onsdag 1. desember 2010

Kjenner du en hverdagsengel? (konkurranse)

I dag viser kalenderen 1. desember og for mange er dette den offisielle starten på julemåneden. Vi koser oss litt ekstra, vi finner julegaver til menneskene vi er glad i og vi pynter og ordner både inne og ute. Dette er måneden hvor mange sender julekort til kjente og kjære for å vise de at vi bryr oss. Vi benytter fine anledninger som julebord, juleverksted og andre anledninger til å treffe mennesker vi kanskje ikke har sett på en stund.

Julen og julens budskap brukes til å glede de menneskene vi er glad i
- og vi i -nille ble inspirert til å lage en adventskonkurranse nettopp i denne ånd! 
Vi i -nille elsker engler og det vises nok tydelig på varene som våre Kategorisjefer kjøper inn til butikkene våre; vi elsker engler i alle størrelser, farger og fasonger - butikkene våre bugner i disse dager over av engler.

Nå har vi lyst til å berømme og trekke frem hverdagsenglene blant oss.


For oss er en hverdagsengel en som står på litt ekstra, som tenker mer på andre enn seg selv og som vi til stadighet tenker at det skulle vært hyggelig å gjøre litt ekstra stas på. Kjenner du en slik hverdagsengel? En som har de kvalitetene du mener en engel har? En som har gjort noe for deg eller andre i sine omgivelser, som kvalifiserer til å være "en reddende engel"? En som er omtenksom, varm og omsorgsfull? En som fortjener litt oppmerksomhet og noen fine ord?
Nominer din hverdagsengel i vår adventskonkurranse!

Fortell oss hvorfor du nominerer vedkommede, hvorfor akkurat denne vennen eller venninnen fortjener en ekstra klapp på skulderen. Da blir både den nominerte og den som nominerer med i vår adventskonkurranse med mulighet til å vinne både en fin premie og få sin velfortjente plass i rampelyset.Vi har følgende retningslinjer;
 • Du kan nominere din engel fra 1. desember og helt frem til 23. desember
 • Et team fra -nille leser nominasjonene underveis og vil med ujevne mellomrom trekke frem og kåre en 'finalist'
 • Til slutt skal vi sitte igjen med fire finalister og disse presenteres i et innlegg på selveste julaften
 • Husk; Vi trenger navnet til både den som nominerer og den som blir nominert, sånn at vi kan skille dere.


Deretter er det opp til dere igjen!

Fra julaften og gjennom romjulen, helt frem til og med nyttårsaften, kan du stemme på den finalisten du synes fortjener å bli kåret til Årets Hverdagsengel!Premiene er enkle og kan brukes av alle, til det aller, aller meste;
Vi ønsker å gi alle finalistene vi velger ut (altså totalt 4 stykker) et gavekort i våre butikker på 500 kr! Og naturligvis skal den som nominerer få premie også; gavekort på 500 kr. Den som kåres av våre lesere i sosiale medier til selve Hverdagsengelen, får gavekort på 1000 kr i stedet for det på 500 kr - og det samme får den som nominerer vinneren; gavekort på 1000 kr.


Høres dette spennende ut? 


 Rett over nyttår kommer vi med mange nye varer i butikkene våre, vinterinspirasjonskatalogen vår sendes ut til de tusen hjem - og vinneren og finalistene skal forhåpentligvis finne noe fint i våre butikker de kan bruke gavekortet på. Og om dere vil ha en liten smugtitt på noe av det som kommer over nyttår, kan dere jo ta en titt på blogginnlegget vi lagde fra fotoshooten vi var med på; det er nemlig den fotoshooten hvor bildene til Vinterinspirasjonskatalogen ble tatt.

Så tenk deg godt om nå;
Kjenner du noen som fortjener noen fine ord og en litt ekstra klapp på skulderen?


Nominer vedkommede med noen fine ord i kommentarfeltet i innlegget du leser nå, så vil vi i -nille lese alle nominasjoner og trekker ut finalister etterhvert som vi føler de blir presentert.

Tips gjerne dine venner og kjente om denne konkurransen, så vi er sikre på at vi får med oss flest mulige nominasjoner! Vi setter stor pris alle dere som inviterer deres venner til å like oss på facebook eller følge bloggen vår. Om du lager et blogginnlegg om konkurransen vår, så er det fint om du legger igjen en kommentar om det på bloggen vår, så vi kan gå inn og se på innlegget ditt og legge oss til som følger av din blogg også! Og kanskje vi rett og slett lager et oppsummeringsinnlegg med linker til alle dere som blogger om denne konkurransen?Bli med davel - det er fint å spre glede, fine ord og vise at vi setter pris på hverandre!
Nå er det din tur til å gjøre noen glad og vi gleder oss til å lese!

God førjulstid!

71 kommentarer:

 1. Monica, monico_101@hotmail.com1. desember 2010 kl. 15:43

  Jeg vil gjerne nominere min venninne Amy-Kristine. Hun er ei bestevenninne som setter alle andre foran seg selv. Ikke bare er hun et godt menneske, men hun er både sterk og modig. Skoleåret 2009/2010 var hun i USA, og da fikk jeg ikke feiret julen med henne,men gleder meg ekstremt mye til jeg skal det dette året. Er det et menneske jeg vet jeg alltid har, er det hun. Hun er virkelig en hverdagsengel for meg.

  SvarSlett
 2. For 5 uker siden måtte jeg selge huset mitt...dessverre...og hadde plutselig ingen steder å bo med mine 2 barn da leiligheten jeg skulle overta ble en "smule" forsinket... Men, jeg er verdens heldigste, for jeg har verdens beste venninne; Monica!! Hun åpnet hjemme sitt for meg og mine 2 små og ønsket oss velkommen, såå lenge vi måtte trenge det!! Hun har ikke så stor plass, men det beviser bare at der det er hjerterom er det husrom;) Hun er og blir min hverdagsengel!!

  SvarSlett
 3. Jeg ønsker å nominere min kjære mor Malena Ræstad som stiller opp når man har behov det,enten om det er planlagt eller ikke. Beste mammaen som finnes og hun har bursdag den 8 Desember så det hadde vært koselig om hun fikk en liten oppmerksomhet :) Det er min hverdagsengel

  SvarSlett
 4. Tusen takk for nominasjonene deres! Gøy at -nilleleserne er igang allerede og fine folk dere har nominert også.

  Ser vi trengte en liten presisering i innlegget over (og nå er det med); Vi trenger navn på både den som nominerer og den som blir nominert, sånn at vi klarer å skille alle fra hverandre når vi skal gjøre opp status.

  Dere kan fortsatt være anonyme og det er ingen krav til om dere har blogg eller slike ting, men vi trenger et 'navn' som ikke er Anonym. Om dere vil bruke et nick, kallenavn eller slikt - så er det helt okay.

  Spent på flere nomineringer!

  SvarSlett
 5. I sommer flytta jeg langt unna der jeg har bodd hele livet mitt. Jeg har ei bestevenninne som også er min kusine/søskenbarn. Vi har vært bestevenner absolutt hele livet og vi har jo også nesten bursdag helt likt. Men da jeg skulle flytte, ble hun helt knust. Det var veldig vanskelig å flytte fra noen som jeg står så nær, men jeg prøver å møte hun så ofte som mulig. Vi feira jul sammen i fjor og da fikk jeg bla. en fin engel såpe og hun sa at det var et symbol på at jeg var hennes engel. Jeg ble så rørt og vil gjerne gi noe til hun. håper jeg vinner! :-)

  SvarSlett
 6. Vil nominere min kjære pappa Tom Sammerud som stiller opp for meg uansett <3
  Er alenemor til 2 og veldig sliten til tider med barn, hus og jobb og i pappa`s munn er det aldri nei :-)

  SvarSlett
 7. Eg vill nominere Anne Marit! Sjefen min!:)
  Ho stille så utrolig opp for oss på jobben og seier aldri nei viss vi trenger hjelp til noe ellers! Ho jobbe og står på uansett om kanskje energien er på topp!
  Du blir vell ikkje sjokkert om eg seie ho jobbe på Nille i haraldsgaten og?:)
  Hehe! Alt for Anne Marit! Ho lyser opp dagen min sånn at eg gleder meg MASSE til og komme på jobb :D

  SvarSlett
 8. Jeg vil gjerne få berømme mine to døtre som hverdagsengler. Vi er en liten familie og holder sammen i tykt og tynt, hverdagen er ikke alltid like enkel men ønsker å fremheve Marthe og Tanya som hverdagsengler, de støtter, hjelper og er virkelig flinke til å bidra for sin mor, sine søsken, hverandre og deres egne venner.
  Det hadde vært super fint om de kunne blitt gjort litt stas på :)

  SvarSlett
 9. Jeg vil gjerne nominere min herlige venninne Lena!
  For 1 år siden var jeg høygravid og ble sykemeldt med bekkenløsning. Dagene ble lange og tunge, og humøret ble deretter. Riktig så trist var det å plutselig ikke kunne gjøre noe som helst! Men da kom min kjære venninne ilende til. Omtrent en gang i uken tok hun den lange turen (ca 1 time hver vei) både med og uten barn, for å muntre meg opp. Hun hadde med seg hjemmebakte boller og rundstykker som hun fylte opp i fryseren min, og hun disket opp med kjempegode lunsjer og hjalp meg med ut i byen for å "lufte meg" :-) Men viktigst av alt, så var hun der og pratet og tok seg tid! Hun er en utrolig varm og omtenksom person, virkelig en "hverdagsengel!" Hun har en travel hverdag selv, men finner likevell alltid tid til de rundt seg. Hun fortjener virkelig å bli gjort litt stas på:-)

  SvarSlett
 10. Jeg vil gjerne nominere min datter Jannicke Bolgen som min hverdagsengel. Hun er psykisk utviklingshemmet og har en tøff hverdag. Likevel er hun ofte smilende og blid. Akkurat nå skal hun bli medisinfri (epilepsimedisiner). Hennes første dag uten medisiner siden babytiden er den 20 desember, på min bursdag. Det betyr at vi har en utrolig spennende jul foran oss. Vi vet ikke helt hva som venter oss i år. Jannicke er 17 1/2 år og fortjener en oppmuntring i sin hverdag! <3
  Hilsen
  Sissel Bolgen
  epost: siss-bol@online.no

  SvarSlett
 11. Jeg har blogget om konkuransen deres, her: http://torunnb.blogspot.com/2010/12/konkurranse-hos-nille.html

  :-)
  Hilsen Saga.

