masse duker, pynt, hobbysaker, sminke, hårting etc. fra nille,. Jeg håper på å vinne denne premien til en god venn av meg, hun betyr så utrolig masse for meg, siden hun alltid har støttet meg gjennom mobbingen jeg har opplevd i 7 år, og det er fortsatt ikke over. Denne vennen jeg har lyst til å gi denne kalenderen til er så utrolig god å snakke med, hun er alltid så snill, tenker alltid på andre, og til slutt og ikke minst, hun er min BESTEVENN.

  SvarSlett
 8. nille er en super buktikk, finner alltid det jeg trenger, og for en betjening, stor ros til dem;)) handlet julegavene i fjord og det blir det i år også, super nille passer akkurat til min lille penge pung, Stor ros til Kjeden Nille;)-)

  SvarSlett
 9. Nille er en god butikk, med et veldig variert utvalg til en billig penge - og ikke minst hyggelig betjening. Er ofte innom for å handle til flere anledninger (bursdag, jul, påske eller hverdags).
  Hilsen troffel84@hotmail.com

  SvarSlett
 10. Jeg er ofte innom Nille, både for å handle pynt, gaver, praktiske ting som matbokser, ziplockposer og rengjøringsting, servietter og lys (både til bursdager og ellers), godteri og småleker til ungene, og til jul så blir det handlet både pynt, gaver, hobbyting og snop, innpakningspapir og merkelapper mm. Finner alltid noe på Nille jeg!

  SvarSlett
 11. Jeg bruker -nille som inspirasjon. De har jo litt av hvert å velge i og jeg går aldri tomhendt ut av en -nille butikk. Alltid noe jeg liker til en rimelig penge :-D

  SvarSlett
 12. Det som er bra med nille er at der er noe for enhver smak og lommebok. Det er umulig å gå forbi nille butikken når barna er med. Jeg får inspirasjon og blir i godt humør.

  SvarSlett
 13. Jeg bruker nille til alt! Spesielt høytider! Det er ALLTID noe som blir med ut igjen! Husker farsdag for et par år siden, da fant jeg superkul gavepakke med boxershorts og sokker der det stod "verdens beste pappa". Gjett om det falt i smak hos pappan! Har siden den gang vært på utkikk etter det igjen, og blir alltid litt lei meg når jeg ikke finner det. Han har jo slitt ut det han fikk.

  Og jeg liker veldig godt de inspirasjonsheftene dere har startet med!! Da kan jeg kose meg med dem hjemme og få inspirasjon og skrive handleliste over hva jeg skal kjøpe neste gang jeg er innom! For jeg er ikke så god å stå i butikken og finne ut av hva jeg skal ha. Må se og tenke og planlegge ;)

  SvarSlett
 14. Heisann Nille!
  Jeg skal ærlig inrømme at nille er en 'ny-oppdaget' butikk for min del! Det er ikke mange måneder siden nille ble ført inn på min liste over faste stoppesteder for min månedlige shoppingrunde:) HURRA for Nille!!:)jeg har allerede strålet butikken for juleinspirasjon og det er jo mer enn nok å hente (heldigvis;)..
  ha en fin uke!
  Hilsen Vilde

  SvarSlett
 15. Hei Nille!

  I år har jeg begynt med å lage julehjertekraner som jeg pynter med de flott pyntebåndene til Nille.
  Har kjøpt masse lys på tilbud til kr. 10,- som blir decopasje-pyntet med engler og masse stæsh som skal selges på julemesse.
  øvers på ønskelista nå står de flotte reinsdyra som drar sleden i "krystall-lignende" utgave - de er bare råflotte og superbillig - TAKK til Nille som gjør livet billig og bra :)

  Hilsen Anita

  SvarSlett
 16. Jeg bruker Nille som inspirasjon + at dere har masse fint til en billig penge

  SvarSlett
 17. Jeg bruker nille til å kjøpe julepynt, gaveinnpakning, kort, generelle interiørting osv. Nille har det meste av alt, bare billigiere :)) love it

  SvarSlett
 18. Jeg finner alltid noe fint på Nille! Syns dere har et godt utvalg spesielt i dekorartikler og borddekking, og dere er uslåelige på pris. Barna mine digger Nille, alltid noe gøy å finne der så det er sjelden vi går tomhendt ut derfra :)

  SvarSlett
 19. det er alltid artig å gå innom å kikke.og dere selger billige servietter

