fredag 4. mars 2011

Det er tid for lysede kupp på tv!

I morgen, lørdag, kan dere se en ny tv-reklame fra oss i -nille og vi synes filmen illustrerer godt hva vi har fokus på;
det er er tid for å gjøre gode kupp på stearinlys av høy kvalitet! 


Filmen begynner ikke å gå på tvskjermene før i morgen ettermiddag / kveld, men siden tilbudet gjelder allerede fra butikkene åpner i morgen tidlig, vil vi dele filmen med dere som følger oss i sosiale medier aller, aller først!
På den måten gir vi deg muligheten til å sikre deg stearinlys til gode priser
av strålende kvalitet i nydelige farger - før alle andre!

God helg alle sammen!

3 kommentarer:

 1. Ja, man må vel nesten innom og hamstre litt igjen da ;)

  SvarSlett
 2. Kjøpte en gang en pakning med hvite kubbelys på -nille. De gnistret og sotet veldig. Men de kubbelysene jeg har kjøpt enkeltvis har ikke gjort det, så jeg har blitt litt skeptisk til sånne pakninger, dessverre.

  SvarSlett
 3. @ Bondekåno; Velkommen skal du være!

  @ Petrine; Sånn skal det naturligvis ikke være - tusen takk for at du gir oss tilbakemelding om dette. Jeg har henvendt meg til sjefen for stearinlys hos oss, for å kunne gi deg best mulig svar, og hun svarte som følger;

  Det kan være flere grunner. Vi oppdaget et parti på en 4-pakning med lys, som sprutet. Da er det vann i parafinen. Dette kan dessverre skje, men disse ble trukket fra butikken.

  En annen grunn til at de kan ose, kan være for lang veke, trekk og at de står i boller/vaser. Når lys blir satt i boller/glass oppfører lys seg annerledes, enn om de står på lysfat. Det blir varmere rundt lyset. Temperaturen rundt lyset blir ofte så høy, at lysene begynner og renne. Veken skal være 1 cm når du tenner lyset, er den lengre skal den kuttes. Står lyset i trekk fra vindu etc blafrer flammen, slik at lyset oser. Brenner lys i mer enn 4-5 timer kan veken bli så høy, at det er lurt å slukke lyset og kutte veken.

  Lys er laget av parafin og man kan dessverre ikke garantere at slikt kan skje, men vi har gode kontroller og tar slike tilbakemeldinger svært alvorlig - så derfor er vi veldig takknemlig for din tilbakemelding.

  Om du fortsatt har flere lys igjen av den pakningen som du ikke var fornøyd med, så håper vi du har lyst til å komme tilbake til oss i butikken med de, så skal vi ta en titt og se om det er noe med akkurat det partiet.

  Ellers minner vi om at det er svært viktig å ikke forlate lys som brenner, under noen omstendigheter.

  Takk igjen for at du henvendte deg til oss, Petrine! Det har gjort at jeg ser behov for å dele tips, råd og informasjon om stearinlys og hvordan man kan se om det er god kvalitet, hva som bør gjøres ift brenninng av lys på en god måte og slike ting. Det kommer på bloggen i nær fremtid, så følg gjerne med videre!

  Ønsker dere begge en strålende ettermiddag!

  SvarSlett