fredag 4. februar 2011

Fantastisk flinke scrapbookbloggere!

Vi syns det er utrolig morsomt å se deres engasjement og at det finnes så utrolig mange flinke som er flinke på scrapping i bloggverden! At sosiale medier som blogging og facebook kan benyttes til å lære, motta tips og dele av kunnskapen sin, syns vi er fantastisk. Vi ser stadige innlegg hvor folk henviser til inspirasjon fra andre scrappere - og det å dele informasjon er virkelig en av de fineste sidene ved sosiale medier, synes vi!

Vi etterspurte bloggere som scrappere i vårt forrige innlegg om temaet, og har fått noen tips til flinke folk og linker til fine blogger. Dette vil vi naturligvis dele med dere!
De kjempefine bildene over og under har vi lånt fra bloggen didle.wordpress.com. Inspirerenede, eller hva? Er sikker på at enhver mor hadde smeltet av å få et morsdagskort av denne typen. Viser omtanke, kreativitet og ikke minst; et kort som gir et lite håp om vår og blomster i fine farger!


Vi fant også flere andre inspirerende scrapbookbloggere - og håper dere klikker dere videre inn på deres blogger om dere ønsker å se fine bilder av fine prosjekter de jobber med. Vi ble så inspirert av vår lille scrapperunde at vi muligens må scrappe litt i helgen. Kanskje vise dere resultatet her på bloggen, hvor enn amatørmessig det eventuelt blir? Er dere interessert i noe slikt, kjære lesere?

Klikk på bildene for å komme rett inn på bloggene bildene er lånt fra.

http://didle.wordpress.com/

www.reneesverden.blogspot.com

kreativehjoerne.blogspot.com
evascrappelogg.blogspot.com

Har du en scrappeblogg eller kjenner noen som scrapper som også blogger, og ønsker dele sin kunnskap, tips og råd med oss, så legg gjerne igjen en liten kommentar eller link under dette innlegget.

Et siste spørsmål folkens; 
Ville dere synes det er gøy med en liten, uformell scrappekonkurranse

Vi ser for oss en konkurranse av typen hvor folk kan få velge seg ut en ting de scrapper på nå eller som de har scrappet fra før, legger link til blogginnlegg med bildet av dette eller laster opp bildet på vår facebookvegg, og så avgjør en jury hos -nille en av disse som får en premie med vårens scrappenyheter fra -nille? Legg igjen en kommentar om dere synes dette ville vært stas og får vi nok folk som synes det, så kjører vi igang allerede neste uke!


Håper på mange svar - for vi har lyst til å se mange kreative og inspirerende prosjekter!

Vi ønsker alle våre følgere en strålende helg så lenge! 
Håper den blir så strålende som vi vil at den skal bli!

7 kommentarer:

 1. Dette kunne virkelig ha vært artig ;))) Blir gjerne med jeg, om det blir en slik konkurranse ;)

  SvarSlett
 2. Det hadde vært kjempemoro:)
  Håper kortet kan smelte et mammahjerte ja!
  I mens skal jeg stikke innom de andre bloggene å ta en liten titt:)

  SvarSlett
 3. Hei -Nille.
  Dere må bare bruke bilder fra meg og linke og sånn. Gjør ingenting det. Bare koselig :o)
  Og ja, det hadde vært kjekt me konkurranse.

  Unni

  SvarSlett
 4. hei :-) Spennende med scrapping, og nille har så mange fine produkter!
  Jeg scrapper ikke så mye selv, men elsker å dekke bord. Syns dere har utrolig fin bordpynt og servietter!!!! Linket til dere i dette innlegget: http://villevinkel.blogspot.com/2011/02/borddekking.html

  Elin

  SvarSlett
 5. Alltid moro med litt inspirasjon fra andre og det får man jo av konkurranser:)

  SvarSlett
 6. Spennende artikkel. Kjekt å kunne dele blogger, begge veier :-) Selv har jeg en del av deres arkpakker, de er utrolig fine. Keep up the good work, Nille :-)

  SvarSlett
 7. Hei, dette kunne vært moro. Fint med inspirasjon fra andre og utfordrende med konkurranser.
  Linket til dere i dette innlegget:

  http://grethesscrapperier.blogspot.com/

  Grethe

  SvarSlett