tirsdag 8. februar 2011

Er du en håndarbeidsperson?

Hekling og strikking er stadig populært. Garn er populært, det ser vi i våre butikker. Mange setter seg godt under teppet på kveldene og kaster seg over stikkeprosjeketene som har lyst mot en siden sommerens varme kvelder. Og nå, når kulda for lengst har satt inn, så har mangt et strikkeprosjekt til og med blitt fullført; klar for neste prosjekt!

Er du en av disse personene som elsker å ha et håndarbeid i fanget?

Vi i -nille synes det er gøy å følge med på deres interesser og ser at engasjementet er stort blant dere strikkeglade. Diskusjoner pågår på nettet, forum og blogger. Dere deler oppskrifter, mønstre og gode ideer. Dere diskuterer garntyper opp mot hverandre - billig mot dyrt garn, og vi ser med spenning at også våre garn er med diskusjonene.

Bildet er fra flickr.com/commons / http://www.flickr.com/photos/george_eastman_house/

Vi hever hodet litt ekstra når vi leser i forum om kona som strikker store mengder med raggsokker til mannen, som har varmet hans føtter godt gjennom hele vinteren. Ikke bare strikkes gode tykke raggsokker, men også kosetepper, barneklær og gensere til alle aldre. Erfaringene med holdbarheten, vaskektheten og at håndverket holder seg år etter år tyder på at dere er fornøyd med -nilles garn.

Og ingenting gleder oss mer!

I vår siste tilbudsbrosjyre, har vi dedikert den siste siden til våre garnnøster. Du kan nå benytte muligheten til å nyte godt av vårt 3 for 2-tilbudet på garn, vi spanderer det billigste nøstet. Skulle du være tom for inspirasjon, kan du også får et inspirasjonshefte med oppskrifter i butikkene eller laste det ned via -nille hjemmesiden.

Forhåpentligvis garn for enhver smak i våre butikker!
Vi ønsker selvfølgelig høre fra dere om erfaringer, tips og hva med en oppskrift eller to?
Eller kanskje dere vil gi oss tilbakemelding på vårt garntilbud? Er det farger eller nyanser dere ønsker dere, andre garntyper, mer strikke- og hekleutstyr? 

Vi håper dere deler i kommentarfeltet under!  

Ønsker dere en strålende dag
- med eller uten håndarbeid i fanget!

8 kommentarer:

 1. Jeg sitter med strikkepinner, men helst heklenål, og garnnøste i sofaen rett som det er.

  Har ikke testet ut garnet Deres enda, men kanskje jeg skulle gjort det :-) Har dere bomullsgarn for 60℃-vask bl.a.?

  SvarSlett
 2. Hvorfor fargesorterer dere ikke garn-nøstene for å få en freshere look?

  SvarSlett
 3. Hei,

  Ønsker meg 100% ullgarn til pinne nr.6-7.
  Østlandsgarnet er et garn jeg har brukt mye, men liker best å strikke på litt tykkere pinner.

  SvarSlett
 4. Takk for innspill og spørsmål. Moro å se at dere engasjerer dere.

  Bodil;
  Vedrørende vasketemperatur, så har vi kun bomullsgarn som tilleggssortiment i de butikkene som har 5 reoler, og som selger mye garn og har plass i butikken. Garnet kan vaskes på 60 grader, men er merket med 40 som er vanlig for denne type garn.

  Anonym:
  Takk for innspill. I en hektisk hverdag, forkommer det desverre at sorteringen av garn ikke er helt optimal. Vi jobber for å ha en fast mal å sortere garntypene etter, slik dette skal se ryddigere ved neste garnutskifting.
  Bildet er blitt brukt for å illustrere innlegget og er ikke gjeldene mal for alle -nille butikker.

  Petrine:
  I dag fører vi Rosendal garn, som er et multifarge garn, dette kan godt stikkes på stikkepinner som er 6-7 mm eller mer.

  Til info, så vil det til høsten komme nytt og spennede sortiment, så her er det bare å glede seg fremover.

  Mvh
  -nille

  SvarSlett
 5. Finnes det en oversikt over de Nille-butikkene som selger bomulssgarn da?? Og hvorfor hos noen få?

  Tror mange Nille-butikker hadde solgt mer garn, om de hadde hatt bomullsgarn i alle butikker...

  SvarSlett
 6. Hei. Jeg har begynt på en genser med garnet Rosendal (rosa). Nå har jeg klart å miste oppskrifta, og finner den ikke på noen av mine Nillebutikker i Sandefjord. Noen her som kan hjelpe meg med den. Den var i ett hefte, og bildet av genseren/vesten var på forsiden. Hadde sånn lang hals.
  Camila

  SvarSlett
 7. Hvilket garn selger dere?

  SvarSlett
 8. Hei...Jeg er superglad i å kjøpe garn til fine priser hos dere. Men nå har jeg gått på en SMELL...nemlig så mangler jeg 3-4 nøster av typen Rosendahl Farge 254...har vært i alle butikker dere har i mitt område (vestfold) men ingen har igjen. Vil det komme mer av denne fargen senere..eller må jeg begynne genseren på nytt med en annen farge :-((( Hilsen Cecilie

  SvarSlett