torsdag 27. januar 2011

Scrapping

Når vi er innom butikkene våre og spør de som jobber der hvilke varer som er spesielt populære, er det mange som trekker frem scrappingproduktene våre. At folk som scrapper er faste kunder i butikken deres og at de mest ivrige omtrent står og venter ved hyllene når det kommer noen nye produkter.

Bildet er lånt fra internett, via Creative Commons-lisens.

Vi ser også at mange av de som scrapper også blogger - og det er virkelig de vakreste ting som kommer ut av noen timer med papir, saks, bånd, knapper og mengder av kreativitet! Vi blir mektig imponert, rett og slett!

Scrappingmiljøet utveksler erfaring og deler av sin kunnskap om scrapping. Vi ser at dere liker å vise frem ting dere selv har laget og at dere kommenterer i hyggelige ordlag på andres små kunstverk. Det virker som det er et utrolig godt miljø blant scrappingbloggerne i Norge - og ingenting er vel bedre enn å la kreativiteten flyte!

Derfor har vi lyst til å slippe dere mer til på vår blogg også! 

Er det noen scrappere der ute som har lyst til å vise frem noe av det de har laget? 
Som har lyst til å dele med oss noen gode nybegynnertriks, tips for viderekommende eller linker til deres egne innlegg? Bilder av noe dere har laget eller tips om noe noen andre har laget?


Vi håper dette spres slik at vi får mange spennende kommentarer på dette innlegget. Og hvem vet - kanskje vi må spandere en liten overraskelse på en heldig utvalgt av dere som kommenterer? Vi håper etterhvert å kunne finne gode bloggere som scrapper og skape en dialog med dere - for det er nettopp slikt vi ønsker; dialog med dere slik at vi kan få tilbakemeldinger som gjør -nille bedre. Tips til produkter vi bør ha, ting som bør kjøpes inn eller forbedres - alt er vi interessert i å vite.

Men aller først vil vi se hva dere lager!

Ønsker alle en strålende dag så lenge - vi gleder oss til å se hva dette kan bringe av inspirasjon, kreativitet og scrappingglede!

8 kommentarer:

 1. Så bra gleder meg til å se hva som kommer etterhvert:)

  her er min blogg www.reneesverden.blogspot.com

  SvarSlett
 2. Heisan!Dette var ett tema som fenget meg,hihi.Jeg begynte med scrapping for en del å tilbake men da jeg begynte med kortlaging,så fallt jeg mer for det.Noen nybegyner tips kan jeg vel kansje komme med som.. Nille dobbelt sidi teip(gul),Fiskars skjærebrett,falseben,kartong,mønsterpapir,stempler,pynt.Det var dette jeg begynte med ,før mer utstyr kom på plass.Jeg har blogg og dere kan fritt låne bildene av kortene mine hvis dere ønsker,men gi beskjed. http://evascrappelogg.blogspot.com/

  tips til produkter kan jeg også komme med:-)
  Klem Fra Eva Helen

  SvarSlett
 3. Heia...
  Dette va jo ett kjekt tema. Jeg har kjøpt masse ark hos dere, når dere fekk de me glitter. Likte ikke så godt de andre pga tallene som står på :( Men dere har MYE fint!!
  Min adr til min blogg er: http://kreativehjoerne.blogspot.com/ her e der alt fra kort til kaker, strikk og litt til ;o)

  Hilsen Unni

  SvarSlett
 4. Gleder meg også til å se både prosjekter og kommende scrappeting på Nille.
  Selv kjøper jeg en god del ark fra dere. Samt mye småting som papirblonder, blomster, 3D-puter, bling, brads o.l. Og da synes jeg jeg får mye for pengene.
  Handler også en del gaver, fra scrappehylla på nille, til venner som har samme hobby.
  Har også handlet litt slike hobbypakker som dere har får jul.

  Bloggen min inneholder egentlig litt av alt. Scrapping, hekling, strikking, perler, gammelt som blir nytt...
  Titt gjerne innom bloggen: http://didle.wordpress.com/

  Gleder meg i alle fall til å se mer etter hvert.

  SvarSlett
 5. Er blitt veldig inspirert til å scrappe selv og har nettopp begynt å scrappe, jeg har også begynnt å legge det ut på bloggen min;) Og det har jeg tenkt til å fortsette med. Jeg kjøper mye fra Nille siden dere har bra utvalg og produkter til lav pris. Dere har mye ekstra "stasj" som jeg pleier å kjøpe!

  Blogg: www.feelshappy.blogg.no

  SvarSlett
 6. Jeg lager kort med er ingen scrapper.. Jeg har fått så kjeft for det. Scrapping er nemlig og lage album, alt annet er papirhobby.. :-)
  I begynnlesen når jeg startet (6 mnd siden), synes jeg det var vanskelig med ark. De jeg kjøpte var så fine at jeg klarte ikke klippe i de. Løsningen var og kjøpe ark på auksjoner.. Og det hvet jeg det er mange som gjør. Vi kjøper av hverandre ofte, i tillegg til og shoppe oss gale :-)
  Og her kommer et lite "problem". Jeg liker og lese på andres blogger og at de skriver hvor de har kjøpt tingene sine fra, evn produsent. Det gjør at når jeg ser noe fint, så går jeg og kjøper det. Men dere har ingenting skrevet på deres ark, og om man søker etter memories, så finner man ingeting om det. De fleste produsenter i dag har en liten bord på arket sitt hvor det står firmanavn, hva arket evn kolleksjonen heter..
  I min auksjonsbunke har jeg endel tynne ark, uten produsent, og de fleste i scrappemiljøet sier at da er det sikkert Nille ark.. Men det kan jo ikke jeg vite, og dermed blir dere eller ei aldri nevn i min blogg.
  Så skulle ønske at det var et sted jeg kunne gå inn og se hva som har blitt utgitt, slik som jeg kan med de andre arkene..Finnes dette ?

  SvarSlett
 7. Jeg må innom og skryte av noen spesielle ting fra hyllene deres som jeg bruker mye av; dobbeltsidig bred tape, skisseark til å stemple på og selvklebende halvperler ;-)

  http://wenchejensen.blogspot.com/

  SvarSlett
 8. Our experts deliver outstanding results that will earn you top-of-the-class grades write my paper for me. If you are looking to ace all your assignments, click on place order now.

  SvarSlett