  SvarSlett
 20. Nille er det perfekte stedet for å handle inn smått og stort. Har massevis av råflotte ting. Og man vet at man altid finner noe til billig penge

  Hilsen
  Nina
  nina@phototrim.com

  SvarSlett
 21. dere har så mye flott, og ikke minst billig julepynt :)

  ma-sto@hotmail.com

  SvarSlett
 22. mye fint å finne på nille
  da blir barna mine så snille
  gjerne også litt ville
  ser i hylle på hylle
  dere kan med varene fyll
  både hus og hjem
  da er ingen slem..

  snøklem

  SvarSlett
 23. Jeg handler mye hos Nille. Vi har flere avdelinger ha
  er jeg bor, så det blir at man stikker innom minst en gang i uka. Nydelige lysestaker, lys, halloweeneffekter, kjøkkenutstyr, leker, tegne- og skrivesaker, kurver og garn er blant det som har funnet veien hjem til oss. Liker at Nille "dresser seg opp" i takt med tid og sesong slik at man alltid finner et bredt utvalg av varer som er aktuelle. Hyggelige priser, godt utvalg og, ikke minst, veldig hyggelig betjening gjør at besøket hos Nille alltid blir trivelig - og da får man selvfølgelig lyst til å komme tilbake igjen.
  Hilsen Wenche Sørgård (wesor(ætt)online.no)

  SvarSlett
 24. Jeg handler på -Nille fordi kjærringa først og fremst har sagt at d er billig og som regel bedre produkta i forhold til andre. Jeg hørte på kjærringa, for jeg ville jo ikke ligge på sofaen. Så ille var det ikke, men dere skjønner tegningen. Men etter en stund, etter missnøye over og handle på en kvinnfolkbutikk, så brukte jeg mer og mer produktene (rengjøring) og begynte og tenke.. Jeg ble mer og mer fornøyd. En annen ting er at siden jeg har fått opp øynene for -Nille så får jeg en sååå fornøyd kjerring når jeg kommer hjem med en gave. En pynteting eller noe. Hun blir kjempe glad og jeg har en fornøyd kjerring og slupet unna selv med en billig penge. Oddgeir Kristiansen på facebook volvo_s90r@yahoo.no

  SvarSlett
 25. Jeg er så heldig å ha en Nille-butikk bare 3 km fra der jeg bor, og stikker ofte innom for alt mulig. Der kjøper jeg småtteri til julekalendere og julestrømper, stearinlys og duftlys, duker og husgeråd, reiseeffekter og snop, blyanter og blokker, julenisser og juledekorasjoner! Det er alltid kjempespennende å titte inn hos Nille for å se alt det fine de har der. Det er alltid dit jeg går når jeg trenger dekorasjoner til jul, påske og Halloween!

  Hilsen Beate

  SvarSlett
 26. Bruker Nille til det meste. Mye inspirasjon og mye nyttig og unyttig som blir med hjem fra butikken. Spesiellt i høytidene. Da kan man alltid finne noe som gjør hjemmet litt mer høytidspreget :)

  Mvh Marianne Lindhjem (missml30(ætt)gmail.com

  SvarSlett
 27. Nille har et godt utvalg til en billig peng :)

  SvarSlett
 28. Nille har mye artig og inspirerende til enhver anledning! Man finner både praktiske, morsomme, nyttige og fine ting der til en rimelig penge.

  Mvh, Mai

  jethi_i@hotmail.com

  SvarSlett
 29. Handle gavepapir, merkelapper og bånd der til innpakking av julegaver. Er jo så billig hos dere. Og handler kanskje noen småting samtidig. Og kjøper alltid en pose med krokodille. Kjempegode c",)

  SvarSlett
 30. Jeg kjøper alltid scrappeting og garn hos Nille. Ellers er lys, servietter og smarte ting til hus og hjem ofte med hjem. Etter jeg fikk baby har jeg også kjøpt babyutstyr og leker hos dere til herlige priser!

