mandag 17. januar 2011

Tekstilblomster og blogganbefalinger

Vi synes det er veldig gøy når vi kommer over bloggere som har brukt varer fra oss på en kreativ og ekstra fin måte og da hender det vi spør om vi kan få linke til bloggeren og tipse våre lesere om om innlegget. Rett over nyttår kom vi over bloggen til Mona, nemlig Villa Tverrteigen og vi visste raskt at dette var et innlegg vi ville spre videre.

Klikk på bildene for å komme rett til Villa Tverrteigen.Mona ryddet ut julen og følte behov for å pynte med noe annet. Hun brukte tekstilblomster fra en av våre butikker i en nydelig, gammel mugge hun hadde arvet etter sin farmor og farfar.  Det er koselig å kunne bruke noe gammel, kombinere det med noe nytt og skape seg vakre små 'utstillinger' i hjemmet sitt. Et vakkert stilleben! Bare se på bildene over og under her.


Vi tipses gjerne om andre dere blogger dere kommer over - bloggere som bruker noen av våre produkter på en litt kreativ eller ekstra fin måte, og tips oss gjerne også om dere selv har skrevet noe dere vil at vi skal lese! Her gjelder ingen jantelov så spre om dere av godord enten det gjelder noen andre eller dere selv!

Ønsker alle som er innom en strålende ettermiddag og kveld! 

3 kommentarer:

 1. Det ble skikkelig stilig!! En flott måte å bruke de flotte blomstene vi selger. I helga gikk det utrolig mange av disse hos oss. Kanskje flere som har fått inspirasjon fra denne bloggen eller andre?! :D

  SvarSlett
 2. Det var bare helt nydelig :-)
  Hilsen Anne Sofie

  SvarSlett
 3. Kjempefint innlegg, Tusen Takk:)))

  SvarSlett