torsdag 9. desember 2010

Vår første hverdagsengelfinalist er kåret!

Fine ord varmer og en fantastisk måte å vise at vi setter pris på noen, er ved å skrive noen fine ord til dem. Det skrevne ord på denne bloggen, betyr at det er tilgjengelig for alle - til enhver tid. Med andre ord; vi kan alle varme oss ved å lese om igjen og glede oss over vakre ord delt ut til de som fortjener det.

Vi ønsker derfor å finne deres hverdagsengel.Den første hverdagsengelen vi vil trekke frem som finalist, har med svært varme og rørende ord, beveget noe i hjertene våre. En flott beskrivelse og mange gode eksempler gjorde at vi vil trekke frem nominasjonen og den nominerte til Ina Jacobsen som noe helt himmelsk. Ina Jacobsen har nominert sin mormor, Astrid Fossbakken, og ved å lese hennes flotte begrunnelse skjønner dere hvilken fantastisk og ekte hverdangsengel vi har med å gjøre her.

Gratulerer til Ina og gratulerer til Inas mormor!


Dere er nå våre første av 4 finalistpar og har dermed sikret dere begge et gavekort i våre butikker på 500 kr. Om det blir Ina og hennes mormor som vinner i avstemmingen her på bloggen i romjulen, så oppgraderes det gavekortet til å være pålydende 1.000 kr i stedet, men det kommer vi tilbake til når det nærmer seg.

Det er enda tid igjen og konkurransen er definitivt ikke avsluttet for alle dere andre som allerede har eller er nominert. At Ina og hennes mormor er trukket frem som finalist denne første gangen, ekskluderer ikke alle dere andre som allerede er nominert til å bli trukket frem som nr 2, 3 eller 4. Og det hindrer definitivt ikke at flere kan nomineres!


Så folkens - la Ina inspirere dere! 

Hvem er det du har i dine omgivelser som virkelig fortjener en klapp på skulderen og oppmerksomheten vår på denne bloggen? Som stiller opp på en ekstraordinær måte eller som har et øye for menneskene rundt seg på en måte som virkelig skiller seg ut?

Nominer i kommentarfeltet til det opprinnelige innlegget og spre glede ved rett og slett å nominere!

Dette er en god ting å ta med seg inn i julehøytiden, er du ikke enig? La folk få vite hvor mye de faktisk betyr for sine omgivelser! Det er veldig hyggelig for oss å lese om alle de ekte engler som finnes der ute og vi er sikre på at disse skildringene rører deres hjerter også.

Vi ønsker alle våre lesere en harmonisk og fin førjulstid og vi gleder oss til å lese flere nominasjoner!

2 kommentarer:

 1. Gratulerer så mye med seieren:-) Vi var vel de eneste som nominerte mormorene våre? ..synd min mormor ikke vant! - men jeg vil nok etterhvert nominere flere. Er så veldig mange hverdagsengler i mitt liv!! :) Jeg er heldig. Hihi.. Veldig fin denne utfordringen dere i Nille gir oss... Stå på!
  Hilsen Vilde

  SvarSlett
 2. http://miesmirakler.blogspot.com/2010/12/rudolf.html

  I dag har jeg blogget om telys fra -nille :)

  Gratulerer til hverdagsengelen, det er en nydelig konkurranse dere har gående nå. Herlig at noen setter fokus på de som gleder andre. *♥*

  SvarSlett