mandag 31. januar 2011

Kommer det en -nillebutikk nær deg?

Vi har over 300 butikker fordelt over store deler av Norge, så mange av dere har nok en -nillebutikk nær dere allerede, men vi får stadige henvendelser med spørsmål om vi ikke skal åpne butikk akkurat her eller der, eller kanskje begge deler, av ivrige -nillekunder som ønsker oss litt nærmere.

Så klart vi vil vokse videre! 

Inngangspartiet til en av våre nyeste butikker - det blir spennende å se hvordan våre nye butikker blir seende ut!


Nå kan vi glede dere med nyheten om at vi i nær fremtid skal åpne tre nye butikker til i Norge. Forhåpentligvis gleder vi dermed noen flere hjerter og gjør hverdagen litt enklere for dere.
Så hvor skal vi åpne butikker denne gangen?


-nille på Oasen Senter, Bergen
Åpner: Januar / Februar


-nille i Olav Trygvassonsgate, Trondheim sentrum
Åpner: Februar


-nille i Amfi Kirkenes senter, Finnmark
Åpner: Mars / April
Vil du jobbe her? Vi trenger Butikksjef og Butikkmedarbeidere.Vi kunne tenke oss å skrive litt mer om denne prosessen, hvordan bygger vi butikkene våre, hvordan ser det ut underveis og hvordan blir det til slutt - så følg med på bloggen vår videre om dere ønsker å se mer av slikt. 
Er det noen av dere som får en -nillebutikk litt nærmere dere med disse tre lanseringene? Og om du kunne bestemme hvor vår neste etablering skulle finne sted, hvor skulle akkurat DU ønske deg at vår neste butikk skulle komme? 

Vi håper dere vil dele i kommentarfeltet 
og så ønsker vi alle våre følgere en fantastisk uke!

1 kommentar:

  1. Jaaaaaaaaaaaaaaaa, i morgen 1 februar kommer endelig -nille til Oasen :) Vegg i vegg med jobben min, må si me svært fornøyd :D

    SvarSlett