onsdag 9. mars 2011

Vårfest hos -nille

Er du klar for våren? Klar for å kunne tråkke på asfalt, se gresstustene gjennom rester av snøhaugene, se det sakte gro i hagebeddet og ikke minst; høre fuglene synge?

Det er vi også!

Nå er mars måned sin første tilbudsbrosjyre ute i butikk og på nett - og vi kick-starter våren i våre butikker med å holde en lysfest. Ønsker du knallflotte stearinlys med matchende lysestaker og lysholdere i vårens fargerike farger, så håper vi du tar en titt i brosjyren.Våren er tiden for nyslipp også i våre butikker. Barna, hobbygartneren, kokken og baderommet - alle fortjener en fornyelse i løpet av våren, og heldigvis er tilbudene mange. I tillegg så er det kun kort tid til vår aller nyeste inspirasjonsbrosjyre kommer, så her er bare å glede seg og kjenne vårfølelsen snike seg på.

Vi håper du blir vårinspirert du også! 

Hent vår nyeste -nillebrosjyre i butikk, få den i posten eller klikk på  bildet over for å bla med en gang!

Er våren tid for fornying for flere enn oss?
Hva er dine vårplaner?

3 kommentarer:

 1. Nok en gang ble jeg fristet til å handle fra tilbudsbrosjyren :)

  SvarSlett
 2. Havnet på Nille igjen i går jeg.... Kom ut igjen med to stk pakker med kubbelys ;) (dem med 7stk i) Finner alltid noe fint når jeg er på Nille ;)

  SvarSlett
 3. Så hyggelig at tilbudene i vår siste tilbudsbrosjyre faller i smak.
  Dere har vel fått med dere den siste store Vårinspirasjons katalogen også, hvis ikke løp til nærmeste -nille for inspirasjon og gode tilbud (den kan også leses på nille.no eller på blogg.nille.no også :D
  Ha en super helg!

  SvarSlett