  Hilde :)

  SvarSlett
 31. Nille er flink med å gi den rette stemningen når høytidene kommer opp, eller rett og slett mht sommer, høst og vinter:) Jeg går dit for å få inspirasjon, men også for å handle ut inspirasjonen:)

  Ooog jeg går til Nille for der har de sånne små isbitposer - og de eelsker jeg, fordi får ikke tak i dem andre steder:)

  SvarSlett
 32. Går alltid innom dere iblandt, men spesielt mye før høytider.. Dekorasjonene og utstillingene gir meg inspirasjon og så handler jeg også litt av det. Det er til stor glede når jeg senere dekker på bordet og pynter til julefest :-)

  SvarSlett
 33. Inspirasjon til borddekking, fargesammensetting.
  Handler lys og servietter, søte små gaver.
  Og det er hyggelig betjening :)

  SvarSlett
 34. Nille har utrolig godt utvalg her jeg bor, og spesielt i Sandnessjøen er de gode på utstilling noe som gjør at man trekkes mot butikken. Det er noe der for alt, enten det er jul, påske, bursdag, dåp, hverdag. you name it. Inspirasjon til sammensetning av gjenstander og borddekking, aldeles fortreffelig! Ikke minst er det billig, så man har råd til å stase opp hele hjemmet, det blir ikke bare halvgjort, men helgjort med saker og ting fra Nille!

  SvarSlett
 35. Mye fint å finne på Nille, særlig nå før jul :-)
  Hadde vært topp med julekalender, kanskje med gaver som passer til en liten frøken på 7 år ?
  Så slipper Farmor å ordne den i år--?

  SvarSlett
 36. Jeg bruker nille til det meste. Jeg er bare 12 år og da har jeg ikke akkurat så mye penger å bruke. Jeg pleier å kjøpe litt lego til lillebroren og så masse nille godteri. Det er en veldig populær bursdag/julegave. Jeg pleier også å kjøpe lys og lysebeholdere og sånne pynteting til moren min. Faren min er litt vanskelig å kjøpe gave til så jeg pleier å gi han sjokolade fra nille. Det er ganske greit å bruke Nille når gave budsjettet er på ca 150-200 kr. Det er også veldig koselig på nille, servicen er bra og deter noe som gjør at man bare vil inn og kikke.
  Det hadde vært topp å vinne julekalender, men siden jeg er anonym så får jeg vel legge ved e-mailen min: contact.msclark@gmail.com
  Mvh
  Madelene

  SvarSlett
 37. jeg jobbet i -nille i 7 år og VET at her finner jeg ALT jeg trenger til jul, og det til en rimelig penge =)
  bl.a lysene ( stearinlys ) er alltid bra, de er kjempepene å se på og jeg vet også at det aldri er noe tull med dem!
  på -nille får man alt til hjemmelagede kalendere, og hvis man ikke har kapasitet til å drive og lage dette lenger, så kan man kjøpe fine "ferdig"kalendere, hihihi, lettvint ;)
  er ikke bare til jul jeg handler på -nille, kjøper "hverdagsting" der og hvis jeg trenger noe nytt til kjøkkenet, har ikke glemt -nillesortimentet selv om jeg har sluttet å jobber der ;)
  hilsen en juleglad Monica

  SvarSlett
 38. Stort utvalg, som i tillegg er billig:)

  Anette S Jensen
  anonyme_folks@hotmail.com

  SvarSlett
 39. Jeg er stadig innom Nille,er så heldig å ha en butikk bare 500 m fra meg.Finner alltid noe spennende til hyggelige priser.Sist var det julepapir til 1 krone rullen.Og jeg finner alltid kjekke julekalendergaver der.

  SvarSlett
 40. kjøper billig garn for å strikke julekuler :-)

  SvarSlett
 41. Jeg er ofte og handler hos Nille. Til jul handler jeg julepynt, julepapir, servietter og stearinlys. Finner jeg noe fint jeg kan gi som julegaver kjøper jeg det også.

  line.strandli@gmail.com

  Hilsen
  Line

  SvarSlett
 42. Heisann - jeg er visst den eneste mannen her inne som liker nille!?
  Personlig er nille en veldig fin butikk som jeg ofte besøker i høytider. Mye fint til en rimelig penge. :)
  Hilsen SimenKj

  SvarSlett
 43. Jeg kjøper julegaver på Nille.Der får jeg mye flott for pengene!

  SvarSlett
 44. Jeg bruker nille til å kjøpe kalender gaver, julegaver og julepynt. Blir inspirert til hvordan jeg skal dekke bordet til julebesøket.

