fredag 8. april 2011

En helt ny -nillebutikk og fine påskenyheter!

Etter noen svært hektiske dager og en fantastisk innsats fra tidlig morgen til sent på kveld fra våre flinke butikkbyggere, kunne vi onsdag 7. april avduke vår nyeste stolthet; vår nye og oppdaterte -nillebutikk på Mosseporten kjøpesenter i Østfold.

 Adm.dir. Pål Wibe skal klippe båndet på den nye butikken
og takker først alle som har lagt inn en stor innsats for å få denne butikken klar til åpningen.

Endringene vil du forhåpentligvis merke med en gang du kommer inn i butikken. Både interiøret, vareutvalget og konseptet i en helhet. Vi synes butikken har blitt svært innbydende og luftig, med nye hyllereoler, store, opplyste reklameplakater, delikate inspirasjonsdekorasjoner. Dere blir møtt av en butikk hvor det er klare soner for boliginteriør, stearinlys, garn, leker, kontorartikler, oppbevaring, vaskeartiker, godterier - alt kommer bedre til sin rett, synes vi, og får den plassen det fortjener.

Takk for innsatsen, flinke jentene!

Om du tar turen til Mosseporten og besøker vår nye butikk der, legger du forhåpentligvis også merke til at vi har tatt bort de gule -nilleprislappene og at vi har erstattet de med nøytrale, hvite prislapper. Dette har vi gjort for å la fokusen komme på det dere er på jakt etter; de gode, kjente -nillevarene. Vi har ikke endret noe på våre leverandører og tar derfor inn kjente merkevarer i tillegg til våre egenproduserte produkter, akkurat som før.


Dette er den første -nillebutikken med dette interiøret, denne stylingen og med dette uttrykket - men om dere liker det dere ser og trives med dette nye uttrykket, så kanskje det kan bli flere slike -nillebutikker i fremtiden?

Vil dere se flere bilder fra åpningen? Håper det, for her kommer de;


Vårlig og fint - grønt og påskete

Hvilken farge er DIN favoritt?


Flytter noen av disse krabatene hjem til deg?


 Garnet vårt har flyttet inn i sort innredning!


Såklart barna har fått et eget område i butikken!


 
Nå håper vi du har fått et lite inntrykk av det nye utseende på denne butikken - og ikke minst; vi håper at du liker det du ser! Og legger du en tur innom den nye butikken vår på Mosseporten, så håper vi du kan komme tilbake til bloggen vår og legge igjen en kommentar, så vi får vite hva du synes!

Fant du en favoritt blant dagens bilder?


En liten påminnelse; 
Har du meldt på bidrag til vår borddekkingskonkurranse? Det er enda gode odds til å sikre seg et gavekort i våre butikker på 2.000 kr, men det er ikke mye tid å gjøre det på; fristen er i morgen, lørdag 9. april! Du kan bruke et blogginnlegg du allerede har laget eller du kan lage et nytt - det eneste du trenger å gjøre, er å legge igjen en kommentar på dette innlegget for å fortelle oss hvilket blogginnlegg du vil melde på. Husk at temaet er: borddekking. LYKKE TIL alle sammen!

10 kommentarer:

 1. LEKKERT :)) Kort og greitt...

  SvarSlett
 2. Så fint de så ut. Får håpe at jeg får sett den i virkeligheten en gang. ellers så får jeg handle i den fine nile butikken vi har her å randaberg.

  SvarSlett
 3. Heisan
  Ja, her var det mye fint! Mosseporten er ikke langt unna siden jeg bor i Fredrikstad heller :-)
  De plomsterpottene helt til venstre så fine ut.
  Men de har dem kanskje på Nille Østfoldhallen også? Dit skal jeg i dag nemlig.
  Ann-Kristin

  SvarSlett
 4. Butikken er blitt superfin. Er ofte på Mosseporten, og syntes butikken har blitt veldig oversiktlig og innbydende (det var den før også da!). Og jentene som jobber der skal også ha ros for godt humør og god service!

  SvarSlett
 5. Ja, nå har 2 nye blomsterpotter kommet i hus, + 2 vannskåler til katten ute!! De litt store med blomster på.

  SvarSlett
 6. Så snasen denne butikken var da. Herlig å se at det bugner av påskevarer.

  SvarSlett
 7. Bildet av glasshanene (nr 4 fra toppen) er så bra at jeg skal i butikken for å se på dem.

  SvarSlett
 8. Festlig å se at dere liker den nye butikken vår og det nye uttrykket. Vi er svært fornøyde selv også, og gleder oss til fortsettelsen.
  Ha en super helg og påskeuke!

  SvarSlett
 9. I read through the Guide and found some useful information for users. such valuable advice. Your post is well-defined. We have expert writers who are experienced in the field of expertise. Before that, i was just changed my verizon apn settings because, I was facing to many issue with the network.

  SvarSlett