fredag 17. desember 2010

Hverdagsengelfinalist 2010 - nummer 2 og 3

Vi leser nominasjoner så øynene blir våte og hjertene våre blir varme av all omsorgen og oppmerksomheten dere viser hverandre! Det finnes virkelig mange fine hverdagsengler der ute og heldigvis finnes det noen som ser innsatsen de gjør for andre mennesker!


Håper dere tipser de dere nominerer om at dere har gjort det, sånn at de kommer inn hit og leser de fine ordene dere skriver til de. Det er de virkelig vel unt, alle som en, av de nominerte - de er Hverdagsengel for en eller flere mennesker og det er beundringsverdig i seg selv.

Vi har nå lest gjennom alle nominasjonene vi har fått til nå og fant ut at vi ønsket å trekke ut ikke bare en, men to nominasjoner av de innsendte bidragene. Det var virkelig ikke lett å velge og igjen er det viktig å presiere at dette ikke betyr at den siste finalisten som velges ut i neste uke, ikke kan være blant de som allerede har sendt inn. Å ikke bli trukket frem i dag, betyr ikke at man ikke kan bli en finalist - så følg med videre likevel!

Finalist nummer 2 skilte seg raskt ut i mengden av nominasjoner;
Finalist nummer 3 er en pappa, nominert av sin datter, som stiller opp for både kjente og ukjente;Da gratulerer vi Hege & Anita og Elin & Egil som finalister og dermed videre til romjulsavstemming, foreløpig sammen med Ina og Astrid. I midten av neste uke vil vi velge ut den siste finalisten, så fortsett å nominer Hverdagsenglene rundt dere, så har de sjansen til å få litt oppmerksomhet og vel fortjent berømmelse!


Vi ønsker alle som er innom en strålende helg - og husk; Har du muligheten til å hjelpe noen rundt deg, vise oppmersomhet eller gi litt støtte, så blir det helt sikkert satt stor pris på! 

God helg!

2 kommentarer:

  1. This is really beatufil and it will really surprise your kids, I have also made a plan to surprise mind as I have decided to make a plan to watch Willow 2022 with snacks and yummy food.

    SvarSlett