tirsdag 25. januar 2011

Vet du hvor vesken din er?

Er du en av de mange som er lei av å komme hjem med en veske som har blitt fuktig og kanskje ødelagt av å ha ligget på gulvet på stedet du var på? Eller som synes det er slitsomt å sitte og passe på vesken hele dagen enten på fanget eller stolryggen?

Her skal du få et hot tips; Veskehenger.


Nå kan du få vesken opp fra opp fra gulvet og øke sikkerheten for vesken din, ved å henge vesken på bordkanten - lett tilgjenglig for deg og du har full kontroll på hvor den er. Veskehengeren er svært liten og lett, så når du ikke bruker den smetter du den lett ned i lomma eller vesken.

Veskehengere finnes med ulikt design og fra ulike leverandører, så forhåpentligvis finnes det en som passer for deg der ute også. Prisen varierer fra modell til modell, men vi i -nille selger disse svært rimelig, kun 39,50 kr, så det kan kanskje være et alternativ om du har lyst til å teste dette ut?Pssssst! 
Viste du at veskehengeren også er ypperlig til å henge jakken din på?


Så hva tror du om veskehengere? Er det noe du kan få brukt for eller som kan være en finfin gave å gi til en god venninne? Om du er en av de mange som har sikret deg dette allerede, så tar vi gjerne imot kommentarer på hva du synes om de, når du bruker de eller om du bruker de til flere ting enn å henge vesken din på de. 

Tusen takk for engasjementet deres,
at dere deltar i dialogen og at dere er så interessert i -nille!

 Ønsker alle som er innom en strålende tirsdag!

2 kommentarer:

 1. ÅHhh sånne så jeg på for lenge siden.De er da så smarte og ikke minst så syns jeg de er fiine:-).Jeg må nok kjøpe meg en sån en:-)

  Klem Fra Eva Helen

  SvarSlett
 2. Joda, har en sånn, jeg.
  :)

  Den ligger i vesken min klar til bruk ;)

  SvarSlett