mandag 20. desember 2010

Er julen gull for deg?

Noen av oss elsker julen og alt den fører med seg, mens andre har et mer avslappet forhold til det hele. Men for de av dere som liker julen, pynten og ikke kan få nok av tips og ideer til hvordan man kan lage til koselig og fin jul, så tenkte vi dra igang en liten avstemming her på bloggen.

Selv om julefargen over alle julefarger er julenisserød, så har mange sine egne favorittfarger som betyr jul for deres familie. Hvitt har vært i fokus lenge nå, men vi kjenner til både blå, turkis, lilla, grønn, gull, sølv og alle-regnbuens-farger 'fargetemaer' hjemme hos folk.

Er gull din spesielle julefarge?

Kanskje noen av dere har lyst til å være med på en uhøytidlig liten avstemming her på bloggen? Bli med på en fullstendig uoffisiell og ganske meningsløs kåring av Årets Julefarge! Ikke for noen annen grunn enn at det er gøy å sjekke ut hva som er 'årets farge' blant dere -nilleblogglesere - og kanskje vi er så heldige at dere legger ut link til blogginnlegg hos dere selv (evt til andre steder dere har publisert bilder, naturligvis!) - og viser oss hva som er deres favorittjulefarge akkurat i år!

Avstemmingsboks legges ut i margen på høyresiden her - og alle får kun stemme en gang hver, men dere kan stemme på flere farger om dere kjører en flerfarget stil hjemme hos dere.
Blir dere med? 

Kom gjerne med linker og beskrivelser av hva slags farger du pynter med til din jul i kommentarfeltet!

4 kommentarer:

 1. Pleier å pynte med rødt, grønt, sølv, gull og svart. Hilsen Randi

  SvarSlett
 2. Jeg liker å pynte med Gull og Rødt.
  - Veronica ;)

  SvarSlett
 3. Beige lin og litt rødt, sølv til advent og gull til jul.

  SvarSlett
 4. Så utrolig fin og koselig blogg Nille har fått seg!
  Inspirerende og hyggelig!

  SvarSlett