torsdag 6. januar 2011

Årets Hverdagsengel 2010

Gjennom hele desember har vi bedt dere nominere deres egen Hverdagsengel. De menneskene rundt oss som alltid passer på at alle andre har det bra, som tar i et tak for nærmijlø og utvidet familie eller  som har hatt det tøft, men likevel klarer å være en inspirasjon til menneskene rundt seg.


For en fin gjeng med Hverdagsengler dere har nominert!Vi håper dere har tipset de dere har nominert om at dere har gjort det, slik de har kunnet gå inn og lese de fine ordene dere har skrevet! Det er mange Hverdagsengler der ute og det er viktig at vi gir de anerkjennelse og noen gode ord, sånn at de vet hvor stor pris vi setter på de.

Til slutt plukket en jury i -nille ut fire Hverdagsengler som vi mente skilte seg ekstra ut - og dette ble de fire finalistene dere nå har stemt over. Tusen takk til alle dere som har stemt og til dere som har tipset venner og kjent om å komme inn hit og stemme! Responsen har vært fantastisk og vi tror det beviser akkurat det vi var så sikre på; vi har mange Hverdagsengler rundt oss og mange av oss har lyst til å gi de oppmerksomhet og en ordentlig klapp på skulderen!

Nå er avstemmingen avsluttet og dere har kåret en vinner;

Astrid Fossbakken
- Ina Jakobsen sin mormor -
er Årets Hverdagsengel 2010

Her er Inas nominasjon og begrunnelse til hvorfor hun mener at mormoren bør vinne;


Vi gratulerer Astrid så mye med seieren!


Både Ina og Astrid får et gavekort i våre butikker på 1000 kr hver, men alle finalistene og de som nominerte de får gavekort i våre butikkker på 500 kr hver, så ingen finalister går tomhent fra denne kåringen. Fint om finalistene og de som nominerte finalistene kan sende sine adresser til astrid@nille.no, så får vi sendt dere gavkortene i posten.

Håper dere fortsetter å sette pris på Hverdagsenglene i blant oss og tusen takk for det store engasjementet og entusiasmen dere har vist i denne konkurransen! Det setter vi stor pris på - og det gjør naturligvis at vi nok kommer tilbake med flere spennende konkurranser ved en senere anlending!

Godt nytt år til dere alle! 
Vi ønsker et 2011 som preges av omtanke, godhet og fine stunder!

6 kommentarer:

 1. Gratulerer så mye til vinneren!

  SvarSlett
 2. Det fortjente hun!

  SvarSlett
 3. Gratulerer Astrid!! Inas innlegg ga meg en vekker, d var akkurat som å lese om min egen mormor å vi skulle alle værtflinkere til å verdsette våre egne hverdagsengler!!
  Ei flott dame er jeg sikker på at du er!!

  SvarSlett
 4. Hei Astrid..
  Takk for koselig hilsen. Du må gjerne linke til bloggen min bare koselig det :) Reklame for dere og reklame for meg :))))

  Jeg er ofte innom Nille og syntes det er helt topp at man finner fine interiørvarer der til en billig penge.
  Fortsett med det :)))

  Ha en fin dag.
  Mvh Mona

  SvarSlett
 5. Hei.mormora savner premien sin,og lurer fælt på om den kommer i posten snart!:)

  SvarSlett