  Mvh
  hegeiv@hotmail.com

  SvarSlett
 45. Jeg bruker nille til å kjøpe inn julegave papir og diverse julepynt :)

  mvh tyvenlia@live.no

  SvarSlett
 46. Jeg er ihugga julefan og er innom nille mange ganger i førjulstiden. Får utrolig mye juleting til en billig penge. Det blir ingen jul uten nille. :)

  SvarSlett
 47. Jeg besøker Nille for å kjøpe forbruksting til en rimelig penger. Til Haloween kjøpte jeg masse morro godterier der.

  Mvh: k-senum@frisurf.no

  SvarSlett
 48. Inspirasjon er en god grunn til å komme innom butikkene, ikke bare før jul, men hele tida. Det er alltid så mange fine nye ting :)

  Men i førjulstida kommer jeg hovedsakelig innom for å finne ting til julekalenderen jeg alltid lager til samboeren min.

  SvarSlett
 49. Nille har utrolig mye fint, til alle årstider. Det er ikke så lenge siden butikken her i Odda startet opp, så jeg er veldig spent på hva de får inn til jul. Men en ting er sikkert, det kommer til å lukte svidd at Visakortet når jeg går ut derfra. Butikken er egentlig ganske liten, og man får liten inspirasjon der, dessverre. Derfor bruker jeg egen fantasti, og gode tilbud fra Nille til å pynte.

  SvarSlett
 50. For å komme i julestemning handler jeg hos Nille.
  Nå har jeg kjøpt ting og tang til advent. Lys, servietter, litt pynt.
  Koser meg hos Nille og jeg har Nille-butikk i nærmiljøet.
  Ønsker dere alle en fin adventstid :-)

  SvarSlett
 51. På Nille finner jeg mye fint til jul,og får mange tips.De har utrolig mye fint til en rimelig penge.

  SvarSlett
 52. Jeg er ofte innom Nille, finner som regel det jeg trenger der, og rimelig er det også!

  SvarSlett
 53. Finner det meste på Nille. Kjøper det meste av lys og pynteting der. Når det er så rimelig kan man ta seg råd til å skifte ut litt oftere.
  Og jeg tar meg god tid til å se gjennom insporasjonsbladene fra Nille som kommer i posten.

  Hilsen benmas@hotmail.no

  SvarSlett
 54. Jeg bruker Nille til alt fra inspirasjon til å kjøpe ny mopp:) Nå før jul handler jeg mye garn som går til julegaver:)

  Hilsen michellenibe@hotmail.com

  SvarSlett
 55. nille er en butikk du kan trives i,der finner man alt man trenger.masse fint til hverdags og fest.masse flotte pynte ting,billig og fint.kjøper masse lys fra nille og mye pynte ting som man kan gi i gave nå til jul..så annbefaler alle å ta turen innom nille,masse fint å finne der.hilsen hege_71@live.no

  SvarSlett
 56. Jeg er innom butikken hver gang jeg er i byen. Her finner jeg litt av hvert:
  - Pynt til stuen
  - Ting til å lage kort
  - Må ikke glemme stearinlys
  Finner alltid noe som jeg trenger eller får lyst til å kjøpe.
  Nille er veldig flinke til å oppdatere sitt utvalg.

  SvarSlett
 57. Nille er min julebutikk. Der får jeg alt.
  Ha en fin helg :-)
  Nille er min butikk hele året!!!

  SvarSlett
 58. Nille har mye fint til en billig penge. Blir alltid glad og inspirert av turene til nille - spesielt i høytidene:)Jeg ønsker å melde på min datter til denen konkurransen - tror ikke hun hadde takket nei til en slik adventskalender!:)
  God helg!!:)
  Hilsen MariaK

  SvarSlett
 59. Nille selger alt til jul og advent.
  Liker å ta med barnebarna til Nille, der får de plukke ut noen småting - de elsker det.
  Er trofast kunde hos Nille, ikke bare til jul.

  SvarSlett
 60. Nille er en god butikk, med et veldig variert utvalg til en billig penge - og ikke minst hyggelig betjening. Er så og si innom Nille daglig da de er nærmeste nabo til jobben min. Handlet inn mange gaver til pakkekalenderen der i år.. Kjempe bra for småbarnesfamillier..

  Hilsen
  mo-sveen@online.no

  SvarSlett
 61. Vi handler alltid lys, pynt, ting og tang på Nille når vi skal pynte hjemme, for dere har så mye fint og rimelig! Spesielt koselig er det å handle inn til jul og påske. :)

  Hilsen iamzeratul@hotmail.com

  SvarSlett
 62. Kan aldri gå forbi Nille uten å titte innom. Finner alltid noe nytt og spennende! Mye som står på ønskelista her.
  Heidi
  Heidi-e-b@hotmail.com

  SvarSlett
 63. Jeg bruker Nille svært ofte. Er stadig innom for å finne pynteting,hobbyting, servietter, lys og masse annet. Jeg er svært fornøyd med Nille, både med tanke på pris, utvalg og service!

