fredag 14. januar 2011

Lommevarmere

Vi setter stor pris på alle tilbakemeldingene dere gir oss - og nå har vi til og med kommet så langt at kundene våre tipser oss om hva vi burde skrive mer om eller trekke frem her på bloggen, fordi de er så glad i produktene, ja - da blir vi rett og slett litt stolte av det vi har fått til!

God kommunikasjon med kundene er viktig for -nille og vi setter stor pris på at dere vil snakke med oss!Produktet som en kunde ønsket vi skulle tipse folk om i denne sammenheng, er våre lommevarmere. Kunden var så fornøyd med produktet og ikke minst med det at de varmet i over 20 minutter og var mye rimeligere enn det de hadde sett hos andre leverandører av tilsvarende produkt. Lommevarmer, håndvarmer, fotvarmer - kan brukes der du trenger det! Kjekt å ha?

Det ryktes at noen av dere bloggere har lagt deres elsk på disse lommevarmene og om dere vil dele kommentarer med oss her på bloggen eller på facebook, så er det stor stas! 

12 kommentarer:

 1. Så gøy, disse har jeg aldri sett før, var jo bare kjempesøte. Selv har jeg skrevet litt om endel av tingene jeg fikk i julekalenderen min fra dere, noen skal jeg gi bort i giveaway med trekning 2 februar :) Ta gjerne en titt på mine siste innlegg. *♥*

  SvarSlett
 2. Jeg har to lomme varmere en egg formet og en frosk. Jeg knakk egge så den ble varm.når den blir kald vet jeg at den stivner. Men når jeg skulle varme den så ble den ikke helt flytende og den hadde ligget i ca 1 time. Når jeg tok den opp la jeg den fra meg men så stivnet den.
  Ossen skal jeg få den flytende?

  SvarSlett
 3. Mie; Så gøy - løper inn og tar en titt!

  Anonym; Hei! Takk for henvendelsen din - håper du kommer inn hit igjen og leser svaret. Jeg har snakket med de som er produktsjef for disse produktene og de sier det høres ut som du har fått en vare med feil, så vi håper du tar den med tilbake til butikken slik at vi får gitt deg en ny vare. Håper vi får anledning til å rette opp i dette og at du snart har lommevarmere som fungerer som de skal!

  Ønsker deg en strålende ettermiddag videre!

  SvarSlett
 4. Det kan hende at dt ikke ble varmt nokk når jeg varmet den første gangen. Jeg prøver nå å varme den men halve blir flytende og halve blir sånn krystal ting. og nå er det kjempe varmt vann. hvis den ikke blir ordentlig flytende tar jeg den med til butikken :)

  SvarSlett
 5. Jeg fikk de flytende. Men jeg lurer på om de blir ødelagt hvis jeg koker de i kasserolle? Jeg gjorde det nå så de ble flytende

  SvarSlett
 6. ikke kjøp det er ikke bra det sprekker

  SvarSlett
 7. kaster bort benger tusen hvis av penger fan så dolig jeg er enig medm deg ass ass zass zass klar
  ger til

  SvarSlett
 8. hei jeg vil at dere skal bestille mere lommevarmer jeg var der i månte siden men det var tomt jeg skal kjøpe masse hvis har en 200kr fikk av onkel til nille

  SvarSlett
 9. har noen bleibleid bane

  SvarSlett
 10. jeg digger lommevarmer kjøpte 10 figurer man bruker faktisk ikke tusenhvis av penger tulling

  SvarSlett
 11. har noen blim E arbånd

  SvarSlett
 12. Jeg stenger nå dette kommentarfeltet da det tydeligvis oppfordrer til usaklige kommentarer.

  Beklager dette, for dere som er interessert i å legge inn en relevant kommentar.

  SvarSlett