tirsdag 22. mars 2011

Starter du påskeferien hos -nille?

Vi tjuvstarter påsken idag og inviterer deg til å bli med oss.

Hvis du vil lese katalogen, klikk på bildet!

Fra og med idag kan du få tjuvsmake på påskegodtet og handle inn kule solbriller til fjellturen. Husk å ta med deg en ryggsekk på tur, så du får plass til både appelsin og en sjokoladebit, for det blir vel ingen påske uten?

Om du er av de som holder deg hjemme i påsken, kanskje koser deg med tente lys og er kreativ med hele familien - så har vi noe til deg også naturligvis! Du kan lage dine egne søte påskekyllinger - vi har flere varianter.


Vi oppfordrer deg også til å pynte ute i hagen, med noe som skaper søt og morsom atmosfære i hagen; søte frosker, et morsomt pinnsvin, skjønne kaniner og fine småfugler. Få rett og slett en hage som yrer av liv i påsken - sammen med de ekte småfuglene som synger i trærne.Og du, har du forresten sans for det søte? I så fall vil vi råde deg til å ta en titt på den siste siden i påskekatalogen - mer sier vi ikke i denne sammenheng ;)

Det er enda litt tid igjen til påsken. Tid til å la våren slippe enda mer til, tid til å forberede og tenke på hvordan vi ønsker at påsken skal være for oss selv og våre kjære. Nå har vi vist frem noen elementer fra katalogen vår, som muligens får deg i påskestemning, men det er mange flere fine ting i katalogen så vi anbefaler alle å ta en titt (klikk på bildet av katalogen, så kommer du rett inn og kan bla i den).

Hvordan skal du tilbringe din påske i år? 
Vi håper du har lyst til å dele dine planer med oss!Vi ønsker alle en strålende påske
- når den tid kommer.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar