fredag 28. januar 2011

Har du barn som er hektet på figurstrikker?

Eller er du kanskje hektet selv? Figurstrikk har for lengst slått an hos barn og unge her til lands og forrige helg kunne vi også se at Lisa Stokke hadde på seg figurstrikker på sendingen til Det Store Korslaget på TV2 - kanskje som et lite fashion statement?Strikkene er formet som forskjellige figurer, som for eksempel dyr, instrumenter, fantasidyr, regnskogsdyr, kjøretøyer, bokstaver og mye, mye mer. Strikkene kan du strekke, dra i og tøye så mye du vil - de vil allikevel finne tilbake til sin opprinnelige form.Vi i -nille får unger i flokk inn i butikkene våre og det er tydelig hva de er på jakt etter og at de vet hva de vil ha; de bruker figurstrikker som armbånd, de bytter med hverandre og de samler. Våre strikker koster 19,90 kr og kommer i ulike varianter. Kanskje dette er noe for dine barn - eller kanskje deg selv?

Som en oppladning til kveldens Det Store Korslaget-sending gir vi dere en låt fra forrige helg, nemlig 'The Winner Takes It All' med Team Lisa (se etter figurstrikkene nå da ;)

Har figurstrikker entret ditt hjem -
og hvem i husstanden er det i så fall som er størst fan? 

Ønsker dere alle en LEKEN og strålende helg!

3 kommentarer:

  1. Her er både 5 åringen og 18 åringen hektet på figurstrikker. 18 åringen er størst fan da.

    SvarSlett
  2. snart-8 åringen og 2åringen har begge masse figurstrikker, og de fleste er fra -nille :)

    SvarSlett
  3. Amazing post! Our company provide clothing products like Michael Jackson thriller letterman jacket to warm and cold season

    SvarSlett