  SvarSlett
 64. På Nille finner jeg det meste som jeg trenger til juleforberedelsene:
  - ting til adventskalenderen.
  - utstyr til juleverkstedet.
  - pynt til hjemmet.
  - snack til adventstiden.
  - julegaver og julepapir.
  I tillegg så får man inspirasjon :)

  SvarSlett
 65. Eg er innom Nille opptil fleire ganger i veka. Nille er en trivelig butikk som alltid har masse fint,godt utvalg,bra kvalitet på produktene og ikkje minst gode priser. Veldig fornøgd med servicen også! Eg er en trofast Nille-kunde og har vært det i fleire år.

  Eg er innom for å få finne pynteting til hjemmet,telys,servietter,gaver,diverse hobbyting og for å få inspirasjon.

  Vennlig hilsen Stine :)

  SvarSlett
 66. Jeg bruker Nille uansett om det er jul eller ikke, men i julen går det mest til julepynt og julegaver! Dette er fordi det er så mye fint der til en rimelig penge! :) Hvorfor skal man bruke det dyreste man finner, når man finner like fine juleting osv hos Nille? :) Det er også veldig mye inspirerende i alle butikkene jeg har vært i. Super butikk! :)

  SvarSlett
 67. Bruker Nille ofte når jeg har selskap og trenger mange små pakker til "pakkeleker". Finner garantert mange ting som enten er morsomme eller nyttige til lekene. Alltid populært med slike selskapsleker (fast innslag på 17. mai, førjulsverksted og sommerfest) om man er liten eller stor (og gjerne begge deler samtidig)...

  enioslo@hotmail.no

  SvarSlett
 68. Jeg bruker nille til å kjøpe fine julegaver og hobbysett så jeg og vennene mine kan ha juleverksted. nille er den butikken som får meg i julestemning, og jeg går alltid i en nille butikk før jul for å få julestemning. Og det er ikke bare juleting der, det finnes jo alt mulig! Jeg kan med hånda på hjerte si at nille faktisk er en av mine yndlingsbutikker, særlig ved juletider. Jeg håper jeg får denne julekalenderen fordi det er så mange fine små juleting der som passer for julekalender gaver, jeg hadde blitt så utrolig glad. :-) Det hadde vært en kjempe fin overraskelse.

  SvarSlett
 69. Jeg besøker nille for å finne lys til advenststaken og kalenderlys. Jeg finner også inspirasjon i nillebutikkene, og får flere ideer til hus og hjem.

  SvarSlett
 70. Nille har mange bra kampanjevarer som passer bra til bursdager, fester etc. Siste besøk var Halloween-helga da vi skulle ha effekter til barnas Halloween-fest. DET ble en suksess med små edderkopper i gelen...

  Siff - siff07@gmail.com

  SvarSlett
 71. Jeg besøker -nille ofte. Det er nesten ikke den ting du ikke kan finne på nille. Og best av alt - til en veldig bra pris.

  Jeg må spesielt berømme dere for fantastiske brosjyrer som av og til kommer i posten - full av inspirasjon!!

  Nå i førjulstiden så er jeg oftere innom Nille. Mye fordi jeg lager adventskalender til samboeren min, og mye kommer nok også i år fra dere. Og innpakningspapiret, bånd og pakkelappene er så klart fra Nille.

  Kristin

  SvarSlett
 72. Handler utrolig mye rart på Nille:) Stearinlys, servietter, juleting og apraebøsser:) Utrolig amge nyttige ting:)

  SvarSlett
 73. Heisann!

  Det dere ikke har på NILLE, er ikke verdt å ha.
  Her finner jeg alt jeg trenger for å skape en hyggelig adventstid; lys, servietter og godis. Jeg pleier også å handle inn alle adventspakkene på Nille. Her finner man både dukker, søte hårstrikk og hello kitty godteri.
  Jeg finner alt jeg behøver for julebaksten og selve julemiddagen; f.eks ildfastform, kakeform, forkle og slikkepott.
  Og jaggu har dere også adventsstjerne, utebelysning og julepapir!

