tirsdag 4. januar 2011

Vinterinspirasjon

Nytt år og nye muligheter! 

Har dere hatt fine romjuls- og nyttårsdager? Vi håper det! Noen ønsker julen ut så snart romjulsdagene er over, mensandre ønsker å beholde julen enda noen dager inn i det nye året. Uansett er det kanskje hyggelig med litt ny inspirasjon for vinteren?

Noen ganger i løpet av året lager vi i -nille noen kataloger som vi håper kan være til inspirasjon til dere der ute. Inspirasjonskatalogen som er tilgjengelig akkurat nå, drar dere som leser bloggen vår kanskje litt kjensel på? Det er nemlig bilder til denne katalogen som ble tatt på fotoshooten vi fikk være med på og som vi har vist frem her på bloggen tidligere.

Her er inspirasjonskatalogen i sin helhet;

Klikk på bildet for å bla i katalogen


Hvordan er det med deg - liker du å få julens nisser, røde lys og røkelse ut av huset så snart julen er over, eller er du av de som ønsker å beholde julens stemning så langt du klarer? Og uansett når du pakker bort julen, pakker du noe annet frem? Hvordan liker du at hjemmet ditt er i årets første måneder?

Håper du har lyst til å dele noen tanker,
det setter vi stor pris på! 

Godt nytt år til dere alle!

1 kommentar:

  1. Har dere hatt fine romjuls- og nyttårsdager? Vi håper det! Noen ønsker julen ut så snart romjulsdagene er over, mensandre ønsker å beholde julen enda noen dager inn i det nye året. Uansett er det kanskje hyggelig med litt ny inspirasjon for vinteren? platinum bridal sets , vicky razai set ,

    SvarSlett