mandag 7. mars 2011

Lure knaggløsninger og bloggtips!

Vi elsker å bevege oss rundt i bloggverden!

Det er lett å bli inspirert når man besøker den ene spennende bloggeren etter den andre. Ekstra gøy er det naturligvis at vi rett som det er støter på bloggere som forteller om funn de har gjort på sin nærmeste -nillebutikk. Og; kveldens utvalgte blogger som vi ønsker å dele med dere, er nettopp en slik blogger.

Lisbeth sin lille verden liker ikke å lage stygge hull i de fine hvite veggene sine og har fått sin elsk på knagger fra -nille som man henger over dører. Hun har allerede mange, men vil ha enda flere ettersom hun også skal ha orden i sommerhuset sitt. Og dette tipset har hun altså delt med sine mange interiørinteresserte lesere - det er klart at det varmer et -nillehjerte!

Bildet er lovlig lånt fra Lisbeth sin lille verden - klikk på bildet for å komme rett til innlegget på hennes blogg


Over ser dere en av variantene -nille selger, men både Lisbeth og flere av de som kommenterer innlegget hennes er bekymret for om deres lokale -nillebutikk har flere av disse og andre tilsvarene knagger på lager.

Det jeg kan trøste dere med, kjære blogglesere, er at jeg allerede har hatt en liten prat med de riktige menneskene i -nille om en potensielt utsolgt vare. Som mange blogglesere og bloggere ønsker seg mer av. De lovte meg rett og slett at om dette var noe som mange var opptatt av, så skulle vi se nærmere på hvor mange vi hadde ute i de enkelte butikkene og evt gjøre sitt beste på å etterbestille og finne nye varianter om det var behov for og ønsker om det.

Bildet er lovlig lånt fra Lisbeth sin lille verden
- klikk på bildet for å komme rett til innlegget på hennes blogg

Så folkens - hvordan liker dere knaggrekkene deres? Er du av de som synes det er helt okay å skru i veggen eller liker du denne typen her, altså de som henges over dører? Og om du er glad i sistnevnte; har du noen spesielle ønsker på hvordan din Drømmeknaggrekke ser ut?

Håper dere gir deres tilbakemelding i kommentarfeltet! Ingenting hadde vært morsommere om vi klarte å få innkjøperene ut på knaggrekkejakt, eller hva?

Takk for at du delte, Lisbeth! 


Og som en kuriositet helt til slutt; 
Alexia i kommentarfeltet til Lisbeth tipset om at disse knaggrekkene også kunne henge på dusjveggen, slik at man kunne henge såper o.l. på innside og badehåndklær på utsiden. Strålende idé og tips, Alexia, så om vi tar en titt over på den bloggen, vanker det kanskje flere slike lure tips? - takk for at du deler det med resten av oss! Alexia har også egen blogg,

10 kommentarer:

 1. Elsker Alexias idé, spørs om ikke Nille-knaggen min får nytt bruksområde pronto. Og kanskje Nille får solgt et par til...

  SvarSlett
 2. Jeg liker begge deler men falt for Lisbeth sin. Tror jeg må stikke innom Nille en tur:)

  klem fra marilyn

  SvarSlett
 3. Tusen takk for hyggelig kommentar på bloggen min :)

  SvarSlett
 4. Hei, vi har lyst til å tjene litt penger hos dere, men vet ikke hvordan vi kan kontakte dere. Skal vi bare dra ned til butikken, eller kan vi sende en e-post?

  SvarSlett
 5. Den kjente bloggeren Karoline Berget har blogget et inspirasjonsinnlegg der hun viser produkter som er kjøpt på Nille. Dette må dere ta en titt på:

  http://karolineberget.blogg.no/1299338023_send_et_brev.html

  SvarSlett
 6. Takk for fine kommentarer alle sammen og en spesiell takk til deg Anonym, for tips om Karonlines innlegg.

  Therese og Kamilla; Lyst til å tjene penger hos oss, altså jobbe for -nille? Send gjerne noen ord til astrid@nille.no og fortell mer om hva dere tenker på, så skal jeg sende henvendelsen videre til rett person.

  Håper dere alle har en strålende kveld!

  SvarSlett
 7. Så fine knagger! Jeg har sånne fra IKEA men de er jo så stygge og upersonlige. Kunne godt tenkt meg noen sånne i en litt mer sjarmerende og "gammeldags" stil ja :) *♥*

  SvarSlett
 8. Glemte å skrive mer om drømmeknaggen, kunne godt tenkt meg en variant som er hvitmalt/hvitlakkert som går mer i ett med døren og med fine knotter feks. rosefasong eller noen slags "diamanter". *♥*

  SvarSlett
 9. Næ, så gøy dere likte ideen min......eg må ta en tur på den lokale -nillebutikken og se om de har flere, må innrømme at jeg har kjøpt dem et annet sted, men tilsvarende patent...ikke like fine som deres!

  SvarSlett
 10. Disse var mye finere enn mine kjedlige fra en annen butikk, populært kalt "gubbdagis" ja. Tror jeg må på nille og sjekke nesten gang jeg sender gubben på "gubbdagis"

  SvarSlett