  Med Nille i nærheten blir med andre ord julen berget!

  Kirsti (granhus@stud.ntnu.no)

  SvarSlett
 74. Nille - butikken som har alt

  Hos dere handler jeg alt jeg trenger til:

  *baking
  *pynting/dekorasjon
  *gaver
  *adventspakker
  *nå senest: halloween kostymer og godteri
  *nisseluer
  *gode varme ullsokker
  *pads og barberskum

  Trond Følstad (trondhf@hotmail.com)
  *

  SvarSlett
 75. Bruker Nille fordi dere har ett godt utvalg av tradisjonelle pyntegjenstander, ikke bare nymotens. Er også veldig mye forskjellige ting å få tak i, og dere er jo billig :)

  Øyvind Herstad (Herstad90@hotmail.com)

  SvarSlett
 76. Mye fint og gøy på nille:) mye billig og inspirerende!!
  krysser fingrene:):)
  hilsen Isolde

  SvarSlett
 77. Gratulerer til Nille som klarte å bli den første til å sende julereklame i oktober. Vet nå hvor jeg IKKE skal legge igjen en krone når julehandlingen starter i DESEMBER.

  SvarSlett
 78. Stikker innom når jeg er forbi, for bla. supert vaske hjelpemiddel (kommer godt med til julevasken) Har en plan om å få sett etter julebelysning, trengs sårt litt lys i vinduer =)
  Har et kjempefin kulelys fra ifjor og håper jeg finner tilsvarende iår.

  Hilsen Ida ida_4h@hotmail.com

  SvarSlett
 79. Nille er blitt geniale på pyntegjenstander, spesielt til bordet. Så ja, jeg tar turen innom for å kjøpe pynt og få inspirasjon. :)

  Mvh Jill
  zpaick(a)hotmail(dot)com

  SvarSlett
 80. Det første jeg tenker er Halloween :)
  Dere er nr 1. når det gjelder ting og tang til denne dagen..

  ellers bruker jeg nille titt og ofte, handler
  - lys
  - servietter
  - garn
  - snop

  minste jenta sa en gang hun hadde handla til faren sin ( en søt liten figur på nille)
  " en gang nille , alltid nille -Pappa"

  SvarSlett
 81. Nille har det beste til det meste;hus og hjem, garn, gaver, godis, etc

  SvarSlett
 82. Nille er en av mine favorittbutikker,
  når pengene er få, kan man til Nille gå,
  men for all del,også med masse penger!!!
  Kjøper de kule julekalenderposene hos Nille,
  og oppi putter jeg mest godteri da...!
  Og, her om dagen fant jeg lesebriller +2 hos dere,
  blir stiv i øya av PC-arbeid, hehe!
  Dere hadde de beste kulepennene,
  men det var før,
  og de beste lommelyktene, gule til 14.90,-
  bedre enn noen maglite, men de ble også borte...
  Men feiebrett og bøtte til innflytting i ny leilighet, det hadde dere!
  Og mange steder har dere hyggelige ekspeditører,
  den nye butikken i Oslo City er den ferskeste som oppfyller den forventningen, smil!
  Men, alltid lager jeg adventskalendere til andre,
  så får jeg lovå si, at jammen hadde jeg fortjent en selv snart...!

  Hilsen bentemor alias Nissemor!
  hagenxxx@hotmail.com

  SvarSlett
 83. Jeg drar til Nille når jeg skal kjøpe ting til scrapboka mi og når jeg skal lage julekort! Håper dere kan selge mer av sånne ting!

  Silje Røshol
  siljekaro@hotmail.com

  SvarSlett
 84. Nille har som regel ALT av pynt advent og jul - til å begynne med blir det nok adventslys/-pynt/-servietter etc. Jeg gleder meg stort til den tiden!

  Hilde - hgjoe3[at]yahoo.no

  SvarSlett
 85. Nille er en topp butikk, med topp utvalg av varer til gode priser + topp betjening. Er ofte innom for å handle til ulike (bursdag, jul, påske

  royneberg52(a)gmail(dot)com

  SvarSlett
 86. Nille er en super butikk! :) Har nettopp flytta for meg selv, og har ikke spesielt god råd.
  Så da er Nille en super butikk når det kommer til kjøkken/vaske utstyr,pynt og andre praktiske ting.
  Var innom Nille forgie dagen og fikk kjøpt meg masse fin pynt til jul. Kjøpte et sånt lysende hjerte til å henge i vinduet som jeg syns var spesielt fin.gleder meg til 1 desember.
  Nå blir sikkert kjærsten min glad åfor har kjøpt inn så jeg kan få laget en kalender til han :)

  SvarSlett
 87. jeg er student og bruker nille til alt. Nå som julen står for døren blir det mye julegavehandling hos dem. Bejeningen er alltid bejelpelig og inspirasjon til mitt aller første julebord hjemme er absolutt hentet her, for det er kjempe fine ting de har og det koster ikke skjorta.

