mandag 15. november 2010

Vinner av pakkekalender + trøstepremier!

Aller først;
Tusen takk for at så mange hadde lyst til å være med i vår uhøytidlige kalenderkonkurranse - og ikke minst: tusen takk for alle fine ord og gode tilbakemeldinger dere har gitt oss! Vi setter stor pris på at dere forteller oss hvorfor dere bruker butikkene våre - og vi lover at vi skal ta innspill og ønsker dere kommer med videre i riktige kanaler.

En liten, hvit nisse jeg kom over i butikken vår på Vinterbro

Vi syntes det var stas med så mange bidrag på denne konkurransen, at vi bestemte å gi bort et par trøstepremier i tillegg til hovedpremien; en pakkekalender med 24 pakker. Vi har som forrige gang brukt Random.org til å velge nummer for oss og så har vi deretter talt gjennom listen av deltakere til vi har kommet frem til rett person.

Første trøstepremie går til; Andre trøstepremie går til;


Vinneren som får hovedpremien, en pakkekalender, er;Gratulerer til vinnerene! 
Hva trøstepremien er, får dere se når dere får den i posten - men pakkekalenderen lages denne uken og inneholder altså 24 gaver med varer fra en av våre butikker, som enten kan gis bort til en Mie holder kjær, eller Mie kan beholde den selv :)

Til dere tre vinnerene; Silje, Lise og Mie;
Send riktig adresse til astrid@nille.no - så kommer det en hyggelig pakke i posten om ikke alt for lenge!

Og til alle dere andre; Takk for at dere var med i konkurransen denne gangen - og velkommen tilbake til eventuelle andre konkurranser eller give-aways vi måtte ha i fremtiden.

Ønsker alle som er innom en strålende mandag og en god ukestart!

3 kommentarer:

  1. JUBEL I STUA!!! Dette var bare helt utrolig gøy :) Har sendt min adresse på mail :) Tusen takk til snille -nille! Jeg var innom senest i kveld og handlet meg pinner og garn :D Finner alltid noe på nille ♥

    og GRATULERER til de andre vinnerne også :) ♥

    SvarSlett