tirsdag 19. april 2011

Deilig, glutenfri påskesjokolade!

Mange begynner å bli klar for påskeferie og påskeegg etter påskeegg fylles med godteri, sjokolade og kanskje noen aktiviteter eller andre ting også. Er du også glad i påskeegg? Eller kanskje du er "en liten sjokoladegris" som gleder seg til fridager med skåler stående fremme i huset, fyllt med deilig sjokolade og annet godt?

For dere som har problemer med gluten og har ulike glutenallergier, så kan vi nå glede dere;

det aller meste av 
 påskesjokoladen hos -nille er glutenfri! 

NB! Bildet inneholder ting som ikke er glutenfritt også og er kun en illustrasjon.Sjokolade fra vår leverandør Riegelein er glutenfri og det eneste fra den leverandøren du må styre unna om du er allergisk mot gluten, er en mix-pose på 225 gr, da den inneholder en liten 'crisp bar' som inneholder gluten. Alt det andre av påskesjokoladen fra Riegelein er glutenfritt, så her er det bare å kose seg! Kanskje noen glutenallergikere vil kjøpe inn et lite lager med påskesjokolade, som kan spare til etter påske også?

Hva fyller du ditt påskeegg med, kjære leser? 
Del gjerne i kommentarfeltet vårt!

4 kommentarer:

 1. Takk for koselig kommentar i bloggen min :)

  Her fylles påskeegget med blant annet kvikk lunsj og annet godteri jeg liker. Har en mamma som lager påskeegg til meg hvert år, selv om jeg er passert 30 år :) Herlig!

  Ha en finfin dag!
  Klem Karina

  SvarSlett
 2. Vi fyller ikke påskeeggene med noe særlig snop. Her går det i såpebobler, vårspill, T-shirt, solbriller, neglelakk, klistremerker ol + litt snop også selvfølgelig. SLikt som T-shirt er sånn som ungene trenger uansett, men syns det er kjempe stas å få i påskeegget også, særlig en med et stilig trykk på. På nille har jeg faktsisk kjøpt et par figurstrikk halskjeder :) De skal selvfølgelig ligge i påskeeggene.

  SvarSlett
 3. Supert med glutenfritt!!!!! =}

  SvarSlett
 4. Hi there! However, you can buy college research paper and get extra time to complete important school tasks without stressing about your assignments. With professional writers on https://essaysrescue.com/edubirdie-review/ board, you can rest well, knowing that your thesis is safe on our hands.

  SvarSlett