  SvarSlett
 12. Jeg vil gjerne nominere min kjære mormor. Hun er en gammel gråhåret dame på 81 år, som alltid har et lurt smil på lur. Hun har gjennom oppveksten alltid stått meg nær. Det var i spesielt høytidene hun gikk ut i fullblomst - både dekorasjoner, matlaging og godt håndarbeid med strikkepinnene er hennes fremste hobbyer, og hun var virkelig med på å skape forventninger og glede til bl.a. julen. For mange år siden flyttet jeg til en ny storby, og har bodd her siden. Min kjære mormor ser jeg altfor lite til - noe jeg virkelig merker nå i disse fantastiske juletider. Jeg ville gjerne gitt henne et lite tegn på den hverdagsengelen hun har vært. Hun er et fantastisk mennesket som alltid har vært der for meg. Jeg er veldig takknemlig for å ha henne i mitt liv - hun betyr så mye for meg.
  Den nominerte er altså min mormor
  Og nominanten er da meg selv, Vilde K

  God advent til dere i nille!
  Var innom dere senest i går og kjøpte gavebånd her i Bergen :-)

  SvarSlett
 13. Jeg ønsker å nominere verdens beste mormor, Astrid Fossbakken, til tittelen hverdagsengel.
  Min mormor har 6 barn, 14 barnebarn og 7 oldebarn, hun har altså oppdratt min kjære mamma og hennes flotte søsken til å være selvstendige, kreative og flotte mennesker jeg er stolt av å være i slektskap med.
  Min mormor binder vår familie sammen og det er alltid et kjærkomment samlingspunkt i mormors (nyopppussede!) stue, og enda hun har mange å ta seg av, følger hun opp hver enkelt på en måte som er enestående!
  Min mormor er i en alder av 77 år sprekere enn de fleste av oss, og hjelper til å passe barnebarn (og hunder!), er en usedvanlig god nabo, engasjerer seg i lokalsamfunnet og er aldri redd for å ytre sine meninger.
  Min mormor er et aktivt medlem i støtteforeninga i sitt lokalsamfunn, er bøssebærer for innsamlingsaksjonen og fast bidragsyter til de som er mindre heldige her i verden.
  Min mormor synger i kor, og er på den måten med på å spre budskapet om sang inn i hjertene som lytter.
  Min mormor (og morfar!) hjalp meg på min første varetelling når jeg ikke rakk å bli ferdig, og stilte opp en hel dag for å hjelpe meg å telle varer.
  Min mormor (og morfar!) hjalp meg å pakke ut varer i julestria for noen år tilbake da det plutselig dukket opp et overraskende besøk av 6 paller på jobb, og butikken var stappfull!
  Min mormor kommer med mat til meg på jobb i en hektisk hverdag når jeg ikke rekker å tenke på mat.
  Min mormor kommer med klementiner, sjokolade, bøker og alt mulig man trenger når jeg er syk. Og når det i år har vært den kaldeste trøndervinteren på mange år, dukker min mormor opp med den deiligste flanellpysjamas slik at jeg kan sove godt om nettene.
  Min mormor har en evne til å bry seg som er utenom det vanlige, og vi må være takknemlige for at det finnes slike spesielle personer i denne verden.
  Min mormor er et menneske jeg setter utrolig høyt og jeg er lykkelig for hvert et øyeblikk jeg får lov til å tilbringe i hennes nærvær.
  Sist, men slettes ikke minst er min mormor gift med verdens beste morfar, og jeg kan takke de to for mye jeg har lært og alt jeg fortsatt skal få lov til å lære!
  Derfor fortjener min mormor å bli nominert til hverdagsengel <3

  SvarSlett
 14. Hei!
  Jeg vil gjerne nominere min kjære mamma, Gro Kristin Rudseter til hverdagsengel. Dette er fordi hun enkelt og greit er en ekte hverdagsengel! Jeg får ikke sagt nok hvor stor pris både jeg og min bror setter på mammaen vår. Mamma er en person som alltid vil alle andre sitt beste. Hun setter alltid andre personer sine behov foran sine egne. Hun er omsorgsfull og snill hele tiden. Mamma har en husholdning og to barn som hun forsørger og betaler for alene, og hun jobber veldig hardt etter at hun og min pappa skilte lag for noen år siden. Hun gjør det hun kan for å få hjulene til å gå rundt og gjøre hverdagen best mulig for meg og min bror. Mamma er virkelig et forbilde for meg. Hun er en sterk og selvstendig person som får til alt hun vil.
  Denne jula vil jeg gjerne at min mor skal få en liten ekstra oppmuntring, som takk for alt det hun gjør for oss og for å vise hvor stor pris jeg setter på det hun gjør.
  Mammaen min er min hverdagsengel, og jeg er veldig glad for alt hun gjør for meg og min bror. Det blir så veldig satt pris på!
  Jeg er veldig glad i min egen hverdagsengel, og håper denne engelen får en liten oppmuntring i en ellers så travel og stressende hverdag!

  Julehilsen fra Stine Rudseter.

  SvarSlett
 15. Camilla Utne er ein kvardagsengel! Ho står på, stille opp og tenke alltid på alle andre.Syns ho fortjene en oppmuntring.
  Anne Grindevik

  SvarSlett
 16. Anita Helen Solbakken sa.. Jeg ønsker å nominere Brit Mathiessen. Hun er en skikkelig ståpådame, men er dessverre blitt alvorlig syk. Hun er pleietrengende og jeg synes virkelig hun trenger en oppmuntring.
  Jeg ønsker deg alt godt. Hilsen Anita Helen Solbakken

  SvarSlett
 17. jeg vil gjerne nominere min kjære nabo Anne Spade. hun er en engel i menneskeskikkelse. hun stiller opp når hverdagskabalen skal gå opp. kommer over og passer barna mine om natten, stiller opp ved sykdom og i vanskelige tider dette i tilegg til at hun er mastergradstudent i full jobb med 3 barn. Et unikt menneske som fortjener en opperksomhet.med vennlig hilsen Randi Brækken

  SvarSlett
 18. Svigermor!
  Jeg vil gjerne nominere min svigermor Berit. Berit er en sann hverdagsengel for alle som omgåes henne. Hun står på pinner for alle hun bryr seg om! Det vanker middag tilkjørt i travle perioder, døgnåpen barneparkering, kjøring av unger på fritidsaktiviteter, barnehage og skoler, julebaksten kommer av seg sjøl nedi kjelleren vår, lommeboka står på vidt gap når barnebarna er innom. Hjertet hennes er stort, og der finnes det omsorg for maaaaange! For ikke bare er hun en engel som hjelper til med praktiske ting - men hun stiller også opp i alle andre sammenhenger. Hun husker alltid på oss på dager vi trenger oppmuntring, og hun bryr seg veldig om oss alle! Kanskje er hun den eneste svigermor som fungerer som selvtillittsbygger for svigerdattera si?
  Berit fortjener sjøl en oppmuntring på sin sjøltillitt - kanskje hun kan få den på denne måten? Hilsen Mona

  SvarSlett
 19. ... og etternavnet på min hverdagsengel, og meg selv er Rekslen.....

  SvarSlett
 20. Jeg ønsker å nominenere min kjære mamma Kirsti Meisingset til hverdagsengel.
  Hun er en person, du kan spørre hvem som helst som kjenner henne, som ALLTID stiller opp for alle andre på alle måter, før hun tenker på seg selv.
  Hun åpner hjemme sitt til alle som vil komme, hun har alltid gode råd på lager og uansett hva det er du trenger hjelp til, kan hun, så stiller hun. Mamma har åpnet huset for meg og mannen min da vi trengte det som mest. Hun har stilt med hjelp til økonomi da depositum var noe man trengte, hun inviterer stadig til middag da hun vet at penger ikke er noe det er for mye av for noen av oss.
  Når mine besteforeldre reiser bort er hun en selvskreven posthenter og plantevanner.
  Hun styrer og steller, men sørger bestandig for å poengtere at DU ER UNIK og STÅ PÅ!
  Uten hennes varmende ord i hverdagen hadde ikke dagene til min familie noe tess.

  Kirsti bygger selvtillit og godhet i de hun møter og derfor er hun uansett min engel !!

  Hun har alltid det beste i minne og ett hjerte av solid gull.
  Er det noen som fortjener ett ekstra klapp på skuldra og ett DU ER UNIK tilbake så er det virkelig hun!