  SvarSlett
 88. Jeg besøker Nille ofte fordi det alltid finnes noe til enhver anledning; hverdag og fest,- uten at det koster "skjorta"
  merete.losgard@gmail.com

  SvarSlett
 89. Bruker Nille både privat og i jobb, spesielt ved kjøp av stearinlys! De har mange varianter av stearinlys, i mange lekre farger.

  SvarSlett
 90. Grunnene til at jeg går innom nille er mange:
  Det er billig
  Utrolig hyggelig betjening (jeg jobber i nabobutikken, så vi "kjenner" hverandre)
  Jeg finner alltid så mye fint der, og spesielt nå frem mot jul når jeg helst vil ha så mye og pynte med som mulig, til en billig penge.Jeg har ingenting i mot at julen kommer så "tidlig" i butikkene som den gjør, for i løpet av november må jeg uansett kjøpe inn alt så jeg får pyntet hjemmet til første advent. Nille har alt jeg trenger, rett og slett.

  SvarSlett
 91. Jeg er innom rett og slett fordi jeg alltid finner noe der! Jeg jobbet deltid på -nille en kort periode, og det var ikke sjeldent at jeg handlet noe til meg selv iløpet av arbeidsdagen. Dessuten har de hval sjokolade- og jeg er hektet!
  Jeg kan kontaktes på: urettferdig@live.com

  SvarSlett
 92. Det blir ingen jul uten Nille.Der finner jeg presanger både til liten og stor,å for ikke å glemme far og mor.Nille har stort vareutvalg,blide personale,god kvalitet og ikke minst lave priser.Jeg gleder meg til juleshoppingen.

  SvarSlett
 93. Kjøper gjerne scrappeting og lim på Nille, servietter og pynt til høytidene.

  Mvh

  frk.johnsen@gmail.com

  SvarSlett
 94. Jeg både henter ideer og julehandler på Nille:
  - ca 50% av innholdet til julekalendrene jeg lager.
  - lys og/eller sevietter kjøper jeg nesten hver gang jeg er innom.
  - årets julekort har jeg laget av bla. materialer kjøpt på Nille før forrige jul.
  - Fram mot jul skal jeg se etter noen juleduker og brikker og muligens kjøkkenhåndklær og grytekluter i julefarger til eget bruk...
  - ... og julegaver bla. tegneblokker og farger, smykkestatv (om det ikke er utsolgt, ble annonsert for noen uker siden) og strikkegarn og pinner.

  Dette var litt om mine førjulsbesøk på Nille.

  Hilsen Fama

  min mail: anihaarb@online.no

  SvarSlett
 95. Nille er en kjempebra butikk! Jeg bruker nille hele året,sommer som vinter.
  Alltid masse fint å finne,og ikke minst billig:)
  Mvh.ingerde@gmail.com

  SvarSlett
 96. Nille er helt topp! Godt utvalg,hyggelige priser:-) Og så er jeg glad for at de har fått mer scrapbooking utstyr,og den beste dobbeltsidige teipen er tilbake hurra:-)
  mail: jeanette.holm@hotmail.com

  SvarSlett
 97. Er stadig innom Nille, for å finne noe morsomt til mine to små, og klart noe til meg å....


  mail:kjelarn@gmail.com

  SvarSlett
 98. Masse fint til en billig penge...Nille i Østfoldhallen er oftest besøkt:-)) Mvh. Lise....lithorv@online.no

