torsdag 14. april 2011

Kreative påskeegg

Bloggen Berits Hobbyblogg er virkelig verdt en tur innom. Bloggen bobler over av glimrende ideer rundt temaene kort og håndarbeid. I tillegg til å dekorere og lage blant annet kjempefine kort til enhver anledning, har også påskeeggene fått en skikkelig ansiktsløfting.

Vi syns disse eggene ble så utrolig stilig og samtidig klassisk tidløse, at vi bare måtte høre med Berit om vi kunne lage et inspirasjonsinnlegg med bilder av de flotte påskeeggene hennes - og det fikk vi heldigvis lov til og kan derfor dele bildene under med dere!

Hele innlegget kan dere se på Berits Hobbyblogg ved å klikke på de store bildene

Legg merke til detaljene på toppen av påskeegget - leker med og avviker fra de tradisjonelle påskefargene

De tradisjonelle påskeeggene man får kjøpt i for eksempel våre -nillebutikker, blir dekorert og pyntet til det ugjenkjennelige. Selvfølgelig er det fremdeles et påkeegg, men hun våger å gå bort fra de tradisjonelle gule påskekyllingdekorasjonene og kler eggene i noen lag med hvit akrylmalig, setter på blondebånd i kantene på egget, og dekorerer toppen med kort, "blomster og blader fra forskjellige leverandører", som hun sier selv i blogginlegget.

Se så enkelt og dekorativt det blir med kun noen effektfulle detaljer!

Vi liker perlene og det hvite båndet som her løfter egget og gjør det klassisk og tidløst.


Er det flere enn oss som syns det er gøy at man tør være litt utradisjonell ved å gå bort fra de tradisjonelle påskefargene, -mønstrene og -figurene?


Ble dere inspirert til å la kreativiteten blomstre? 
Lager du kanskje egen påskepynt?

Del gjerne i kommentarfeltet vår! Og husk folkens;
Avstemmingen på vår bordpyntingkonkurranse pågår fortsatt i pollen øverst til høyre i margen på bloggen vår - så har du ikke stemt på et bidrag enda, så ta en titt på valgene dine her - og velg den du liker aller best i pollen vår! Siste frist er ila fredag 15. april.

3 kommentarer:

  1. Fliiink svigermor ja! <3

    SvarSlett
  2. Dere har så absolutt grunn til å være stolt av både mamma og svigermoren. Hun er så flink at vi anbefaller henne for alle våre følgere.
    Go´ helg til både dere og deres mamma og svigermor!

    SvarSlett