fredag 3. desember 2010

Trenger du inspirasjon til innpakking av gaver?

Vi blir stadig tipset om folk som skriver om -nille, varene våre og måter de bruker ting de har kjøpt hos oss i sin hverdag - og noen av disse tipsene vi får, har vi rett og slett lyst til å dele med dere som leser vår blogg.

I dag kom vi over bloggen hos mim, som har delt sin kreative og fine måte å pakke inn julegaver på, med sine lesere. Kanskje noen av dere trenger inspirasjon til nettopp det samme - eller finner andre tips hos henne? Her er i alle fall bloggen hennes (klikk på bildet for å komme rett til innlegget);Ofte er det ikke så mye man trenger for å gjøre pakken litt ekstra fin for mottakeren og måten Madam Mim har gjort det på, er bare en av veldig mange forskjellige måter. Noen kjøper eksklusivt og fint papir, noen kjøper rimeligere papir med akkurat det motivet man ønsker, mens noen ønsker å pakke inn i gråpapir og heller pynte med bånd eller annet.

Hvordan pakker du inn dine gaver? 

Del dine beste tips i kommentarfeltet her og link gjerne til egne blogginnlegg om samme tema, så kan vi dele på de gode tipsene og den fine kreativiten her i bloggen.


God førjulstid folkens!

4 kommentarer:

 1. Jeg har fra i fjor, startet med å pakke inn alle gavene i gråpapir. Siden dette er 100% resirkulerbart. I stedet for det tradisjonelle gavepapiret som er en god del giftstoffer i, og må kastet i restavfall. Synes pakkene i gråpapir blir mye mer retro, noe som jeg liker. Samtidig for det frem den "gamle" julestemningen. :)

  http://mbolla.wordpress.com/2010/11/14/grapapir-del-ii/
  Her har jeg pakket inn noen av gavene. Alt fra -nille, så klart. ;)

  SvarSlett
 2. Hei! Nå ble jeg både overrasket og kjempeglad, veldig hyggelig at dere ville henvise til bloggen min :-) Det setter jeg STOR pris på!

  Klem fra Linda :-)

  SvarSlett
 3. Bildene og pakkene der var kjempefine! kommer alltid i god julestemning når folk legger det lille ekstra i gaveinnpakningen - det er nesten en gave i seg selv !

  SvarSlett