  Klem Jeanette Moan

  SvarSlett
 21. Jeg vil nominere min Mamma Tove Andersen :) Hun syns jeg virkelig fortjener tittelen Hverdagsengel! Om jeg trenger barnevakt, hjelp til å vaske huset hvis jeg er sliten selv.( kan være hardt å være alene mor av og til :) ) Eller om det er økonomisk hjelp jeg trenger. Stiller hun alltid opp for meg! Nå hjelper hun meg å pusse opp leilighet midt i julestria, fordi jeg må flytte. Og i tillegg til dette har hun faktisk 5 barn til pluss et fosterbarn, som hun også stiller opp for når det trengs ! Jeg syns det er utrolig at hun får alt dette til! Vi setter utrolig stor pris på henne, både meg og alle mine søsken :)
  Natalie Andersen

  SvarSlett
 22. Jeg vil nominere min kjære pappa, Egil Daleng.
  I år er det 5 år siden mamma døde av kreft, hun var syk i over to år, og pappa sto på som en helt å tok vare på henne til siste slutt, samtidig som han passet på at jeg og søster hadde det vi trengte. Pappa jobber to jobber, en på dagtid, og en på kveldstid. I tillegg er han på frelsesarmeen èn dag i uken sammen med speiderne. Pappa er en helt fantastisk person, han tenker på alle andre før seg selv. Pappas foreldre bor vegg i vegg med oss,og nå nylig måtte farfar selge bilen, for han er blitt syk og for gammel til å kjøre, pappa ordnet alt med salget av bilen, og noen dager etterpå ble bilen solgt:)Nå stiller pappa opp og kjører dem når det er noe de trenger. Familie og venner er førsteprioriteten hans. Pappa han er unik :) Elin Daleng

  SvarSlett
 23. Jeg vil nominere Tove Ohnstad fra Larvik!! Flottere og herligere dame skal du lete lenge etter!! Hun er min kollega, og heldig er jeg og alle andre her i barnehagen for det :)) Hun har alltid et smil, klapp på skulderen, fine ord! Opptatt av å høre hvordan det er med oss, og oppriktig interessert i menneskene rundt seg! Trenger en et råd eller oppmuntring i noe en tenker på, er Tove veldig god å ha!!! :))Hun er omsorgsfull(merkes fra første stund!),noe både barn og voksne setter pris på :)Full av følelser er hun også ;)Hun er et GODT menneske, som alle skulle vært heldige å få møte i løpet av livet :) Hun ER en hverdagsengel!!! Jeg setter utrolig stor pris på henne!!

  Klem og stor hilsen fra Lena Christine Helland, Larvik.

  SvarSlett
 24. Ønsker å nominere min herlige mamma Liv Jansen! Hun trår støttende til som bestevenn, barnevakt, økonomisk støtte, kokk, vaskehjelp, vin-venninne, turkamerat, rådgiver, mommo osv osv osv :) Ordet nei finnes ikke i hennes vokabular, og vi må til tider ta dette ordet i bruk for henne da hun ikke lar vond rygg, influensa, røkne leddbånd mm føre til det! Senest i dag trådde hun hjelpende til med å hente eldstemann i bhg da undertegnede ikke kom seg ut av sofaen pga bekkenplager, og dette samme dag som hun fikk bekreftet ødelagte leddbånd i ene kneet. Til helgen skal hun ta minstemann med vannkopper hele helgen slik at sambo og jeg kan få være kjærester på hotell. Håper og tror hun forstår hvor mye hun er satt pris på, men ønsker å hylle henne litt ekstra!
  Mvh Tonje Andersen

  SvarSlett
 25. Jeg vil gjerne nominere min kjære mann… Simen. Denne mannen, som jeg er så heldig å få ta ha i mitt liv, er en ekte hverdagsengel. Han er der alltid for meg - med en omsorg og kjærlighet jeg ikke tidligere jeg aldri har opplevd. For to år siden, ble jeg gravid, og ble diagnostisert med en alvorlig svangerskapssykdom. Det ble mange legebesøk, innleggelse på sykehus, og ikke minst ble jeg sengeliggende i 9 måneder. Det var en tung tid for hele familien - men kanskje aller mest for min mann. Det var han som nå både var alenefar til vår lille jente som vi allerede hadde, samtidig som han ble en lege for meg; som stadig måtte medisinere, støtte, og gi omsorg i en tid han sikkert knapt selv visste hva han skulle gjøre… Jeg ønsker i grunn ikke gå i detaljer om hvor fantastisk person Simen er, og hvilken støtte han har vært for meg… Litt privat må vi jo nesten ha på nettet også:) Jeg tror virkelig ikke at jeg hadde vært her jeg er i dag om det ikke hadde vært for min mann, og tror i grunn at ingen egentlig kan forstå hvor fantastisk han er!! Jeg er så forelsket!! Hihi :-) Jeg vil derfor nominere ham som min hverdagsengel - for det er han virkelig.
  Hjertlig hilsen Vildemor

  SvarSlett
 26. Hei.
  Æ har noen sjeldne,følsomme og snille hverdags engler rundt mæ som æ ønske å nominer.De fem englene i mitt liv e mine barn Leah Alexandra Angelica 9 år,Lene Victoria Charlotte 15 år,Daniel 19 år,Christian 21 år og min mann Michael Almli.Familien min har hatt d vældig tøft de siste 6,5 åran.Da ble æ og etterhvert ungan syk.Vi ble sengeliggende og hadde mistet alt av krefter osv.Etter et par år og uttallige legebesøk og undersøkelsa,fikk alle fire barna pluss æ diagnosen ME kronisk utmattelsesyndrom.D har vært noen tøffe år og kampa med å få forståelse og rett hjælp fra omverdenen.Yngste datter e en av de yngste i landet som har fått den sykdommen.Hu va da 6 år.Ble liggende på et mørkt rom deler av første klasse og hele andre klasse.Var veldig syk.Hu e no noen få timer på skolen i uka,så hu e litt bedre.Nest yngste datter ble syk da hu va ni år.Hu e no femten.Nesten itj klart noe skolegang siden hu ble syk.Klarer litt sosial omgang med venner en sjelden gang.Nest eldste sønn e deltidstudent,men må hvile for d meste på fritia for å klare skolegangen.Eldste sønn ble så syk at all skole og sosial omgang måtte kuttes.Han ligger fremdeles mye te sengs pga mangel på krefter.Grunnen te at æ vil nominer ungan mine e for at dæm har et tøft liv,men dæm klare allikevel å ha et positivt og håpefullt syn på fremtiden.Dæm e utrolig snill mot alle og har alltid et smil på lur.Mannen min e heldigvis frisk,men at de åran hær har vært tøff for han å e no sikkert.Siden æ å vart syk,har han måttet ta sæ av kjøring te og fra læga,møta ang.barna,skole..osv.Han har tatt sæ av alt av husarb,matlaging,leksehjelp..Han jobbet fulltid,men e no i jobb halv tid for å klare med alt.Han e enestående!!Yngste datter har også epilepsi,og må derfor ha tilsyn hele tia.Veit itj ka æ skulla gjort uten Michael,han e en så stor støttespiller for ungan mine og mæ at æ itj kan beskriv d nok med ord.Han og ungan mine e de største og beste englan på jord.ps.æ samle på engla og utenom mann og barn har æ over hundre engla.Dæm gir ro og håp i en tøff hverdag.
  Engle hilsen fra en ME syk mamma.

  SvarSlett
 27. Vil nominere gulljenta mi, Randi Ånonsen. En bedre bestevennine finner du ikke. Ho er der alltid for meg hvis e trenger det, og ho er utrolig glad i vennene sine. Ho jobber veldig hardt med skolen, og ho fortjener noe for innsatsen som god student og som en bestevennine på heltid. Spesielt siden ho skal være sistnevnte livet ut. Ho er et GODT menneske, og vil alltid det beste for andre. Ho har vært gjennom en del vanskelig, men likevel er ho sterk..og mye sterkere enn ho selv tror! Er så heldig og glad for at jeg har ho i livet mitt! Elsker ho! Ho er familien min, rådgiveren min, vennine, støtte..alt. Og jeg vet ikke hva jeg skulle gjort uten henne. Ho er en hverdagsengel, for smilet hennes lyser opp hverdagen min og mange andres. Ho betyr så mye

  SvarSlett
 28. Jeg vill nominere min gode venninne Turid Hervik på Tolga...Hun har vært til enorm hjelp dette året...Min samboer kom på sykehus . han låg der i 7 uker før han sovnet stille inn den 12/6...Selv om Turid bor langt fra meg , ringte hun hver dag, hun kom også på besøk,,,hun støttet meg i tiden før og etter begravelsen...Men det er også mange andre som støttet meg og mine barn...Alle skulle ha hatt en blomst......Takker min skjef på Nille i Elverum Turid og mine arbeids kolegar der...dem er helt topp...

  SvarSlett
 29. Eg vil nominere Sissel Løvoll. Ho er ei veninne som alltid har stillt opp for meg. Trøsta meg når eg trengte det som best, og backa meg opp når eg har vert langt nede..
  Ikkje bare er hon en engel, men ho elsker engler, ho har huset fullt av dei!!
  Ho har en egen evne til å få alle rundt seg til å trivast! I tillegg til jobbane hon har hatt, har hon alltid tid til overs til å vere ei kjempegod mamma og ei god veninne. Huset er alltid åpent for veninner på kaffi eller naboungane på mat, overnatting, o.l.
  I det siste har livet forandra seg masse for Sissel, dei fikk en gut som utvikla seg heilt normalt fram til han va ca 8mnd, då vart han brått sjuk og dei har vert inn og ut av sjukehus etter dette, Og dei veit aldri når neste gong er, og kor lenge dei må vere på sjukehuset då. Dei må no drive med diett og trening for å få han betre, og dette tar mykje av tida til Sissel.
  Opp i alt dette har Sissel likevel tid til å bry seg om korleis andre har det, invitere på kaffi, komme på besøk osv.
  Ho er ei skikkelig jernkvinne, og eg håper med denne nominasjonen at hon kan sjå kor mykje hon betyr for oss rundt hon. Dersom ho blir kåra til ein kvardagsengel kan dette lyse opp dei lange dagane på sjukehuset og det tunge ansvaret for en multihandikappa gut i tillegg til å vere ei like god mamma for dei andre gutane som ho alltid har vert.
  I mine auger er Sissel en skikkelig kvardagsengel!!

