fredag 10. desember 2010

-nille Hitra er pyntet til jul!

Med over 300 butikker fordelt over hele landet, er det klart ønskelig fra vår side at butikkene skal oppleves likt for våre kunder. Det skal være enkelt å vite hva kundene kan forvente å finne og hvor i butikken de kan finne det.


Å lage utstillinger og dekorasjoner av varene våre er likevel noe våre butikkansatte gjør på noe ulik måte for å få frem akkurat det de mener er best, passer sine kunder best eller viser våre varer på best mulig måte. Og at kreativiteten blomstrer, er det liten tvil om - bare se på bildet over som vi har fått fra butikken vår på Hitra. En fin plakat i bakgrunn lager en illusjon av dette er et vindu med skikkelig vinterstemning ute og innenfor vinduet har de pyntet med lys, eventyrhus og glassjuletre.

Hvordan pynter du hjemme til jul? Er det bare inne eller gjøre du noe i hagen eller ved utgangsdøren din også? Liker du litt pynt her og litt pynt der - eller er du mer av typen som lager såkalte kreative stilleben
Har du fast julepynt du bruker hvert år eller forandrer du pynt og stil fra år til år etter smak og behag? 

Del gjerne dine kommentarer, tips og innspill i kommentarfeltet vårt!

2 kommentarer:

 1. oj, det må jeg si! Virkelig lekkert!

  Takker for hyggelig kommentar hos meg :-)

  SvarSlett
 2. Hei!
  Wow, nå ble jeg overasket. Jeg visste ikke at dere hadde blogg. Så kjekt. Tusen takk for kommentar og for at dere vil vise kalenderen min på Facebook siden deres. For en ære!
  Jeg har blitt mer og mer i glad i -nille den siste tiden nettopp fordi dere har så mange geniale produkter til en ikke altfor dyr pris. På julebordet til mannen min fikk alle bordkort av små hjerter med budskap på - tror disse også kom fra -nille. Alle tok de med seg hjem - et fint minne fra en fin kveld.
  Klem fra Sølvi

  SvarSlett