  SvarSlett
 99. Skal jeg lage et kort,finner jeg alt jeg trenger på -nille, skal jeg fornye i stua, finner jeg dukert,dekor,lys,lysfat på -nille, skal barna ha lørdagsgodt finner jeg spennende godt på -nille, skal jeg male får jeg lerret,maling og pensler på nille, står jula for døra finner jeg flotte kalenmder gaver på -nille,jeg finner gaver både til mor,far småtroll og venner på-nille, jeg får juleservice og ribbeform, og når jula skal pakkes bort får jeg oppbevaringsbokser på nille. Og når den er pakket bort finner jeg masse inspirasjon og nye ting til og fylle stua,kjøkkenet og til og med bader med. I påsken bugner flotte -nillebutikker over med duker ,egg og påskaharer, spill og påskegodt. hele året er flotte -nbillebutikker full av årstidens farger, det være seg lys,lykter, duker ,blomster. hobby artikler,undertøy,makeup,parfymer,kontorartikler.. Hvorfor skulle vi ikke dra til -nille?? :)

  SvarSlett
 100. Før syns jeg ikke så mye om Nille, men nå i de seinere åra syns jeg de har fått inn masse fine ting til en billig penge. Bruker gjerne Nille mot for andre butikker. Syns det er en kjempe butikk som har alt både til liten og stor og til alle høytider.

  SvarSlett
 101. Jeg bruker nille slik, Jeg kjøper lys, bordpynt og stæsj til å lage juleting selv er jo så masse fint å se i utstillingen det gir pynteglede og inspirasjon. Også er ikke prisene gale heller..

  Wendy

  SvarSlett
 102. Nille har mye fin pynt og fine utstillinger som er supre til å hente inspirasjon fra. Dette gjelder jo både jul og ellers. På Nille finner man det meste man trenger både til kjøkkenet, pynt rundt omkring i huset, hobby, rengjøring og ofte også ting du ikke finner andre plasser. Like greit å gå til Nille først!
  britt.sunde alfakrøll gmail.com

  SvarSlett
 103. på -nille finner du alt til all slags pynting! Billig og bra utvalg! GO -nille! :)
  GOD JUL!!

  SvarSlett
 104. Digger Nille,veldig bra utvalg med lys å pynteting:D

  Marit

  SvarSlett
 105. jeg bruker nille slik, nille har masse fint til å pynte huse med til alle anledninger. og med 4 onga i hus kan ting lett gå i stykker men med prisene hos nille slippe en å tømme lommeboka når noe går galt.. :) alltid kjekt å handle hos nille..

  SvarSlett
 106. Er ofte innom Nille, ja det er nesten som jula starter der. Det er hos Nille jeg finner utstyr til kortene mine og det til en rimelig penge. Det er også på Nille jeg finner det meste til ungenes kalendergaver. Små og store julegaver finner jeg også på nille, og selvsagt blir det med noen hjem til meg selv også... Julepynt og julegodter finner jeg også på Nille. Julepapir og bånd er også innkjøpt fra Nille Til og fra lapper lager jeg selv, med utstyr fra NIlle. det som gjør at jeg ofte handler på Nille er den utrolig hyggelige betjeningen der. De har alltid tid om du lurer på noe og så er det mange tips i katalogene deres. Det beste av alt er at man får det il en rimelig penge. Enn om jeg hadde vært så heldig å få egen julekalender i år da, det begynner å bli noen år siden sist. Heldig er den lykkelige vinner.

  Tertit

  SvarSlett
 107. Jeg handler på nille fori da
  kan jeg oxo følge trenden.
  Får på Nille er d alltid ting som passer til enhver anledning, som jul, påske,bryllup, valentinesday,bursdag,nyttår,kosekvelder hjemme,
  om jeg vil fornye med duker, lysestaker, kronelys og kubbelys. Forleden fant jeg de lekreste blomstervaser som jeg satte mine orkideer i- noe som er tidløst og orkideene stortrives.
  Jeg skal på nille på fredag, å handle inn masse nytt og fint til mitt hjem, og samtidig kjøpe julegaver der.Jeg finner alltid flotte gavewrm som jeg er stolt av å gi bort,selv om jeg er uføretrygdet,og har minstetrygd.
  Handler jeg på nille,blir jeg oppriktig så glad.
  Jeg er veldig takknemlig for att jeg har muligheten å handle der.
  Takk på hjertelig til NILLE`s eiere, som gir oss muligheten til å handle flotte ting til en billig penge.
  Håper jeg kunne være heldig å vinne, hvis ikke så vil jeg gratulerer den heldige vinneren :o)

  Mvh Laila iren wennersten

  lailairenw@hotmail.com

  (Var vanskelig å velge hvilken type jeg skule valge ang adressen så jeg skriver adressen min her.)

  SvarSlett