fredag 29. april 2011

Interiørblogger liker vindusvaskekluter fra -nille

Stadig flere har oppdaget våre vaskeprodukter og rett før påske kom vi over en tilbakemelding fra av av Norges mest populære interiørblogger, nemlig morsomme og fine Emmeline. Hun selv hadde fått tips av en blogger (Silje sin blogg) og hadde endt opp med å prøve vaskekluter fra -nille for å rengjøre vinduer. Emmeline var imponert over resultatet - og det synes vi naturligvis er veldig gøy!

Proff Vindu/Speilkluter får du i en pakke med en gul klut til vasking og en blå til tørking, kun kr 49,- pr pakke.


Klutene både Emmeline og Silje snakker om, er en pakke med to kluter; èn til vask og èn til tørk. Man bruker den gule kluten til vaskingen, bløter den i vann - og merk man benytter ingen såpe - og vasker over vinduet. Med en klut kommer man godt inn i alle hjørner og inntil alle lister, enkelt og greit. Den blå kluten benytter man til å tørke av vinduet - og det er alt! Resultatet er fine og rene vinduer uten nalstriper eller skjolder.

Har du testet Proff vaskeproduktene våre?
Del gjerne dine erfaringer i vårt kommentarfelt!

I vår kommende -nillekatalog, med tilbud gjeldende fra 2. mai, er et av fokusområdene våre nettopp 'rengjøring'. Har har vi tilbud på flere av våre på våre Proff vaskeprodukter og ikke minst, så er brosjyren fylt av gode tips og råd i forbindelse med rengjøring.


Ta en titt davel - kanskje får du noen tips!
Klikk på bildet for å åpne katalogen med bladfunksjon.
Gi oss gjerne din tilbakemelding!
Har du noen rengjøringstips du vil dele med oss?

9 kommentarer:

 1. Jeg er kjempe fornøyd med vindusklutene fra -nille og har brukt de lenge. Går så fort å vaske vinduene og de blir skinnende blanke. Jeg har forøvrig kjøpt en ekstra pakke med de blå klutene. Supre kluter som virkelig anbefales. Billige er de jo også.

  SvarSlett
 2. Jeg leste også innlegget hos Emmeline, og bestemte meg da for å prøve disse klutene! Skal kjøpe så snart gavekortet mitt kommer og jeg skal virkelig slå meg løs i nærmeste største Nillebutikk!! :)

  Camilla.

  SvarSlett
 3. Så utrolig gøy at at det er fler av våre følgere som har testet Proff klutene og har gode erfaringer med de. Morsomt! Vi har i disse dager en ekstra inpirasjonskatalog ute i våre butikker med supre tilbud og smarte vasketips. Huske å ta med dere den neste gang dere er innom deres -nillebutikk også :D
  Ha en fin tirsdag og uke!

  SvarSlett
 4. Jøss, så fant jeg dere også, - ved en tilfeldighet.
  Kunne ikke vært -nille foruten i min papirhobby.

  SvarSlett
 5. www.interiørblogg.no

  SvarSlett
 6. Jeg ble anbefalt av tanten min! Jeg er imponert - dette ble som en lek!

  SvarSlett
 7. Alle de gode gamle sykepleierne ved min jobb sverger ved disse klutene fra Nille. Min mor har også kastet den gamle vinylvasken og godt til innkjøp. Strålende fornøyde alle sammen =)

  SvarSlett
 8. Har brukt disse klutene en stund og de er bare helt geniale. Jeg elsker de. Lettvint og knallbra resultat

  SvarSlett