fredag 25. februar 2011

Nye farger og snart vår!

Det er fortsatt vinter og kulde ut, noe som naturligvis er vel og bra ettersom Oslo arrangerer VM på ski akkurat for øyeblikket. Men - det forhindrer likevel ikke det faktum at vi tar oss i å vente på våren nå, mer og mer for hver dag som går. Enda lysere kvelder, snøen som erstattes av grønt gress og gangfelt og veier som ikke lenger er glatte av blankpolert is. Småsko og fuglekvitter, det er vel ingen som ikke gleder seg til det?


Vi tok turen innom butikken vår på Ski Storsenter denne uken og vi dedikerte våre bilder til det som kunne gi våre blogglesere en liten forsmak på vårlige farger og følelser. I vår er det mange, både sterke og duse, farger som gjelder. Sortimentet vårt bygges opp med en fargeskala som rød rettesnor gjennom hele sortimentet, så det dere ser av fargerike blomster på bildene over; Fargene på -nilles vår er lilla, gul, grønn, hvit, rosa og blå. Så snart alle vårvarene er på plass, vil sortimentet vårt henge sammen i disse fargene, slik at du finner stearinlys, servietter, lysestaker, pynt og mye, mye mer i de samme fargetonene. På den måten kan du matche og sette sammen akkurat slik du liker det aller best!

Vi kan love mange spennende overaskelser og, som vi har fristet om allerede i forrige innlegg, får dere se mer av vårens farger og varer i den kommende inspirasjonskatalogen.Kjekk klype bakpå disse store blomstene, noe som gjør at de kan pynte opp hvor som helst!


Et kreativt inspirasjonstips fra butikksjefen på -nille Ski Storsenter:
Litt inspirasjon kan vi komme med på tampen av uken. Da vi besøkte vår butikk på Ski Storsenter, fant vi denne vakre og inspirende rammesammensetningen, laget av butikksjefen selv. Den består rett og slett av en stor og en liten ramme (fra våre standardvarer), satt sammen med lim, for å vise frem bilder, gamle brev eller andre ting på en ny og original måte.

Butikksjef Marianne sa hun selv hadde blitt inspirert av scrapbookbilder hun hadde sett via bloggen til -nille. Morsomt og enkelt, ofte er det ikke mer som skal til. 

Om du har gjort noe kreativt, lurt eller anderledes med noen av -nilles varer, så vil vi svært gjerne vite om det. Du kan enten legge ut bilde på din egen blogg og legge link til innlegget i vårt kommentarfelt, eller du kan gå inn på vår facebookside og laste opp bildet ditt direkte der.

Spesielt gode, fine eller kreative tips om spesiell bruk av våre varer, kan det godt hende vi deler med resten av våre blogglesere - og det kan absolutt hende at vi også har lyst til å belønne slik kreativitet!


Har du noen gode tips du har lyst til å dele med oss?

Nå er det helg og vi håper dere har dager fyllt med glede, kos og fine folk på programmet. Vi vet at mange av våre -nilleansatte jobber på spreng for å pakke bort enkelte varer og få på plass mange, mange flere - så denne fredagskvelden og mye av morgendagen er de svært dedikert til å få laget de fineste utstillinger til våre kjære kunder kommer på besøk.

Hva skal du bruke helgen til?

Vi ønsker alle som er innom en strålende helg! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar