lørdag 25. desember 2010

Siste finalisten er på plass --- klar for avstemming!

Nå håper vi julefreden har senket seg i de tusen hjem og at dere er klare for å hjele oss med å kåre Årets Hverdagsengel. Vi har lest igjennom alle nominasjonene og aller først; Tusen takk for engasjementet deres! Om ikke deres kandidat velges ut i denne runden, så håper vi likevel dere har tipset deres kandidater om at de er nominert, sånn at de har vært inne i det opprinnelige nominasjonsinnlegget og har lest alle de fine ordene dere har skrevet om de!Aller først gir vi dere en liten oppsummering av hvilke tre finalister vi har så langt. Finalistene skal nå stemmes over slik at vi får kåret en av disse til å være Årets Hverdagsengel som får gavekort i våre butikker på 1.000 kr - både Hverdagsengelen og den som nominerte. Alle de andre finalistene og nominerte, får gavekort på 500 kr i våre butikker.

Så - til finalistene;

Finalist nr 1


Finalist 2 Finalist 3


Og så - den siste finalisten vi har trukket ut, en ekte Supermamma;

Finalist 4

Gratulerer til Gunn Mari Ler Garberg og til Mari Iren Bellingmo som nominerte! 


Nå åpner vi for en avstemmning i stemmeboksen øverst til høyre her på bloggen. Man kan kun stemme en gang - men vi lar stemmeslusene være åpne til rett over nyttår, så nå gjelder det å finne hvem man synes fortjener tittelen Årets Hverdagsengel og så stemme ivei!


Vi i -nille håper alle våre fine kunder og våre venner i sosiale medier har en strålende jul med sine nære og kjære - at dere har god tid og stor ro! Dette er tiden for kos og hygge! 

God romjul!

2 kommentarer:

  1. My sister is a phychologist she know how to handle mental patients, Hello Lovely reader, I'm James from London, I'm in high school and I'm looking for London Assignment Help at an affordable price.

    SvarSlett
  2. This article provides the lens through which we can view reality. This one is quite great and provides detailed information. Thank you for the excellent essay.

    SvarSlett