fredag 18. mars 2011

-nille inviterer til vårinspirasjon

Vi har snakket varmt om vår kommende inspirasjonskatalog; Vårinspirasjon. Katalogen ble lansert i butikker nylig, for de av dere som kjøper for eksempel bladet KK, så var katalogen vår med der også.

Vi er veldig stolte av denne katalogen og synes folkene som har stått for jobben med dette, alt fra innkjøpere, kategorisjefer, fotograf, grafikere, markedsfolk - de har gjort en knalljobb! Den får oss til å glede oss til vår! Og selvfølgelig får du også knallgode tilbud og i denne katalogen :) Vi har fått så mange koselige tilbakemeldinger på denne katalogen allerede, fra ansatte rundt i butikkene og ikke minst fra kundene våre - men nå er vi veldig spente;

Hva synes du om vårinspirasjonskatalogen vår?

Vi håper at denne katalogen kan være til inspirasjon for kommende bursdager, vårfest, påskemiddag og konfirmasjoner og bryllup - og nå håper vi dere har lyst til å dele med oss hva dere likte aller best i denne katalogen og hva dere eventuelt ser for dere å bruke til en helt spesiell anledning!


Klikk på bildet under for å bla i katalogenVi besøkte nylig butikken vår i Skien, på Herkules senter, og der fikk vi ta noen bilder av en fin, fargerik utstilling de hadde laget. Kanskje dette også kan være med på å inspirere noen til å finne sin vårfarge for sesongen?


Har du kjent på den kriblende vårfølelsen?

Vi ønsker våre lesere en strålende helg
 og håper du skal benytte den sammen dine nære og kjære!
4 kommentarer:

 1. Her var det mye fint, jeg likte den nye inspirasjonskatalogen godt:) Jeg kjøper ikke lys andre steder enn Nille, gode priser, godt utvalg og god kvalitet! Sist jeg kjøpte var jeg i skikkelig vårstemning så da ble det lyselillae lys og duker, ble kjempefint på stua mi;) Keep up the good work:)

  SvarSlett
 2. Hei Hege.
  Så hyggelig at den siste Vårinspirasjonskatalogen falt i smak, og den ga både inspirasjon og lysten til å ta en handletur. Vi lover flere flotte inspirasjonskataloger fremover, så her må du bare følge med.
  Ha en strålende dag!

  SvarSlett
 3. Hei igjen. Takk for hyggelig kommentar på bloggen min:) Strikkeriene skal jeg ikke ta kreditten for selv, siden det er mamma som har laget de:) Hun er skikkelig flink og jeg synes det er morsomt å vise frem hva hun har laget:)

  Gleder meg på masse vårnyheter fremover fra dere:)

  SvarSlett
 4. Hei igjen Hege.
  Stikkeriene var kjempefine uansett - om et er du eller din mor som har strikket de. Så vi skjønner at du er stolt av din mor og viser de frem. Fortsett å dele og inspirere dine medbloggere fremover :D
  Ha en super helg!

  SvarSlett