onsdag 19. januar 2011

Et lite glimt av våren

Da vi skrev på facebooksiden vår i forrige uke at vi skulle svinge innom butikken vår på Vinterbro, ba vi samtidig om innspill på hva dere ønsket å se bilder av. Flere skrev at de ønsket å se vårlige farger og naturligvis; your wish is our command!

Først ut viser vi frem noen tekstilblomster i deilige farger. Enten kombinere farger i en fin bukett eller gjøre som bloggeren vi tipset om i vårt forrige innlegg; bruke én farge på blomstene for å fremheve noe fint og gammelt du har fra før. Disse tekstilblomstene våre er store, fine og rimelige - og butikksjefen på Vinterbro kunne fortelle meg at det var stor rift om disse. Hun hadde til og med opplevd at en kunde kom inn og kjøpe alle blomstene hun hadde inne i en bestemt farge. Den kunden hadde nok en fin, kreativ tanke om hvordan hun ville pynte opp i hjemmet sitt..Pleier du å skifte ut litt av interiøret ditt når vårfølelsen melder seg? Ut med beige og hvitt, inn med grønt / rosa / lilla / blått...? Mange av oss gjør det og om man skifter en pyntepute her, noen stearinlys der, en liten duk og kanskje noen nye stearinlysholdere - så er ofte veldig mye gjort!

Hva tror du blir din vårfarge i år?

Lilla?

Blå / turkis?

Rosa?

En kombinasjon?


Vi har veldig mange fine lysglass, telysholdere og kubbelysholdere i butikkene nå - i alle mulige farger og kombinasjoner. Og alt må definitivt ikke brukes til det det opprinnelig var tenkt til, eller hva? Jeg fikk lyst til å sette de vakre små vasene / flaskene oppi de større, runde lysglassene - og om vi ser for oss noen vakre vårblomster oppi disse fargerike, små vasene, så er dere enige med meg i at det kan bli riktig så vakkert - eller hva? Bare se under og legg til noen små vårblomster når dere ser dette for dere;


En av våre favorittilbakemeldinger fra våre kunder, er at vi har et sortiment som både er rimelig og som matcher. At man dermed kan velge seg ut en favorittfarge og få ulike ting som lys, glass, duker, servietter og mye annet i samme fargenyanse - eller at man kan matche ting i ulike fargenyanser, men at det likevel passer sammen. 

Hvordan tenker du å få våren inn i hjemmet ditt når den tiden kommer? Del gjerne dine tips, triks og favoritter med oss og våre lesere. Har du blogget om dette og vil vise oss, så del gjerne lenke i kommentarfeltet vårt. Vi er nysgjerrige på å se hvordan dere har det og hvordan dere gjør det! 

Ønsker alle som er innom en deilig onsdag! 

3 kommentarer:

 1. Hei..
  Nå ble jeg inspirert..
  Må innom Nille i kveld, var nemlig en interesang lykt på det ene bildet:)))

  Takk for tips:))
  God Kveld!

  SvarSlett
 2. Hei!
  Så mye fint :)
  Må jo bytte ut litt når våren kommer ja ;)

  Klem Anette

  SvarSlett
 3. Jeg tror min farge til våren blir pastell farger som rosa og lyseblått:) Ser nille har kommet med masse av det nå, så da er det bare å begynne å kjøpe inn til vårens utskiftning:)!


  Klem Anne-Marthe

  SvarSlett