tirsdag 15. februar 2011

Nyter du vinteren eller venter på våren?

Vi tar våren på forskudd, til tross for at vinteren ikke ser ut til å gi seg med det første.

Denne ukes -nillekatalog byr på noe for både de som liker tur i skog og mark på vintertid, i tillegg til de som koser seg inne og nyter vakre, tente lys og varmen og lyden fra en sprakende peis.Klikk på bildet for å komme rett til katalogen med bladfunksjonGradestokken viser fremdeles vinter, men til dere som ønsker en smak av vår, kan vi tilby dere en forsmak på denne vårens farger og innekos for alle aldre. Vi har morsomme og lærerike spill og gøyale barnebøker både i bokformat og lydbokformat til fantastiske priser. Noe for den som vil ligge å kose seg med lesestoff, mens resten av familien er ute på lang skitur? Vårens farger kan man drømmes seg vekk i når man ser på vårt nye utvalg av stearinlys. Hva tror du blir din vårfarge i år?

Vi har selvfølgelig gode tilbud også for deg som ønsker deg ut i frisk natur, skog og mark! Finnes det noe mer koselig enn å spenne på seg skiene når solen skinner som sterkest, fylle sekken med godsaker - og kanskje til og med pølser på termos? Vi har termosen du trenger om du synes åpningen blir for liten på de vanlige kakao/kaffekannene du har fra før.

Vi tror du vil finne noe du kan kose deg med i vinterferien i vår nyeste katalog - det være seg om det blir vinterfeire inne foran peisen med godt lesestoff eller spennende spill eller om det blir lange, energigivende skiturer i fjellet.

Fant du noe som fristet i katalogen?
Del i kommentarfletet da vel!

5 kommentarer:

 1. Hei,

  Jeg ha nettopp kjøpt to av bildene som er avbildet i katalogen. Veldig fornøyd.
  Har ikke fått de opp på veggen enda, men skal ikke se bort i fra at de blir å se på bloggen min etter hvert :)

  SvarSlett
 2. Joda... Det ble en tur innom Nille i ettermiddag. :) Fikk da med meg hjem noe av det fine jeg fant der også. Hva det ble, kan sees på bloggen min. ;)

  SvarSlett
 3. Åja, måtte innom og hamstre kubbelys til 10kr! Den ene lillafargen var helt nydelig, og jeg bare måtte ha den. Skal kjøpe enda flere når jeg skal på shopping på fredag. Ikke allitd like kjekt å bo på en liten plass der "alle" følger med på hvor mye man handler :p

  SvarSlett
 4. Tusen takk for alle hyggelige tilbakemeldinger. Morsomt å se at vår siste katalog falt i smak og inspirerte dere til å ta turen innom deres -nillebutikk.

  Petrine; Så spennende at bildene falt i smak. Det hadde vært veldig gøy om du lager et blogginnlegg av dette, så skal vi se om vi får laget en inspirasjonsinnlegg på -nillebloggen om dette også. Håper du vil trives med bildene!

  Aqualady og Bondekåno; Så gøy at dere falt for lysene våre, og så fine inspirerende blogger dere lager. Stearinlys i alle former er en av våre storselgere, så her er det bare å følge med fremover på vårt kommende sortiment.

  Leni; Moro at du liker teppene våre! Vi har sjekket ut din blogg og du lager flotte bilder av lysutstillingene du viser i bloggen. Fint med en blogg som både omhandler de alvorlige ting og det dagligdagse ting.

  Ønsker dere alle en strålende onsdags ettermiddag - håper dere fortsetter å følge -nillebloggen og at dere sprer det glade budskap :)

  SvarSlett