  SvarSlett
 30. Jannike Korneliussen15. desember 2010 kl. 17:33

  Jeg vil nominere mamma, Annja Korneliussen.
  Hun driver bygdas eneste lekebutikk, Ringo, og legger mer arbeid i butikken enn noen kan tenke seg til. Det er som et andre hjem, for det er lange dager i butikken, og ofte går det kvelder med.

  Hun står ekstra på for å dekke behovet til alle, slik at alle skal kunne finne akkurat det dem leter etter, og slippe å reise til nærmeste by.

  Selv om hun har mange plager, ille nok til at hun kunne vært hjemmeværende, trosser hun plagene, og går på jobb hver dag, sykdom eller ei, hun jobber for at alle skal ha en lokal lekebutikk å gå i.

  SvarSlett
 31. jeg vil nominere Karin Aksnes. Hun er ett supert menneske som alltid har tid til andre.Uansett hvor tøft hun har det selv en dag har hun alltid en skulder å gråte på. Kjenner ingen som henne:) hun sier alltid det rette og jeg har ubeskrivelig respekt for Karin.
  lena s danielsen

  SvarSlett
 32. Jeg vil nominere min beste venninde Linda Orø hun er verdens beste mamma til 2 og verdens beste venninde for alle sine venner,

  for meg har hun stilt opp i tykt og tynt, hun er der som ett fjell når jeg trenger ett å lene meg på og hun er der som den mykeste pute når jeg trenger å slippe tårene ut.

  Hun er der dag og natt i tunge perioder og også i lyse gode perioder hun er rett og slett en hverdagsengel og det ville gledet meg enormt om hun blir valgt ut for hun er virkelig en hverdagsengel for alle i hennes omkrets + mere til.
  Jeg kunne skrevet mye mer utdypende men velger å ikke skrive så detaljert ivertfall i første omgang.

  Hilsen Wendy Sandbæk

  SvarSlett
 33. Det må være min fysioterapeut (Marit Vindheim))som har stått på for og få meg opp på beina igjen etter ulykken. Hun har kjempet for at jeg skal få den beste behandlingen jeg kan få. Jeg kan takke henne for at jeg nå begynner å fungere igjen, og at livsmotet gradvis kommer tilbake.Tusen takk Marit..

  Mvh
  Tone Rafoss

  SvarSlett
 34. Æ vil gi den til Rune Isaksen i Harstad.Etter at han kom til byen og starta Alternativ Forum.Begynner æ å se at det kreative og poitive i byen får grobunn.Det viser at det skal kun et enkelt menneske til for å folk med sæ og få folk til å søke etter å gi i stedet for å ta.Blir så glad at slike mennesker finnes.

  SvarSlett
 35. Jeg vil nominere min gode venninne Gry Tone Tangedal :) Vi ble kjent på folkehøgskole i fjor og nå skjønner jeg virkelig ikke hvordan jeg skulle klart meg uten henne! Vi har opplevd utrolig masse sammen og sitter igjen med mange gode minner. Gry er en venninne som stiller opp uansett når du trenger henne, hun er ærlig, til å stole på og ikke minst veldig snill. Jeg kan snakke med Gry om alt, hun gir meg råd og setter alle andre foran seg selv. Hun er virkelig det som kan beskrives som en hverdagsengel!

  Gry bor på Stord og jeg i Trondheim, men vi klarer likevel å holde kontakten via Skype og Facebook, uten alle de oppmuntrende og inspirerende ordene jeg får av Gry tror jeg ikke jeg hadde hatt en like bra dag. Hun er noe av det beste som har skjedd meg, og jeg er sinnsykt takknemmelig fordi jeg fikk lov til å bli kjent med henne!

  Både jeg og Gry lever på studentbudsjett, noe som i seg selv ikke er særlig mye, og er det noen som fortjener å ha det koselig rundt seg med ting fra -nille er det Gry!

  Vi har blitt enige om å ikke kjøpe julegaver til hverandre i år da økonomien ikke tillater det, men tenk for en fantastisk julegave dette hadde vært?! :) Tror nok hun hadde blitt rørt til tårer!

  Vi holder også på å spare for å få til å møtes på nyåret, gleder meg til å se det fine smilet hennes igjen og ha tusenvis av latterkramper sammen!

  Gry er min hverdagsengel, uten henne hadde dagene blitt et sammensurium av kjedsomhet. Latteren hennes smitter fra Stord til Trondheim, noe som i seg selv er fantastisk! Hun gir meg så mye, og jeg håper med denne nominasjonen, at jeg kan gi litt tilbake, selv om Gry er verdt hele verden for meg!

  Hilsen Christina Isabelle Sundal Vangen

  SvarSlett
 36. Vil nominere min dotter Mathilde Pedersen på 10 år som en dag sa Noe vakkert til mig når jeg stod og sminket meg.
  Hun sa: Mamma du trenger ikke noe sminke!! Når du sminker deg så er det ikke noen som ser hvor vakker du er!! Ja hva sier man til det? Ble helt varm i hjertet. Og når jeg mistet tanta mi så skrev hun en lapp og la på puta mi hvor det stod: God Morgen. Ha en fin dag Jeg elsker deg
  Jeg skjønner at du har det vanskelig Bare prat med meg og slipp ut sorg!! Det er helt ok for MEG! Hun er 10 år!! Og skriver noe sånt!!Kanskje for at vi har kunnet snakke om sorg da hun bærer på en sorg selv. Hun er tvilling men mistet sin søster kun to timer etter fødselen. Også derfor er hun min engel da hun klarte seg selv om hun kom 3 mån for tidlig.
  Hun hjelper meg masse hjemme uten at jeg ber om det og rydder ibland mer en meg. Hun er omtenksom med alle som hun har rundt seg, på skolen og i fritiden. Hun er ikke bare min lille hverdagsengel, hun er min året rundt engel som gjør livet mitt lyst og vakkert!! Så derfor nominerer jeg henne for hun fortjener det! Hun er vakker både på innsiden og utsiden!
  Hilsen Anette Bohman

  SvarSlett
 37. Vil gjerne nominere min kjære pappa,John Erik Bjerke. Han er en mann jeg ser veldig opp til å beundrer. Han har hatt store vanskeligheter i hele sitt liv med å si nei til folk som spør han om hjelp,selv om han selv har vært veldig sliten. Han er utdannet bilmekaniker å har jobbet med dette i ca 40 år.Noe som har forårsaket at han er løsmiddelskadet å sett seg nødt til å trappe ned på jobb.Er nå 50% ufør,men han klarer likevel ikke løsrive seg når jobben trenger han, eller folk spør om hjelp til biler båter eller andre motoriserte kjøretøy..:o)Han måker snø for hele nabolaget når vinteren setter inn..han stiller opp for sine barn å barnebarn når vi trenger det. Han Steller jevnt å trutt for sin kjære mor som desverre har slitt med sykdom siste tiden,å gjør alt han kan for at hun skal ha det så bra som mulig. For meg er pappa en ordentlig hverdagshelt. Å jeg er sikker på at jeg har flere med meg som mener det.. :o)Hilsen Borgny Hafsten Bjerke. (borgny83@hotmail.com)

  SvarSlett
 38. Jeg vil nominere min mamma, Britt Sletten, til tittelen hverdagsengel. Dette er noe hun virkelig fortjener.

  Britt Sletten (50 år) har fikk diagnosen brystkreft for ti år siden, og kjempet seg tappert gjennom dette med livet i behold. Ikke nok med det, 5 år senere fikk hun tilbake brystkreft, men kjempet seg utrolig nok igjennom dette også. Hun var sterk som en kriger, og ingenting skulle stoppe henne. Hun sliter fortsatt med plager etter utallige operasjoer, cellegiftkurer og fjerning av lymfekuler. Hun går fortsatt på forferdelig mye medisiner, men klager aldri.

  Britt Sletten er alltid i godt humør, uansett hvor sliten og dårlig hun er. Hun hjelper alltid datteren(meg) og sønnen sin med alt, hva enn det skulle være. Hun kjøper ting til oss, hjelper oss med ting som er vanskelig, lager middag og vasker. Hun er virkelig ei heltinne.

  Britt Sletten har også syke foreldre. Hennes mor har vært pleiepasient i 20 år, og hun har alltid passet på at hun skal ha det best mulig. Hennes far har også lidd av flere hjerteinfarkt og sykdommer, og nå trenger han også omsorg og pleie hver dag. Britt Sletten sin svigermor er dement, og trenger derfor hjelp av sin svigerdatter og sønn til alle daglige gjøremål og diverse. Britt Sletten tar ikke et pust i bakken, før hun har hjulpet alle andre først.

  Britt Sletten har også mange gode venninner som hun hjelper med alt mulig, opptil flere ganger om dagen. De kan bare ringe henne, og så har hun armene åpne.

  Min mamma fortjener virkelig tittelen som hverdagsengel -hun vokter over alle- uansett hvor sliten hun er!

  Med vennlig hilsen Tina Sletten

  SvarSlett
 39. Jeg vil gjerne nominere mammaen min.

  Hun har vært der for meg hele livet (over 27 år), og har aldri sagt nei til å stille opp, selv om hun kanskje har vært veldig sliten selv.

  For noen år siden fikk jeg og mannen min ei alvorlig syk datter, noe som resulterte i at vi måtte bo på sykehus i ett og et halvt år i strekk.
  Dette var veldig tøft, og siden hjemplassen vår er mosjøen, og vi var innlagt i bodø og på rikshospitalet (oslo), så var det ikke bare-bare å dra hjem på perm heller.

  Mamma stilte imidlertid opp flere ganger, og var på sykehuset sammen med datteren vår, for at vi skulle få noen dager å hente oss inn på, innimellom.

  Det er slett ikke lett å stille opp i en slik situasjon, for inntrykkene er mange, og man blir utrolig sliten og tappet av å sitte innesperret på et sykehusrom, og se på at et lite gull kjemper for livet, uten at man kan gjøre stort annet enn å "bare" være der for henne.

  Etter vi kom hjem fra sykehusoppholdet med snuppa vår, har mamma bare fortsatt å stille opp.

  Hun har passet jenta vår når vi har trengt barnepass, hun har sydd klær til henne og i det hele tatt.

  Mamma stilte også opp som trøst til minstedatteren vår da hun ble født, hun var kolikkunge, og der jeg måtte prøve å ta igjen noe søvn - tok hun over, og bar, byssa og mata lillemor.

  Hun stiller også opp for alle andre rundt seg.

  Hun er svært flink til å sy og strikke, og har i alle år hjulpet venninner og kjente med å både sy, montere strikkede plagg og til og med brodert både bunad og bunadsskjorter.

  Hun sydde til og med brudekjolen min det året jeg giftet meg. Hun satt med brudekjolen en hel sommer, for å få den akkurat slik jeg ville ha den, og hun sponset tøyet den var laget av også.

  Dermed kunne jeg føle meg som verdens fineste, der jeg gikk opp kirkegulvet på bryllupsdagen.
  Hun sydde til og med en matchende brudepikekjole til vår eldste datter :)

  Ikke nok med det, men hun bakte også bryllupskaken vår og flere andre kaker, og hjalp til med både bryllupsmiddagen og nattmaten i bryllupet, samt forberedelsene ellers.

  For mamma er det naturlig å si ja når folk spør henne om å stille opp, nesten uansett hva det er.

  Hun stiller så mye opp for andre at hun nesten forsømmer seg selv til tider, fordi hun aldri har satt seg selv først.

  Nå synes jeg det er på tide at mammaen min blir satt FØRST, for en gangs skyld, og hun fortjener virkelig tittelen hverdagsengel.

  Hun har hatt mange tunge tak og bekymringer både ovenfor familie og ikke minst ovenfor venner og bekjente.

  Alle vet at mamma er ei dame man kan stole på, og som stiller opp så langt det går.

  Så, min kjære mamma, Nansy Hanssen, fortjener denne tittelen =)

  Hilsen Linn Iren.

  SvarSlett
 40. jeg vil nominere moren min (eva larsen ) da hun har vært her for meg i 21 år !hun har hatt nok av ting og tenkt på selv, da hun mistet sin kjære bror da hun var liten, noen år senere døde faren hennes, å nå i år, mistet hun moren sin også 1 den eneste hun har igjen er søsteren sin, ( og familien sin selvfølgelig) det er på tide at det virkelig kommer frem hvor utrolig hun er ! aldri går det en tanke igjennom hodet hennes, uten å tenke på noen andre først ! hun er der for alle, å tenker sjeldent på seg selv først . det er på tide at hun kan bruke litt tid på seg selv, å det hun vil. ingen andre fortjener denne tittelen bedre enn moren min.! hun er en virkelig engel! hun har hatt det veldig tongt i det siste, men hun holder motet oppe, for oss . det syntes jeg er et under. jeg er utrolig glad i moren min, å jeg syntes at eva larsen , fortjener denne tittelen...

  hilsen monica larsen

  SvarSlett
 41. Jeg vil veldig gjerne nominere min mamma her, hun er bestandig der for andre uansett hvordan hun selv har det. og hun er en skikkelig "stå- på" dame :)
  Hun er snill og god med alle, sier stort sett aldri nei om det er noen som spør etter en tjeneste. Og oss barna har hun vært topp med :)
  Hun har møtt en del motgang oppigjennom årene men sannelig har hun klart å kjempe seg gjennom det og enda da hjulpet andre om det har vært spørsmål om hjelp.
  Så jeg synes hun fortjener denne tittelen,
  en gang burde hun og få være litt på topp.

  hilsen trine-lise

  SvarSlett
 42. Jeg vil gjerne nominere min søster Jeanette Bækkevold. Hun er nok en hverdagsengel ikke bare for meg, men for ganske mange andre også. Ikke bare jobber hun nesten døgnet rundt, hun finner tid til sin familie for ikke snakke om sine venner, syklubben og dyrebeskyttelsen. En jente med mer motivasjon for å glede andre skal man lete lenge etter. Er så mye man kunne nevt, men alt bunner i at hun har et hjerte av gull. Tross en utrolig tøff oppvekst har hun tatt vare på meg og alle rundt seg. Er ikke hun en hverdagsengel, så vet ikke jeg.
  Hilsen Connie Landfald

  SvarSlett
 43. Jeg Ønsker å nominere min svigermor Brit T. Gravdal. Hun er en fantastisk kvinne som alltid er i godt humør. Hos henne står alltid døren åpen. Hun står på for alle som måtte trenge en hjelpende hånd. Brit er en person som har troen på at det bor noe godt i ale mennesker, hun ser noe godt i alle. Dette er en skjelden egenskap i dagens samfunn. Svigermor er flink til å samle familien og sørger for at vi alle har det bra. Hun stiller opp for barnebarn, de syke og de trengende. Brit er en person som en lett blir glad i og hun er godt likt av de fleste. Hun har et stort hjerte. Jeg setter så utrolig pis på alle de gode samtaler en kan ha med henne. Her kan en lette det en har på hjertet. Er så takknemlig for at vi får være hos svigermor i julen. Jeg er høygravid og har termin rundt julaften. Er deilig å slippe å styre med all julestasen da. For meg er Brit en hverdagsengel! Hun er der og ser når en trenger henne. Takk for at du er til.

  SvarSlett
 44. Charlene Isabell Knutsen16. desember 2010 kl. 09:33

  Mamma er en hverdagsengel! Hun har gjennom mange år vært støttekontakt, avlaster og hjulpet mange mennesker, uten å få like mye igjen. Til vanlig jobber hun som barnevernspedagog på en skole, noe som jeg ser på som et tøfft yrke. Det er ikke bare innenfor jobb hun er en hverdagsengel, hun er positiv, sprer glede og har vært verdens beste mamma for meg. Det å bli mor i en alder av 19 er ikke bare bare, men du har klart deg bra, og jeg er stolt av å kalle deg mammaen min.

  Mamma elsker å pynte huset med lys og stæsj og handler ofte på Nille. Nye lys til hver årstid dominerer i vår stue.

  Mammaen min Siri Christin Knutsen, er virkelig en hverdagsengel som står på for andre, før hun tenker på seg selv. Nå er det på tide at hun får igjen for dette.

  SvarSlett
 45. Jeg ønsker å nominere min datter Birthe-Helena på 12 som en hverdags engel. Hun er ei veldig snill og god jente på alle måter,og hun er helt fantastisk med sin lillebror Christoffer. Det er aldri ett nei i hennes munn når hun blir spurt om noe,og er veldig omsorgsfull og jordnær jente som kun fortjener det beste. Takk for at du er min datter og for at du er den du er. Glad i deg jenta mi. Linda Melkevik

  SvarSlett
 46. Jeg vil takke min mor,Edel Margrethe Muren,for at jeg er i live.
  Hele mitt unge liv har jeg slitt med depressive lidelser,og mange har dumpet meg på veien,men ikke mamma. Hvem satt hos meg på kjøkkengulvet og gråt like store tårer som sin datter,hvem støtter meg og er med på alt,hvem ser at hjertet er så mye mer verdt enn det ytre og hvem ser at livet er mer enn penger og kropp,hvem ser at jeg prøver å få aksept,hvem stiller opp bare jeg ringer om hjelp og avlasting - Jo,min egen skytsengel,mamma. Uten henne,hadde jeg ikke blitt den jeg er i dag,både sterk og standhaftig. Hun har lært meg sin kunnskap og har latt meg lære henne min. Om noen i verden skulle være tvillingsjeler så er det oss. Nå sitter jeg her,24år gammel. Jeg er gift,har to barn,pus,liten leilighet og drømmebilen. Men hit hadde jeg aldri komt,uten mamma. Og jeg er også så glad for at vi har videreført vårt fantastiske forhold til min datter og sønn som begge er så glad i sin gode,snill og omsorgsfulle mommo så skjønn!
  Mamma,du reddet livet mitt,og du fortsetter å redde det hver dag. Tusen takk for at du ser alle grunnene til å leve for meg! jeg er glad i deg.

  Hilsen,
  Beate Muren

  SvarSlett
 47. Ildsjeler må en kalle de.. som vier hele døgnet,året rundt til å hjelpe hjemløse dyr,de farter rundt overalt,Alt betaler de av egen lomme..-bensin ,tlf osv.--de har bruktmarked for å få inn noen kroner til fosterhjemsmat og dyrlegeutgifter

  De er bare fantastiske og gjør en formidabel innsats uten å fremheve seg selv i det hele tatt.

  Cecilie Ellefsen,Hilde Strysse og Rita Klont heter de.De opererer i Buskerudområdet..  Alle tre har husene fulle av dyr som de tar inn og får omplassert videre.

  Hverdagsengler---døgnet rundt--året rundt---hjerter av gull---

  De fortjener denne tittelen alle tre..Trioen:)

  Hilsen Tove Norvoll

  SvarSlett
 48. VÅR EGEN GLEDESSPREDER

  Jeg ønsker av hele mitt hjerte å nominere den søteste, mest positive, omtenksomme, morsomste og humørspredende personen jeg vet om; nemlig min alvorlige kreftsyke venninne Hege. Hun er en av de flotteste menneskene jeg vet om fordi hun har en evne til å spre glede og humor på sin vei, og uansett hvor hun befinner seg blir hun et naturlig midtpunkt. Jeg tror det skyldes at hun har en stor porsjon med humor og at hun er positiviteten selv.

  Det er kun et halvt år siden hun fikk diagnosen brystkreft, og behandling ble raskt iverksatt. Bivirkninger som kvalme, oppkast, vektnedgang og tap av alt håret var et faktum, før det viste seg at hun hadde spredning til hele skjelettet og behandlingen måtte byttes ut. På dette tidspunktet var hun midt i sin lenge etterlengtede videreutdanningsdrøm for å bli sykepleier. På sykepleierhøyskolen blir hun bare kalt for Florence Nightingale, og det med rette! Hege er en omsorgsperson jeg aldri har møtt maken til. Hun er mor til 3 nydelige barn, og har et stort nettverk av familie og venner. Det hjerteskjærende i dette, er at Hege er den som trøster oss alle! Hun må trøste og passe på sine fantastiske barn, på samboeren sin, på mor og far, på bror og hans familie, på øvrige familie og alle oss venner – både fra tidligere arbeidssteder, fra skolen, fra nabolaget, foreldrene til venner av barna hennes osv….. Vi forsøker selvfølgelig alle mann å hjelpe til så godt det lar seg gjøre, men HUN er altså den personen som passer på at vi ikke skal være bekymret, være lei oss og passer på slik at alle føler seg inkluderte - OG INGEN BLIR UTELATT! Ord blir små når jeg forsøker å beskrive Hege-mors unikhet, men jeg håper med dette dere har fått et inntrykk av hvor mye hun betyr for oss alle….. Jeg sier ofte til henne at jeg er glad i henne og at hun er i mine tanker, men jeg håper på denne måten å sette litt ekstra pris på henne.....det fortjener hun virkelig!

  DET SIER SEG VEL SELV AT HUN ER VÅR HVERDAGSENGEL, ELLER HUR?

  Så tusen, tusen takk til Nille - for at vi på denne måten får muligheten til å vise litt ekstra omtanke for de som virkelig betyr noe for oss!

  SvarSlett
 49. VÅR EGEN GLEDESSPREDER

  Jeg ønsker av hele mitt hjerte å nominere den søteste, mest positive, omtenksomme, morsomste og humørspredende personen jeg vet om; nemlig min alvorlige kreftsyke venninne Hege. Hun er en av de flotteste menneskene jeg vet om fordi hun har en evne til å spre glede og humor på sin vei, og uansett hvor hun befinner seg blir hun et naturlig midtpunkt. Jeg tror det skyldes at hun har en stor porsjon med humor og at hun er positiviteten selv.

  Det er kun et halvt år siden hun fikk diagnosen brystkreft, og behandling ble raskt iverksatt. Bivirkninger som kvalme, oppkast, vektnedgang og tap av alt håret var et faktum, før det viste seg at hun hadde spredning til hele skjelettet og behandlingen måtte byttes ut. På dette tidspunktet var hun midt i sin lenge etterlengtede videreutdanningsdrøm for å bli sykepleier. På sykepleierhøyskolen blir hun bare kalt for Florence Nightingale, og det med rette! Hege er en omsorgsperson jeg aldri har møtt maken til. Hun er mor til 3 nydelige barn, og har et stort nettverk av familie og venner. Det hjerteskjærende i dette, er at Hege er den som trøster oss alle! Hun må trøste og passe på sine fantastiske barn, på samboeren sin, på mor og far, på bror og hans familie, på øvrige familie og alle oss venner – både fra tidligere arbeidssteder, fra skolen, fra nabolaget, foreldrene til venner av barna hennes osv….. Vi forsøker selvfølgelig alle mann å hjelpe til så godt det lar seg gjøre, men HUN er altså den personen som passer på at vi ikke skal være bekymret, være lei oss og passer på slik at alle føler seg inkluderte - OG INGEN BLIR UTELATT! Ord blir små når jeg forsøker å beskrive Hege-mors unikhet, men jeg håper med dette dere har fått et inntrykk av hvor mye hun betyr for oss alle….. Jeg sier ofte til henne at jeg er glad i henne og at hun er i mine tanker, men jeg håper på denne måten å sette litt ekstra pris på henne.....det fortjener hun virkelig!

  DET SIER SEG VEL SELV AT HUN ER VÅR HVERDAGSENGEL, ELLER HUR?

  Så tusen, tusen takk til Nille - for at vi på denne måten får muligheten til å vise litt ekstra omtanke for de som virkelig betyr noe for oss!

  SvarSlett
 50. Jeg vil nominere mamma. Vet nesten ikke hvordan jeg skal få frem hvilken engel hun er!
  Hun jobber som assistent på en barneskole og elsker det hun driver med. Selv med slitasje-gikt i ryggen. Etter jobb stiller hun opp for alle! Uansett.
  Hun har en nabo som nå sliter veldig og hvem er der og lytter, stiller opp, hjelper til? Jo, mamma.
  Min farmor er over 80 og klarer ikke alt i hjemmet lenger. Slik som vasking, klippe gress, plante blomster, luke, bære ved, sy gardiner, måke snø og alt annet som et hus innebærer av jobb. Hvem er det som trår til? Jo, mamma (og pappa).
  Min bror og hans familie har kjøpt seg hus i nærheten av mamma og pappa. Huset trenger oppussing og diverse. Maling, lister, tapetsering, male tak, snekre og mer til. Barnebarna til mamma trenger også å bli sett til. Hvem er det som klarer alt dette på en gang? Jo, mamma (og pappa).
  Hvem styrer og steller for pappa? Vasker og rydder hus, smører matpakken hans HVER eneste dag og ALLTID lager middag? Hvem klarer fint å skifte dekk, klippe hekken perfekt, har ingen problemer med å ta plenen? Mamma
  Jeg ble veldig mobbet i min barndom og dette slet på familien i tillegg til veldig dårlig råd, men gjett hvem som klarer å få en krone til å strekke til det utroligste? Gjett hvem som ALDRI klager, ikke nevner smerter og alltid har en skulder du kan gråte på? Mamma.
  Og da jula kommer kan du tro vi blir stumme av beundring. Hun baker 20 kransekaker og gir bort, hun baker gud vet hvor mange smultringer og andre kaker og gir bort, hun lager sylte, hjemmebrygget øl, ca 200 kjøttkaker, som hun villig deler ut. Og klager hun? Krever hun noe tilbake? Nei. Ser hun et smil og et glimt av glede hos andre er det nok for henne.
  Uansett hva du har problemer med, uansett hva som er galt og uansett hvem du er, så har mamma alltid tid, empati, råd, trøst og hva enn det måtte være, å dele med deg. Og hun krever aldri noe tilbake. Hun får tårer i øynene hver gang noen gir henne et ordentlig kompliment for det hun gjør, eller de gangene hun får en oppmerksomhet bare fordi hun er slik som hun er.
  Tenk om vi alle hadde lært litt av henne. Å gi slik av seg selv fordi man vil at alle skal ha det godt.
  Kan du tenke deg hvilken vidunderlig barndom jeg har hatt med min familie og min mamma?
  Jeg kunne ha fortsatt listen leeeenge, men jeg tror kanskje dette viser hvilken riktig hverdagsengel min mamma, Tove Nesholen er? Jeg håper dere klarer å se litt av det samme som meg.
  Ønsker alle en gledelig jul!

  Juleklem fra Stine Nesholen

  SvarSlett
 51. Jeg vil nominere mamma. Vet nesten ikke hvordan jeg skal få frem hvilken engel hun er!
  Hun jobber som assistent på en barneskole og elsker det hun driver med. Selv med slitasje-gikt i ryggen. Etter jobb stiller hun opp for alle! Uansett.
  Hun har en nabo som nå sliter veldig og hvem er der og lytter, stiller opp, hjelper til? Jo, mamma.
  Min farmor er over 80 og klarer ikke alt i hjemmet lenger. Slik som vasking, klippe gress, plante blomster, luke, bære ved, sy gardiner, måke snø og alt annet som et hus innebærer av jobb. Hvem er det som trår til? Jo, mamma (og pappa).
  Min bror og hans familie har kjøpt seg hus i nærheten av mamma og pappa. Huset trenger oppussing og diverse. Maling, lister, tapetsering, male tak, snekre og mer til. Barnebarna til mamma trenger også å bli sett til. Hvem er det som klarer alt dette på en gang? Jo, mamma (og pappa).
  Hvem styrer og steller for pappa? Vasker og rydder hus, smører matpakken hans HVER eneste dag og ALLTID lager middag? Hvem klarer fint å skifte dekk, klippe hekken perfekt, har ingen problemer med å ta plenen? Mamma
  (fortsetter i en kommentar til pga størrelse)

  SvarSlett
 52. (fortsettelse)
  Jeg ble veldig mobbet i min barndom og dette slet på familien i tillegg til veldig dårlig råd, men gjett hvem som klarer å få en krone til å strekke til det utroligste? Gjett hvem som ALDRI klager, ikke nevner smerter og alltid har en skulder du kan gråte på? Mamma.
  Og da jula kommer kan du tro vi blir stumme av beundring. Hun baker 20 kransekaker og gir bort, hun baker gud vet hvor mange smultringer og andre kaker og gir bort, hun lager sylte, hjemmebrygget øl, ca 200 kjøttkaker, som hun villig deler ut. Og klager hun? Krever hun noe tilbake? Nei. Ser hun et smil og et glimt av glede hos andre er det nok for henne.
  Uansett hva du har problemer med, uansett hva som er galt og uansett hvem du er, så har mamma alltid tid, empati, råd, trøst og hva enn det måtte være, å dele med deg. Og hun krever aldri noe tilbake. Hun får tårer i øynene hver gang noen gir henne et ordentlig kompliment for det hun gjør, eller de gangene hun får en oppmerksomhet bare fordi hun er slik som hun er.
  Tenk om vi alle hadde lært litt av henne. Å gi slik av seg selv fordi man vil at alle skal ha det godt.
  Kan du tenke deg hvilken vidunderlig barndom jeg har hatt med min familie og min mamma?
  Jeg kunne ha fortsatt listen leeeenge, men jeg tror kanskje dette viser hvilken riktig hverdagsengel min mamma, Tove Nesholen er? Jeg håper dere klarer å se litt av det samme som meg.
  Ønsker alle en gledelig jul!
  Juleklem fra Stine Nesholen

