onsdag 16. februar 2011

Fortell oss om dine håndarbeidsprosjekter!

Var det noen av dere som ble inspirert av vårt strikkeinnlegg?

Mange kaller den sesongen vi er inne i nå den store strikkesesongen. Noen kaller det til og med 'garntid'. Noen begynner med søte, små sommerprosjekter, noen satser på en liten kolleksjon klar til høstens kalde kvelder, mens andre starter med strikkeprosjektene for neste vinter, for virkelig å ligge i forkant og være godt forberedt. Og nå har mange begynt med fine strikkeprosjekter som interiørdetaljer til hjemmene sine også - er det noe noen av dere har prøvd?"Ninas Hobby og Hverdagsblogg" skrives av en som definitivt er garnglad! Hun presenterer store mengder med garn i sine innlegg, og handler såpass store mengder garn at hun ser seg nødt til å legge inn garn-kjøpe-forbud på seg selv. Hun har et fantastisk garn lager - det må virkelig være inspirerende når man lett kan kaste seg over nye prosjekter om kreativiteten og ånden kommer over en.

Som en liten kuriositet kan det se ut til at vårt lille garninnlegg var en inspirerte for Nina - til nettopp å kjøpe mer garn selv om hun var under et selvpålagt forbud. Vi syns det er gøy å se at man kan storhandle garn hos oss, og til en rimelig penge i tillegg - og vi håper Nina klarer å gjøre god nytte av alt garnet hun kjøpte, sånn at hun ikke angrer på å handle hos oss!

Forresten;
Er det noen av dere som lastet ned og har tenkt til å prøve ut det mønsteret som lå ute på vår nettside i forbindelse med vår forrige katalog og vår kampanje på garnnøster? I så fall håper vi dere forteller oss om det - og kanskje sender oss et lite bilde! 

Hva slags håndarbeidsprosjekt holder du på med akkurat nå - eller har du kanskje ett på trappene? Vi håper du vil fortelle oss om det! Og; Hvor finner du din strikkeinspirasjon? Del gode tips i kommentarfeltet! Og dagens strikkeinspirasjonstips fra oss altså; ta turen innom bloggen til Nina!


Vi gleder oss til å høre fra deg! 

8 kommentarer:

 1. Likte veldig godt mønsteret da det var tilbud på garn. Har strikket en genser allerede,og holder på med nr to i samme mønster,men hvor fargene er endret :) tar gjerne flere runder med rimelig garn :-D

  SvarSlett
 2. Kjære Anonym; Så gøy å høre!!! Stas at noen har tatt det i bruk - kan vi spørre om du vil dele et lite bilde av det ferdige produktet ditt med oss? Om du ikke har egen blogg du vil laste det opp på, så kan du gjerne sende det til oss på mail, så deler vi det med vår blogglesere om du synes det er okay :) Takk uansett for at du deler og kommenterer! (Min mail: astrid@nille.no)

  SvarSlett
 3. jeg fikk ikke tak i heftet ;( ene dagen hadde ikke de fått det andre gangen var de tom :(

  SvarSlett
 4. Stine; Såklart du skal få heftet av oss. Send en mail til astrid@nille.no så skal vi sende deg oppskriften på mail. Ha en strålende ettermiddag!

  SvarSlett
 5. Å neida jeg angrer overhode ikke på storinnkjøpet av garn hos Nille ;) Jeg er allerede i gang med å strikke en tunika (oppskrift kjøpt også hos Nille) til en niese ;) Kjøpte garn nok til å strikke til begge niesene mine ;) Har også kjøpt garn hos dere, for vil ha en tunika selv også... Nå står det bare på tiden, hehe :-)

  SvarSlett
 6. Hei, jeg er igang med "oldemorteppe" i marino baby ull :) Kan sees inne på bloggen min!

  SvarSlett
 7. Er ferdig med ett babyteppe i bestemorstil, og skal sette i gang med et par bukser! Skal ta turen til nærmeste Nille så fort det åpner og kjøpe mer garn i dag. Lille junior må tross alt ha klær til han kommer! :)

  SvarSlett
 8. Jeg strikker mye med Babymerino fra -nille, men akkurat nå kan jeg ikke fortelle hva jeg gjør da det er litt hemmelig en stund til! ;-)

  SvarSlett