fredag 25. februar 2011

Forberedelser til ny Inspirasjonskatalog

-nille har en intern gruppe på Facebook hvor -nilleansatte deler inspirasjon, spør hverandre om hjelp og motiverer hverandre. Mange interessante tankespill og gledesrop har kommet i denne gruppen, i tillegg til meningsutvekslinger og tips om alt fra dekorasjon til hva som kommer og selger mest i butikkene, så slike interne grupper anbefales på det sterkeste også til andre bedrifter som ønsker å bruke sosiale medier på nye måter.

Et populært tema den siste uken er den kommende inspirasjonskatalogen vår. Inspirasjonskatalogene våre er som dere kanskje husker de litt tykkere og mer magasinaktige -nillekatalogene. Katalogen er så fersk at den i disse dager er til trykking og utsendelse internt.

 Et aldri så lite glimt fra vår nye Inspirasjonsbrosjyre!
(Bildet er tatt av et bilde i katalogen - derfor er kvaliteten som den er...)

En ansatt som har sett katalogen sier at "Den nye inspirasjonsbrosjyren er helt fantastisk. Vil ikke kalle det en brosjyre en gang, men et blad! - Gleder meg til kunne dele den ut til kundene"

Enkelte butikker melder også fra at kunder har kommet inn i butikken og lurer på når den neste inspirasjonskatalogen er i butikken og det skal vi innrømme er veldig stas! Mange -nilleansatte jobber hardt, kreativt og mye for å lage en best mulig inspirasjonskatalog med de aller beste varene, fremstilt på en inspirerende måte, så da er det klart vi synes det er veldig gøy når det faller i smak blant både kundene våre og våre ansatte.

Og til dere som venter i spenning;
Vi melder om at inspirasjonskatalogen er i butikk og i forskjellige ukeblader og magasiner om kun kort tid!

En ny utgave av våre vanlige tilbudskataloger er også underveis, og under kan dere se noen bilder som en av våre markedsfolk tok da hun var på trykkstart av denne katalogen, i Riga. Det er mye som skal på plass før en ny katalog er i deres postkasser og alt fra valg av varer, fotoshoot, grafisk produksjon og trykking av katalogen er viktige ledd i denne prosessen.Tilbudene i denne katalogen gjelder først fra 7. mars, men ettersom vi har lyst til å gi dere som følger oss i sosiale medier tilbudene og nyhetene først av alle sammen - så kan dere klikke på bildet over eller på linken rett til vår tilbudskatalog her, så får dere allerede nå se hvilke tilbud som kommer fra 7. mars.


Nå gleder vi oss til vi kan vise dere
den nye inspirasjonskatalogen!


Fortell oss gjerne i kommentarfeltet hvordan DU henter inspirasjon!

2 kommentarer:

  1. Spennende med ny katalog. Gleder meg til den kommer :) Supert med tips til borddekorasjon.
    Bildene mine fra -nille har forøvrig kommet opp på veggen. Så fornøyd :)

    SvarSlett
  2. Endelig!! Jeg har lenge vært på utkjikk etter noen lyslykter til å henge i kjøkkenvindu. Fant aldri noen, så lagde meg selv. Nå ser jeg at dere har noen i den nye tilbudsavisen, så nå må jeg komme meg på nille når salget starter! De var kjempesøte!

    SvarSlett