tirsdag 9. november 2010

-nille på TV

Det ruller en tv-annonse for -nille og vårt julepapir på de største TV-kanalene i disse dager og vi har fått utrolig mange hyggelige tilbakemeldinger på denne filmen. Det kommer en ny film litt lenger ut i november, men enn så lenge kan dere ta en titt på denne;Filmen viser frem det julepapiret vårt på en fin måte, synes vi - og selv om vi av og til får tilbakemeldinger på at julereklamen kommer for tidlig i postkasssene, i butikkene eller på tv - så får vi også veldig mange som er innom butikkene eller spør oss i sosiale medier om når julen kommer i butikkene, når de kan få kjøpe papir og ting til sine adventskalender og slike ting.

Så derfor - her får dere en liten førsmak på julen og forhåpentligvis sitter dere igjen med en liten smak på god julestemning og kjenner litt på kriblingen av den gode glede-seg-til-jul følelsen.


Vi er veldig spent på deres tilbakemeldinger! Vi ønsker stadig å bli bedre,
så alle tilbakemeldinger tas imot med stor takk. Hva synes dere?

3 kommentarer:

  1. Jeg har lagt merke til reklamen og synes prisen er helt utrolig 1 krone!!! WOW! Er spent på hvilke mønstre og farger man får til bare 1 krone så jeg er nødt å ha meg en tur innom og titte :)

    SvarSlett
  2. Får skikkelig jule stemning av filmen. Liker den veldig godt.

    SvarSlett