onsdag 30. mars 2011

Et enkelt, dekorativt triks

I vår siste inspirasjonskatalog, Vårinspirasjon, lekte vi oss frem for å lage morsom og inspirerende borddekorasjon. La du merke til stettefatet vi hadde, i deilige rosafarger og med masse godteri?Vi er glade i å dele og tenkte derfor vi skulle dele den lille 'hemmeligheten' om hvordan vi lagde vårt rosa godterifat (som du kunne se på bildet i vårt siste blogginnlegg). Vi ville lage noe som var fargerik og søtt å se på, og om vi klarte å inspirere noen til å tenke nytt og forsøke å leke med elementer man vanligvis ikke bruker til slikt, var vi veldig godt fornøyd. Med på leken har vi fristende godteri og fargerike kunstige blomster i fine sukkertøysfarger.


Vi brukte en tallerken nederst, satt en enkel lysestake på tallerkenen - og så til slutt et asjett på toppen. Fylte opp med allverdens godteri - denne gangen i fargene rødt/hvit/rosa. Vi proppet fatet fullt med kunstige blomster, deilig skumgodt og morsomt Hello Kitty-godteri.

Dette ble en både fargerik og gøyalt, synes vi - og det ble akkurat det friske innspillet på et flott dekket bord, som vi ønsket oss. Vi tør påstå at om du dekker bord som dette, vil du garantert få oppmerksomhet! Hva tror du?


Nå, over til konkurransen vår;

Har du noen gode tips eller triks du liker å bruke når du dekker bord? Ta et bildet av det davel og lag et innlegg på bloggen din, så kan du bli med i vår konkurranse med nettopp dette temaet. Det eneste du trenger å gjøre;

  • Lage et blogginnlegg på din blogg med bilder på temaet "festbord / borddekking" 
  • Linke til vår blogg og denne konkurransen
  • Legge igjen en kommentar på konkurranseinnlegget om at du er med

Er du en av de heldige som vinner, er du med i trekningen av et gavekort i våre butikker på 2000 kr! Siste frist for å melde på et bidrag til denne konkurransen, er 9. april 2011.

Vi håper du vil dele din inspirasjon med oss!

1 kommentar:

  1. Vi proppet fatet fullt med kunstige blomster, deilig skumgodt og morsomt Hello Kitty-godteri.

    SvarSlett