  SvarSlett
 53. jeg vil få lov og nominere min GOde venninne
  Tone Lærum Skarsbø, Fra Grua.
  Hun sprer glede og omsorg for alle rundt seg.
  Lager Grøtfest for ungene i gata og ber inn til gløgg ol. også.
  Så hun fortjener virkelig en tittel som:
  HVERDAGSENGEL...
  Tove Lysaker

  SvarSlett
 54. Jeg ønsker å nominere Lea Aaltvedt Ahmeti sine foreldre:) Anne Aaltvedt og Myrteza- Milli på Klyve i Skien.
  Lea har en sjelden tilstand, og har fått en uhelbredelig hjernesvulst. Det ble arrangert en innsamlingsaksjon, som gjorde at Lea kunne komme til Kina med foreldrene for å prøve et behandlingsoplegg. Nå er Lea ut og inn av sykehus her, og dessverre er hun delvis lam, mistet delvis taleevnen og har mye infeksjoner. Foreldrene er helt utrolig:) De kjemper og kjemper for Lea. Milli(pappa) har en gruppe for facebook, hvor han legger ut innformasjon om Leas tilstand.Så han tenker på oss også, midt oppi alt det vonde. For det er mange som bryr seg om henne og familien flere steder i Norge.
  Han er så snill, omsorgsfull, takknemlig at jeg synes han og Leas mamma og søster bør bli nominert til hverdagsengler:) De trenger virkelig en oppmuntring, og er engler. Har ikke sett makan til foreldre:)
  Mvh Hilde Løvli

  SvarSlett
 55. Jeg vil gjerne nominere min kjære mann… Simen. Denne mannen, som jeg er så heldig å få ta ha i mitt liv, er en ekte hverdagsengel. Han er der alltid for meg - med en omsorg og kjærlighet jeg ikke tidligere har opplevd. For to år siden, ble jeg gravid, og ble diagnostisert med en alvorlig svangerskapssykdom. Det ble mange legebesøk, innleggelse på sykehus, og ikke minst ble jeg sengeliggende i 9 måneder. Det var en tung tid for hele familien - men kanskje aller mest for min mann. Det var han som nå både var alenefar til vår lille jente som vi allerede hadde, samtidig som han ble en lege for meg; som stadig måtte medisinere, støtte, og gi omsorg i en tid han sikkert knapt selv visste hva han skulle gjøre… Jeg ønsker i grunn ikke gå i detaljer om hvor fantastisk person Simen er, og hvilken støtte han har vært for meg… Litt privat må vi jo nesten ha på nettet også:) Jeg tror virkelig ikke at jeg hadde vært her jeg er i dag om det ikke hadde vært for min mann, og tror i grunn at ingen egentlig kan forstå hvor fantastisk han er!! Jeg er så forelsket!! Hihi :-) Jeg vil derfor nominere ham som min hverdagsengel - for det er han virkelig.
  Hjertlig hilsen Vildemor

  SvarSlett
 56. vi vil gjerne nominere vår mamma olga olsen, hun er en hverdags engel med store bokstaver :)med fulldags jobb og tre trollunger på 10,13 og 16 og elskede mann, har hun en stresset hverdag, men hun tar alltid hver dag med ett smil og setter sine behov sist og imøtekommer heller våre, hun er en varm og omtenksom dame med stoort hjerte og stooort hjerterom(husrom for de som trenger det)hun har alltid en hjelpende hånd klar uansett hvem som trenger den, vi har hatt mye motgang i vår familie men styrken og pågangsmotet til vår mamma har gjort at vi har klart kneipene gang etter gang :)for oss og andre rundt henne er hun virkelig en hverdagsengel:)

  hilsen cecilie olsen med søsken (olga-olsen@hotmail.com

  SvarSlett
 57. heisann!
  Eg vil hedre min mor Svanaug. :) Ho er mye sjuk, men alikavel tilbyr ho seg å passe mine småjenter på 5 og 7år. Min yngste datter på 2år, kan ho ikke passe enda, pga ene tingen ho er plaga med er gikt i fingrane og kan plutselig miste noke i gulvet.
  Og så har ho matintolleranse i tillegg, men disker opp mat til alle som kommer på besøk, sjøl om ho ikke kan ete det ho har laga.
  Er stolt av mammo mi som stiller opp her og der!En ordenlig Engel,og er mitt forbilde!
  Glad i mammo mi,og ho fortjener en oppmuntring i kverdagen.
  helsing eirin

  SvarSlett
 58. De fortjener virkelig en positiv oppmerksomhet! En spesiell avdeling på et sykehjem. De jentene er virkelige engler, som gir av seg selv. Dette er en dement avdeling som det ikke alltid er like enkelt å få gjort noe. Her er de kreative..omtenksomme,omsorgsfulle. Om sommeren planter de ute med frø, og planter, og det blir en drøm av en hage hvor beboere kan være. De har sang og musikk, spill, og med små midler klarer de å få det til å fungere på en positiv måte i en hektisk hverdag. Har akkurat vært på grøtfest med utlodning og kaffe med sang og musikk. En herlig gjeng. De fortjener virkelig å få en oppmerskomhet.

  SvarSlett
 59. Min hverdagsengel heter Hanne Alstad. Hun er ikke bare min, men MANGE små og store sin hverdagsengel. Makan til dame skal man lete lenge etter. Verdens snilleste, mest omtenksomme, full av empati for alle medmennesker, ærlig, ja rett og slett helt herlig. Hun har i flere år jobbet med de som ikke har det så enkelt og de som ikke har så mye. Men Hanne tar alle inn i sitt store hjerte. Hun har de siste år også tilbragt juleaften i kirka sammen med de som søker nærværet der. Det gir henne så mye, sier hun. Nå er hun primus motor for å samle inn gaver som kan gis til små og store som kommer for å feire juleaften i kirka. Vi skal være glade for at det finnes slike fantastiske mennesker! Mennesker som alltid setter andre før seg selv. Hun er en absolutt verdig kandidat!

  SvarSlett
 60. Er det en som fortjener å æres.Er det min datter Anita.Hun er omsorgsfull,full av kjærlighet.Hun har passet på meg og sin far bestandig.I tilegg skulle hun passe på sine to barn som hun var alenemor for.Hun var ved sin fars side,da han døde.Hun vek ikke unna som andre i familien gjorde.Hun har aldri fått levd sitt liv.p.g.a andre.Nå har hun fått en alvorlig sykdom,som kan lenke henne til rullestol.Dette er takken hun fikk for å hjelpe andre.Hadde det ikke vært for henne,vet jeg ikke hvor jeg ville vært i dag.hilsen vanja nilsen.Hareveien 10.oslo

  SvarSlett
 61. Hei :)
  Jeg har verdens beste kjæreste!! Han stiller alltid opp, både for meg og mine barn, i tillegg har han egne barn som han stiller opp for.
  Jeg har ME og er enslig forsørger til en fotballsparker. Jeg har også en datter som har flyttet hjemmefra, men man slutter ikke å trenge hjelp fra foreldrene av den grunn.
  Lars pleier meg, stiller opp og gjør hverdagen min enklere. Han stiller også opp for barna mine, avlaster meg, kjører til trening og kamper og bursdager. Han øvelseskjører med datteren min. Han snakker med dem og ser dem og prøver å fylle savnet etter deres biologiske far, som stadig svikter.
  Lars Grøndahl er enestående, full av omsorg og kjærlighet. Det er helt naturlig for han, han bare er slik!! <3 Jeg elsker han og det gjør barna mine også. Han fortjener hverdagsengelen. Hilsen Janne Harridsleff, Rødstrupev. 10,1529 Moss

  SvarSlett
 62. Emilie om Kamilla til nille17. desember 2010 kl. 19:06

  Kamilla Hadland er min hverdagsengel. Hun gjør meg så utrolig glad! Hun har gjennomgått mye.. Hun er den beste vennen jeg har. Jeg setter så stor pris på henne. Hun er veldig snill og veldig god å snakke med om alt. Hun fårstår meg! Kamilla kan jeg virkelig stole på! Hun sprer glede og er så hjelpsom. Hun fortjener hverdagsengelen :)

  Hilsen Emilie Kulander Kristiansen, Hafsøyveien 88, 4370 Egersund

  SvarSlett
 63. Heisann. Jeg vil gjerne få nominere min kjære mamma, Astrid Elvestad som hverdagsengel. Hun stiller alltid opp for meg, og er det noe man lurer på, er det bare å spørre henne. Hun vet det aller meste! Om det er noe du ikke finner igjen, så kan du nesten garantere at hun vet hvor det er hen. Når jeg er syk, er hun alltid der og støtter og trøster, og har noe skjedd er hun også alltid der for deg. Hun setter alle fremfor seg selv, og prioriterer først og fremst andre enn seg selv. Når jeg og mine søsken krangler, klarer hun på magisk vis å avblåse krangelen så lett som bare det. Og det er noe som ingen andre har klart hittil, for våre krangler kan til tider være ganske kraftige.
  Mamma er en såkalt "altmuligmamma" som altså kan brukes til alt. Hun melker og forer i fjøset, rydder og steller inne, og legger til rette for set som skal skje.
  Spørr du meg, er mamma rett og slett verdens beste mamma!! Gla i deg mammaen min! <3
  Den nominerte er altså: Astrid Elvestad, 2663 DOVRESKOGEN.
  Hilsen fra Berit Elvestad, 2663 DOVRESKOGEN

  SvarSlett
 64. Hei.

  Jeg vil gjerne nominere mine søstre Elinor Horvei og Line Korshaugen som årets hverdagsengler. Dvs om de skulle bli valgt ut så vil ikke jeg ha min "del" av kaken, men gjerne gi den bort så de kan få hver sin. Først vil jeg rose min eldste søster opp i sky for all den stå-på viljen hun har hatt siden hun fikk sin datter for snart 13 år siden. Min niese ble alvorlig syk, og ingen visste hvordan hun skulle medisineres, og ingen støtte fikk min søster fra noen steder siden sykdommen ikke hadde noe navn. Av noe av medisinene min niese måtte få var, kortison og prenison, huden var for stram, kroppen hoven, den ene foten er lengre enn den andre, barnerevmatisme, kramper, uvel ja listen er lang, men min storesøster stod på og kjempet mot systemene. Måtte reise med nattoget til oslo på for å møte til time på rikshospitalet og levde på sparebluss. Nå skal min niese være så og si friskemeldt, men vil ikke bli kvitt revmatismen, ikke få en "normal" høyde, men smiler og er blid alikevel. Ettervirkningen av medisiner får bare være, vi er glade for å ha henne her med oss. Så vil jeg nevne min andre søster Line, for halvannet år siden når hun skulle være hjemme med sin lille baby og kose seg med permisjonstid oppdaget hun at eldstegutten hennes hadde en kul i magen da hun smurte han inn med solkrem. Turen gikk først til legevakten, og deretter til barneklinikken. Tester ble tatt, og diagnosen var som fryktet kreft i nyren. 3,5 år gammel og kreft! Han fikk operasjon og en laaang runde med cellegift så de skulle være sikker på at alt ble bra. Siste cellekur var i begynnelsen av mars året etter, formen ble stigende men rutinekontroll i slutten av mai viste at kreften hadde nå spredd seg til flere områder i mageregionen. Alle spurte seg selv hva skjer nå? Tørr vi egentlig å spørre høyt hva som skjer? Fremdeles vet vi ingenting, men vi krysser fingrene for en bedre fremtid sammen, og håper at strålebehandling og ny cellekur virker. Derfor synes jeg at mine søstre skal få kunne kose seg litt på nyåret. Jeg elsker de så mye, og vet at om noe skulle skje med meg eller mine små så er de der for meg og.

  Mvh
  Martine Horvei

  SvarSlett
 65. Jeg har venninne som aldri har gitt på meg.. har kjent henne i 10 år. og uansett hvor jeg har vært i livet har hun alltid vært der. Jeg bor på sørlandet og hun bor i Tr.hjem. Men jeg snakker mer med henne til tider enn venner som bor rett rundt hjørnet.

  Har hatt mange harde perioder i livet.Og hun har alltid lyttet.Og kommet med sine tanker og trøstende ord. aldri dømt på noen måte.
  Om hun får denne premien eller ikke kommer hun alltid til å være min engel. Min bestenvenn,det er ingen ved siden eller over... bare under av henne...

  SvarSlett
 66. Jeg har ei venninne som bor i Tr.hjem. Vi ble kjent i irland. siden den tida i Irland har hun alltid vært der for meg. uansett.. Det har vært tider hvor ting har vært knall harde, men takket være henne har det vært mye lettere å komme gjennom.Jeg bor på sørlandet men til tross for avstanden snakker vi samme til tider mer enn venninner som bor rett rundt hjørnet....

  Jeg har grått min tårer jeg har vært sur og sinna.. men hun har alltid lyttet, og aldri dømt meg.

  Om hun får denne premien eller ikke. Kommer hun alltid til å være min lille engel. Når ting er tungt sitter hun på skuldra mi og støtter meg.. og får meg til å ta de rette valgenen.
  Hun er min bestevenn, det er ingen over eller ved siden.. bare under henne...

  SvarSlett
 67. Jeg vil gjerne nominere en av mine beste venninner, Gunn Mari Ler Garberg. I 2006 fikk vi begge to vårt første barn ; og vi hadde ett flott svangerskap sammen og en god permisjonstid med flotte samtaler. Theo Sebastian(straks 5 år) er født med en alvorlig grad av Hemofilia A ( blødersykdom) og de komplikasjonene dette medførte gjorde at de hadde en del å henge fingrene i etter fødselen, og tiden framover. En livssituasjon som snudde på hverdagen deres, men som aldri har holdt de tilbake!

  Nå er Theo Sebastian blitt sotrebror til Noah Tobias på 3 år og Luna Sofie på 6 måneder ; og han er en FLOTT og STOLT gutt. Alt dette har han fra sine foreldre, og spesielt sin mamma ; Gunn Mari ; som hos oss bare blir kalt SOLA. Til og med min far benevner henne som det..

  Hun er virkelig strålende !! De er på sykehuset med Theo 3 dager i uka for medisinering, hun sjonglerer mann, hus, 3 barn og en 60 % stilling i butikk og er ALDRI sur. Hun er oppmuntrende, den første til å ta kontakt når ting er trutt, hun er ærlig og omtenksom ; rett å slett det jeg vil kalle SUPERMAMMA ! Jeg prøver hele tiden å oppmuntre henne tilbake og fortelle henne hvor imponert jeg er over ståpåviljen deres ; hvordan hun takler situasjonen og hvilken FLOTT venn hun er for andre, tross sin egen situasjon.. Og hun klager aldri - selv om hun hadde hatt lov!

  I en periode i vår, mens hun var høygravid, hadde mannen ett arbeidsuhell, så på 14 dager var de til sammen 12 ganger på sykehuset med Theo Sebastian sine ukentlige besøk, mannenes legetimer og sine egne oppfølginger under ett høyrisikosvangerskap. Hun er eneståedne.. ikke ett knyst, ingen klaging!
  Hun bare gjør det !!

  Jeg kunne skrevet til jeg ble grønn ; men dette er langt nok.. Gunn Mari Ler Garberg er min hverdagsengel fordi hun alltid stiller opp for andre tross det hun selv har. Og hun er mitt SOLSKINN !

  Mvh. Mari Iren Bellingmo

  SvarSlett
 68. Jeg vil nominere Linda Johnsen. Hun er en liten bølleengel som finner på masse kreativt sprell for å spre glede. Jeg tror folk som kjenner henne ler mer enn gjennomsnittet på grunn av dette. Hun har verdens største hjerte i en ganske så liten kropp, og balanserer humor/empati/omsorg bedre enn noen jeg kjenner. Alle som kjenner henne er heldige.

  Jeg ville bare at hun skulle få høre det.
  God Jul Linda

  SvarSlett
 69. Jeg vil nominere min kjære gode venninne Ann-Veronica,som uansett vil være min engel i hverdagen. Hun har alltid vært en venn i nøden, og ellers når man vil ha noen å le og gråte sammen med. Hun har alltid stilt opp for alle hun har kjær,og alltid positiv og blid.
  Da jeg ble syk sommeren 2009 og havnet på sykehus i tre uker, var hun en absolutt unik venn og ha. Hun kom på sykehusbesøk og hadde med alt man kunne trenge for å overleve kjedsomhet. Hun har alltid sendt en sms etter hver operasjon i ettertid,for å høre om jeg hadde det bra og levde. Og ikke minst har hun stilt opp og hjulpet til når jeg har vært nyoperert og dårlig. Jeg var nyinnflyttet i leilighet, og både hun og samboer stilte opp for å klargjøre leilighet slik at den var beboelig. Hun vasket gardiner for hånd,strøk de pene og glatte og hengte de opp. Pakket ut mange flytteesker og satte på plass i skap,pakket ut alle klærne mine og la de i klesskapet som samboeren hennes snekret sammen. Der satt jeg på en stol og var kjempedårlig, og kunne omtrent ikke gjøre noe annet enn å peke hvor ting skulle være.
  Jeg kan snakke med henne om alt i hele verden, og jeg er ikke et øyeblikk i tvil om at hun er til å stole på. Skulle så gjerne gitt henne alt i verden for å vise min takknemlighet, og jeg vet vi er flere av hennes venner som føler det slik.Hun er en populær Gudmor for de som er så heldig å ha henne som det,en fabelaktig venn, og hun stiller alltid opp for familie. Jeg ble kjent med henne for omtrent ti år, og har opplevd mye morsomt sammen med henne. Gode minner sammen med en god venninne, er jammen gull verdt. <3 Klem Lena Cathrine

  SvarSlett
 70. I Krangeveien på Nesodden bor det mange hverdagsengler! En av familien mistet for snart 2 år siden sin lille solstråle i en tragisk trafikkulykke. Siden da har Krangeveien ikke vært den samme. Alle stiller opp for hverandre, og nå når familien som mistet jenta si dro til Australia i 3 mnd var alle i veien på plass for å gjøre i stand til jul når de kom hjem 21.12. En skiftet til vinterdekk på bilen, noen bakte, noen hogde og pyntet juletreet og andre pyntet huset utenfor med et gigantisk lysende hjerte! Dette kaller jeg hverdagsengler - de som stiller opp for hverandre med varme og godhet, selv når "nyheten" etter en tragedie har lagt seg. På vegne av alle i Krangeveien vil jeg prisen skal gå til Lisette Glenne Grøstad. Med ønske om en god jul fra Lene Grøstad

  SvarSlett
 71. Hei!
  Eg vil gjerne nominere min ektemann, Jon Eilert Syverstad til hverdagsengel! Eg har vore langtidssjukemeldt sidan sommaren og har ikkje kunne teke tak i tunge ting. Så min gode snille og omsorgsfulle ektemann har virkelig tatt vare på meg i tøffe tider! Han har jobba for to heime i tillegg til egen jobb:moppa gulv, støvsuging, vedbæring, handling, matlaging og samstundes vore positiv og backa meg opp! Tusen takk kjære! Eg set pris på deg! Han er rett og slett heilt fantastisk og fortener å bli ein hverdagsengel. Han er uansett det for meg!
  JuleHelsing frå Ann Elin Syverstad

  SvarSlett